NAT 2020: IGEN!

NAT 2020: IGEN! / Közlemények / 1 nap alatt több, mint 7000 aláírás! / Hozzászólások


Vendég

#1

2020-02-09 21:27

Hajrá Fidesz!

Vendég

#2 Re:

2020-02-10 07:24

#1: -  

 


Vendég

#3

2020-02-10 09:19

Budai Ilona
Nemzeti Értékvédők

#4 A Nemzeti Értékvédő Egyesület és a Tormay Cécile Kör felhívása és kiállása az új NAT-ért

2020-02-12 18:35

      Honfitársak, akiket nem hall a nagyvilág! Trianonra emlékezésünket mérgezik. A „toleráns” provokátorok indoklásai az 50-es éveket idézik. A NAT elleni támadásuk célja: végképp eltörölni a múltat.

 Szellemi elődeik 1945-ben indexre tettek minden írót, aki nem szovjetbérenc volt, antiszemitának és fasisztának bélyegezték még Benedek Eleket és Móra Ferencet, a Karinthy által fordított Micimackót is. Szabó Lőrincet üldözte az ÁVH és sajtója. Ezt a cenzúrát sírják vissza.           Hőseinktől és erdélyi íróinktól féltik gyermekeinket, mert szerették a hazájukat? Engedjük??? Nem, nem soha!

Utasítsuk vissza, hogy feddhetetlen remekíróink: a Nobel-díjra jelölt Herczeg, Nyirő és Wass ellen uszítsanak! Bezzeg nem féltik gyermekeinket szabóervinektől és lukácsgyörgyöktől, akik gyűlölték Madáchot, Márait, még a nyugatosokat is. A Nobel-díjra jelölt Tormay ellen akkora a hisztériakeltés, hogy esélye sem volt a NAT-ba bekerülni: koncepciós rágalmakkal üldözik tudományos álca alatt.

Fogjunk össze több IGEN-nel, védjük meg a NAT-ot! Nem csoda, ha ilyen légkörben elsőre nem minden kerülhetett bele! Ami késik, nem múlik. Ne feledjük Klebelsberg intését Tormay szavaival: „egy népnek, amelytől elvették határait, hogy ne védhesse magát, amelytől elvették fegyvereit, hogy ne támadhasson — nem marad egyebe, mint az irodalma”.

A sunyi szómágia, a kiátkozás, a rágalmak ellen harcolnunk kell! Terjesszétek és tiltakozzatok, amíg nincs késő.

Nélküled a diktatúra újra leselkedik ránk!


Vendég

#5 Re: A Nemzeti Értékvédő Egyesület és a Tormay Cécile Kör felhívása és kiállása az új NAT-ért

2020-02-13 19:31


Vendég

#6

2020-02-19 11:32

Kedves "Számok - A baloldali álhírek ellenszere"! Pont a ti féle MOCSOKtól kell óvni a gyerekeink jövőjét. Remélem mind mentek a rács mögé vagy a föld alá. Próbáltam ÉRVELNI az egyik szánalmas facebook posztotok alatt fröcsögő birkáitoknak. Nyilván azonnal tisztítás-törlés és letiltottatok. Szánalmas, kötélrevaló senkik vagytok.

Vendég

#7

2020-03-01 16:43

Szakmai érvet láthatunk az "Igen" mellett? Eddig nem sikerült ilyet mutatni...
Molnár János

#8 Re:

2020-03-04 12:47

#7: -  

"A hivatásos gáncsoskodók titka rendesen az,hogy hiányzik belőlük a lelki és szellemi erő ahhoz, hogy részt vállalhassanak az emberi közösségek jövendőt formáló munkásságaiban. Ezzel szemben a bennük lévő hiúság nem tűri el,hogy bárki más munkáját hasznosnak, eredményesnek ismerjék el. Aktív cselekvésre képtelenek lévén, passzív negatívumba merülve elégítik ki a bennük rejlő cselekvési ösztönöket.
Be kell ismerjük,hogy azok számára,akik létezésük célját és feladatát a másik hibáinak megkeresésében látják az élet valóban könnyű lehet. Gondjaik, töprengéseik nincsenek. Felelősség nem nyomja a vállukat. Még az emberi társadalom legjobbjai is követnek el hibákat, s a szervezetek melyek több egyéniség együttes munkáiból épülnek fel, valósággal ezüsttálcán szolgálják föl, nagy nyilvánosság előtt, a válogatott hibákat és gyöngeségeket. Hisz valamennyien emberek vagyunk,s nincs közöttünk hiba nélkül való. A hibakeresőknek könnyű tehát a dolguk, naponta megcsámcsoghatják gyöngeségeiket, jóízű élvezettel,mint hízó sertések a  szemes gabonát.
De mennyivel nehezebb azoknak,akik a hibák kijavításával kívánják szolgálni a közösséget.  Akik nem rombolni,hanem építeni akarnak. Akik azon töprengenek,hogy miképpen lehetne jobban és okosabban csinálni azt,amibe másoknak beletörött a bicskájuk."
Wass Albert, Magyar szemmel, 1966.12.17
 
Úgy gondolom,hogy aki Wass Albertet nácinak nevezi, az vagy műleletlen/egyetlen könyvét sem olvasta soha/ vagy buta /nem tudja felfogni,amit ír/ vagy aljas vagy mindhárom.

Vendég

#9

2020-03-12 00:35

Barackvirâg




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...