Egyetért-e azzal, hogy Magyarországnak ÁLLATRENDŐRSÉGRE és ÁLLATVÉDELMI OMBUDSMAN-ra van szüksége ? (PETÍCIÓ és NYÍLT LEVÉL)

Egyetért-e azzal, hogy Magyarországnak ÁLLATRENDŐRSÉGRE és ÁLLATVÉDELMI OMBUDSMAN-ra van szüksége ? (PETÍCIÓ és NYÍLT LEVÉL) / Közlemények / NYÍLT LEVÉL az állatvédelemről / Hozzászólások

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2021-01-22 08:45



Vendég

#127

2021-01-22 08:47

Egyetértek vele! Ideje lenne ha tennének valamit! Egy állat élete is pont ugyan úgy fontos mint az embereké!!!

Vendég

#128

2021-01-22 19:59

Nagyon szorítok hogy sikerüljön végre hogy Magyarországnak Állatrendörség legyen!! Sok sikert kívánok!!

Vendég

#129

2021-01-23 08:47

Ha állatot kínoznak, azt csakis ember követheti el! És ilyen emberekre nincs szükség a társadalomban!!! Kell, hogy legyen retorzió velük szemben, ha önszántukból nem gondolják át mit cselekszenek, legalább a börtön lebegjen a szemük előtt!! Állatrendőrséget Magyarországnak!!!!!!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2021-01-23 16:51



Vendég

#131

2021-01-23 16:58

Az ártatlanok védelmében nagyon nagy szükség volna az állatrendőrség felállítására,mert ma 1 állat, holnap egy gyermek?Előzzük meg ,hogy ilyen megtörténhessen! A magyar hatóság itélje el és kellőképpen börtön büntetéssel torolja meg a legkisebb bántalmazást is! Sajnos a bántalmazó ,a családon belüli erőszakot is feltehetően elköveti/elkövette!

Vendég

#132 Re:

2021-05-21 13:07

#25: -  

 Egyetértek!

Kati

#133

2021-05-21 13:08

 Egyetértek!


Vendég

#134 Re: Egyetértek !

2021-05-21 17:44

#51: -  

 

Fülemüle

#135 Állatrendőrséget Magyarországon !

2021-05-22 15:25

IGEN, AZONNAL ! Fizetett állatrendőröket önálló, hatósági intézkedési jogokkal  állatvédőkből és volt rendőrökből azonnal, elegendő létszámban  - mint az USA-ban ! Államilag fizetett erős állatvédelmi szervezeteket ! Háziállatok szigorú regisztrációs kötelezettségét ! Rendszeres helyszíni ellenőrzést a tartásról, különösen tanyákon és falun mindenhol -  de különösen Borsodban, Hevesben - az állatvédők jól ismerik a legproblémásabb /hírhedt/helyeket !!!  Rossz tartásról, kínzásról legyen kötelező  bejelentést tenni - bírságolható legyen az elmaradása ! Államilag finanszírozott állatotthonokat ! A gyepmesterség, az állatgyilkolás megszüntetését ! Erős propagandát az állatok jól tartására, a velük való emberséges bánásmódra ! A gyerekeket a szeretetükre nevelni óvodától, ískolában - a roma gyerekeket is !!!  A viadaloztatókat szükséges a tanyavilágban felderíteni, - a szaporítótelepekkel együtt !!! Az állatkínzókat, a szaporítókat , a  viadaloztatókat, a kölyköket illegálisan exportálókat, a /mély/primitív. hanyag gazdákat ,  állatmérgezőket  nem írígylendő kötelező munkára vigyék rendőrséggel - nagyon szigorúan dolgoztassák őket legalább 2 hónapig minden nap napi 10 órában- kenyéren és vízen! - mert nekik már nincsenek máshoz jogaik ! Sem a sok felfüggesztett látszatbüntetés, sem a pénzbüntetésük nem működik - a munka működne ! Mindent haladék nélkül, azonnal - a helyzet tarthatatlan ! Európa szégyene vagyunk, csak "odafent" ezt nem akarják tudni és eddig cseppet sem törődtek vele ! Talán a választások miatt végre - talán - muszáj lesz ...!!!??? Úgy legyen !!!

Németország, Dánia, a világ kulturáltnak mondható országai meg tudták valósítani - tehát nem lehetetlen!

Felül kell vizsgálni továbbá, miért kapott olyan sok alkalmatlan személy fegyverhasználati engedélyt ! Azokra gondolok, akik boldogok attól , hogy puska lehet a kezükben, és lőnek lakott területen és azon kívül is mindenre, ami mozog !

A vadászati törvény rossz !!!

A gazdátlan állatokat fogják be az állatvédők !

Fülemüle

#136 Állatrendőrséget Magyarországon !

2021-05-22 15:36

IGEN, AZONNAL ! Fizetett állatrendőröket önálló intézkedési jogokkal  állatvédőkből és volt rrndőrökből azonnal, elegendő létszámban  - mint az USA-ban ! Államilag fizetett erős állatvédelmi szervezeteket ! Háziállatok szigorú regisztrációs kötelezettségét ! Rendszeres helyszíni ellenőrzést a tartásról, különösen tanyákon és falun !! Államilag finanszírozott állatotthonokat ! A gyepmesterség, az állatgyilkolás megszüntetését ! Erős propagandát az állatok jól tartására, a velük való emberséges bánásmódra ! A gyerekeket a szeretetükre nevelni óvodából, ískolában - a roma gyerekeket is !!!  A viadaloztatókat szükséges a tanyavilágban felderíteni, a szaporítótelepekkel együtt !!! Az állatkínzókat, a szaporítókat , a  viadaloztatókat, a kölyköket illegálisan exportálókat, a /mély/primitív. hanyag gazdákat ,  nem írígylendő kötelező munkára vigyék rendőrséggel - nagyon szigorúan dolgoztassák őket legalább 3 hónapig minden nap napi 10 órában- kenyéren és vízen! - mert nekik már nincsenek máshoz jogaik ! Sem a sok felfüggesztett látszatbüntetés, sem a pénzbüntetésük nem működik - a munka működne ! Mindent haladék nélkül, azonnal - a helyzet tarthatatlan ! Európa szégyene vagyunk, csak "odafent" ezt nem akarják tudni és eddig cseppet sem törődtek vele ! Talán a választások miatt végre - talán - muszáj lesz ...!!!??? Úgy legyen !!!

Németország, Dánia, a világ kulturáltnak mondható országai meg tudták valósítani - tehát nem lehetetlen. 

Felül kell vizsgálni továbbá, miért kapott olyan sok alkalmatlan személy fegyverviselési engedélyt. Azokra gondolok, akik boldogok, hogy puska lehet a kezükben, és lőnek lakott területen és azon kívül is mindenre, ami mozog.

A vadászati törvény rossz !!!

A gazdátlan jószágokat fogják be állatvédők !


Vendég

#137

2022-09-05 06:10

Teljesen egyetértek!! És sokkal szigorúbb, precedens èrtékű BTK kell az állatok védelmében. Hiszen ők nem tudnak magukèrt kiàllni. Viszont nem csak kutya meg macska van. A tereléses vadászat is kínzás, és a "haszonállatok" kizsákmànyolása is az. Embertelen módon bánnak velük a telepeken. Ezt is felül kell vizsgàlni!! Már gyerekkorban kötelező tantárgy lehetne az állatvédelem is. Tisztelettel; Vörös Klára

Vendég

#138

2022-09-05 07:03

Kovács Sándorné

Vendég

#139

2022-09-05 07:05

 Egyetértek! 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...