Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Sajnálom ZoZy, de mi már mindent megpróbáltunk. A viták már rég le lettek zárva. Nem kell se folytatás hozzá, se új vita, ami remélem mindenkinek, bárkinek nyilvánvaló és hogy az erre buzdító, utaló és ilyen tartalmú hozzászólásokat rég törlöm! Na de hagyjuk ezt. Rég nem az RTL Klub a kifejezett cél (még akkor se, ha a 105. résztől a 167. részig náluk van rég a szinkronizált folyatás a raktárban), hanem az AXN Magyarország, de egy időre nem tudni meddig ők is elhatárolták magukat előle. Sajnos ez van. Ettől még esetleg néha Facebook-on írhatsz nekik, érdeklődhetsz náluk az ügyben, bár lehet, hogy nem sokat ér. Ezen kívül volt egy közlemény, de már nem túl érvényes. Ha érdekel, nézd meg itt a Közlemények lapfülön. A benne említett csoportot végül nem alapítottuk meg, mert túl kevesen jeleztek vissza és csalódtunk kissé ebben, így nincs értelme. És arra kérlek ne beszélj rasszista módon! Köszi.
Erdeklodni az rtl tol nem lehet axn tol nem probaltam, amugy itt latszik az rtl nem igazan torodik a netes felevel de ez mar az o gondjuk. Ne haragduj az ekezetek hianyossagaert!
Koszonom!
Re:
#304: Eszter - Ugy lesz tovabbra is probalkozzunk! ha valami jelt adnak akkor ird ide is, Koszonom!
Ha van Facebook-od, próbáld meg a kép alá leírni a kérésedet.
Re:
#306: Lengabor - Koszonom! ahogy latom mar irtal is! Merem remelni, hogy lasak is!
Re:
am nekem megvan mintd a 14 db dvd eredetibe amit le adtak szinkronosan kár h ne mfogják le szinkronizálni az öszes részt sajna :(
This comment has been removed by the author of the petition.
Egyelőre nagy eséllyel tuti nem jön se az Animaxról, se más tévécsatornáról. Főleg addig nem, míg a 105. rész után, vagy a 113. után nem folytatták (ezek az 5. és 6. évadok), nem adták le legalább egyszer a 167. részig, ami a 6. évad vége. De erről volt már szó (itt is), vissza lehet nézni és hogy szinte mindent megpróbáltunk! Plusz korábban itt már válaszoltam neked az ügyben. Mindenesetre az tuti, hogy addig nem lesz magyarul Final Act, míg a maradék 5. és 6. évadokat le nem adják, úgy nem lenne sok értelme!
xd
Ha leadta volna az RTL Klub magyar szinkronnal, vagy bármelyik tévécsatorna akár néhány részét is tényleg, annak akkor azért valami nyoma, híre lenne is már a neten. De most (újra) utánanéztem és sehol semmit nem találtam erről. Arra pedig a lehető legkisebb az esély, hogy az RTL Klub folytatta volna a Final Act-al, hisz előtte a 105. résztől sem akarja tovább folytatni. Kicsit sántít a dolog. Ne haragudj, de erre nem látok sok esélyt, hogy valóban láttad magyar szinkronosan a Final Act-ot. Valami forrás, bizonyíték is kéne erről ténylegesen valahonnan, hogy mikor és nagyjából mely részek voltak leadva magyar szinkronnal. De kissé mégis sántít ez a dolog és nem hinném, hogy van.
Engem is érdekelne hogy magyar feliratosan hol tom megnézni a 169. résztől mert nem találom csak spanyolul és angolul, ezek meg nem az erősségeim.
Akkor örülök, hogy sikerült megtalálnod és végignézned felirattal. :-) Igen, ügyesen kell(ett) rákeresni. Ezalatt az értendő, hogy ott van a Google, kulcsszavak variációi így, meg úgy stb. Amúgy nem 169 részes az első 6 évad, hanem 167 részből áll. Utána meg a Final Act, ami a 7. évad és 26 részes. Nem te vagy az egyetlen, aki meghatódott, meghatódik a végén, hidd el. Velem is megtörtént anno és 1-2 korábbi rész egyes részletein is az 1.-6. évadok között. Amúgy meg a mangája egy ideje tartalmaz egy darab bónusz fejezetet a végén, mely a Final Act vége után játszódik, de nem olyan sok. És a petíciót már jó ideje nem lehet aláírni, már lezártam a lehetőséget.
Mai napig nem tudok beletörődni abba,ami az InuYashával történt.Még nagyon kicsi voltam mikor a nővéremmel néztük ezt az animét.Érdekes!!Akkoriban az én szüleim hagyták hogy nézzem az Inut és nem voltak felháborodva hogy túl véres.Nagyon sajnálom hogy pont ennek az animének lett ez a sorsa.De még az se hogy gépen nézem mert nincs a telómon van internet úgyan és le tuttam tölteni a 73.részig,de még sem ugyanaz mintha a tévében látnám.De nem fogok lemondani az InuYasháról,anya is azt mondja hogy hiába reménykedek úgy sem fogják folytatni.Én szerintem a remény hal meg utójára.Ma is azt mondom:kérem vissza a kedvenc kutyafülű InuYashámat a tévébe!!
| This discussion has been closed. |