Sehr geehrte GameForge!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Sehr geehrte GameForge! petíció automatikusan generált fórumtémája

Annwyn

#1

2011-11-03 03:13

Sziasztok!
Nem tudom ki írta ezt a petíciót, de 90% ban egyetértek vele. Viszont nekem Lorovussal semmi bajom, és nem hiszem, hogy rajta múlik a fent említett problémák megoldása. Szeretném, ha az a rész kikerülne a szövegből. Ebben a formában én nem írom alá, mindenesetre HKt nem veszek ezt megígérhetem :).
xy

#2 2

2011-11-03 08:55

Hi all!
No igen ha Lorovus-ról szóló részt ki vennétek akkor én is alá írnám....
Szerintem vele nincs (vagy nagyon kevés probléma) van.
Gondolom nem véletlen van ott ahol van.. :P
Amúgy jó az elgondolásotok de szntem ebből se lesz semmi mint sok minden másból se lett. (metin2)
Na azért szorítok nektek meg persze szerzek aláírokat is de a fent említett rész vegyétek ki...

 

Edit.: Mégis aláírtam de a változtatás még mindíg kell..+kipróbáltam azt amit sejtettem is 1 ip címről többször is lehet aláírni így nem lex vmi hiteles....

pe

#3

2011-11-03 09:36

Lorovus szemelye erdekes. Ez neki nem csak egy jatek nala ez egy munkahely is szoval ha le akarjuk valtani azert ahhoz okok kellenek. En Lorovus szemelyet kulon kezelnem, egy teljesen mas peticioban, es nem 2 sorban leirva,hogy csereljek le, hanem valami komplexebb keppel(ha erre ven indok) , mert en csak az latom: Aki nem probalkozik ,nem is hibazik. Es a jatekosoknak szerintem a 90%-a,meg nem is akart Lorovussal beszelni semmirol, de a lagot a jatekosok 100%-a erzi.

Ha nem tovabbitotta kellokeppen az itteni helyzetet akkor nincs keresnivaloja abban a posztban. Ha meg tovabitott mindent akkor edes mindegy ,hogy CoMa-nak nevezzuk avagy Ga-nak ,mert csak helyi megoldasokat tud keresni ugyanugy...
Valamint kivancsi lennek o hetente hany orat aldoz az idejebol a Coma teendoinek elvegzesere. Bar igazabol az a gond,hogy nem tudjuk,hogy mi a dolga a CoMa-nak.

Szoval elso korben szerintem az is eleg lenne ha kernenk a gf-et,hogy kozolje a CoMa jogkoreit, kotelessegeit es ezeket atolvasva ujra lehet gondolni,hogy mit lat el, es mit nem.

A lagg meg: Egyertlemu,hogy lagg van es mindenki azt szeretne,hogy veget erjen. A hk dolgot meg nem alairni kell hanem aszerint jatszani:)
Mert teljesen mindegy,hogy most alairja 500ember aki eddig sem hk-zott ha a regi hk-sok ugyanugy folytatjak.

Szoval szerintem elegendo azt a reszt kozolni a Gf-fel,hogy lagg van,event gondok vannak , amig nem valtozik nem veszunk hk-t , aztan majd beszelnek a statisztikak vagy nem:P
AK

#4

2011-11-03 09:57

Csak akkor nem lesz eredményes a petíció ha a magyar játékosok nem tartanak össze, és nem hisznek magukban. sajnos az össze nem tartás, letargiára való hajlam (úgysem tudunk mit tenni szöveg) régi magyar betegség. Oda kell csapni néha az asztalra hogy odafigyeljenek az emberre, különben tényleg minden marad a régiben és tojnak a fejünkre...

Vendég

#5

2011-11-03 11:22

Kösz
PiciCsillagom

#6

2011-11-03 11:35

Nekem sincs bajom Loroval, de ha még úgy is áll a dolog, hogy Lorovus nem tesz semmit, legalább beszéljék meg vele, hátha tud változtatni az ügyben. Persze engem sokkal jobban zavar a lagg és az, hogy a játék kidobál. Én ugyan notebookról játszom, de a GoA-nál nagyobb játékok is elmennek rajta, szóval nem a gépem rossz... ja, a netem sem rossz... :D Szóval én inkább aláírtam a petíciót.

Vendég

#7

2011-11-03 11:40

Lorovus nem tud hozzáférni a Programhoz, csak közvetít a játékosok és a GF között.
Másrészt Érdekesnek tartom a petíciót, mivel nem hiteles, ezért kizárt, hogy foglalkoznának vele!
Kamu adatokat bárki meg tud adni, sőt még azt is, hogy megkéri pár ismerősét, hogy szignózza a petíciót, hogy minél több legyen az összegyűlt aláírás, de mivel nincs hozzárendelve email cím, ami után azonosítani tudnák, hogy az aláíró tényleg játszik a játékban, addig kizárt, hogy foglalkoznának vele.

Vendég

#8 pe

2011-11-03 11:46

Ez szerintem nem arrol szol ,hogy hanyan irjak ala...
Arrol szol hanyan tartjak be amit alairnak. Mert nem azert kellett a peticio,hogy mindenki alairja,hogy igen is lag van,mert ezt eddig is mindenki tudta.

Ennek az egesznek az lenne a lenyege(szerintem) : Amig lag van addig nem veszunk hk-t. Es innentol mar nem az szamit,hogy hanyan irjuk ala hanem,hogy hanyan tartjuk be ezt, mert annak van meggyozo ereje nem a szamukra ismeretlen neveknek.
Szerkesztő

#9 Közérdekű

2011-11-03 14:39

A kifogásolt részt eltávolítottam, mivel ekkora vitát kavart, jelen petíciónak az elsődleges célja hogy elérjük,hogy a játék játszható,élvezhető legyen.
Az eltávolított részt nem én tettem hozzá, én sem támogattam. Talán erről majd nyilatkozik az érintett három személy. Javaslom az illetőknek,ha ilyen irányú problémájuk van lehet írni erről másik petíciót akár,de ennek nem ez lenne a célja. Személy szerint én a közvélemény álláspontját fogom mindig, éppen ezért vettem ki az adott részt.
Hangsúlyozom ez a lépés nem az adott rész megfogalmazói ellen irányul,csupán, mint mindenki más, Én is szeretnék valami megoldást már a lag problémákra. Ezért kompromisszumokat kell kötni.
Jelen esetben én mint összekötő vagyok jelen, én bevállaltam, hogy segítek a petíció megírásában, figyelembe vettem mindenki kérését a megfogalmazás során. De a többségnek van igaza, a kivett rész megtárgyalása nem a mi problémánk körébe tartozik most.
Aki emiatt,hogy el lett távolítva az adott rész úgy érzi, hogy visszavonja az aláírását az szóljon és eltávolítom. Remélem így már mindenkinek meg fog felelni a petíció és szerintem közös érdekünk,hogy mindenki támogassa.
nick

#10

2011-11-03 15:43

Csodálatos!Lehet a szavazatokat szerkeszteni...Email cím nélkül szavazni egy ip ről akár többször is..Hiteltelen az egész tegyétek szépen a kukába! Ha összeszedtétek magatokat és tudjátok mit akartok akkor csináljatok egy normálisat amit nem egy hellokitty szintű oldalon lehet csinálni
Maszatka

#11 vicces

2011-11-03 16:21

Valaki próbálkozik és egyből jön a sok szájkaratés, itt is és a fórumon is. Néha kicsit elszomorít milyen is a magyar ember...semmit nem csináltok, mikor valaki próbálkozik, eltapossátok...
Hajrá, így biztosan jobb lesz minden....
Szerkesztő

#12 Közérdekű

2011-11-03 17:05

Kedves nick!

A szavazatokat nem lehet szerkeszteni,csupán törölni,ergo nem hiszem hogy hú de manipulatív dolog lenne...

Az email címet azért nem kérjük,és cáfoljon meg ha nem igaz egy Team Admin, mivel a 3.6-os patch óta a felhasználók azonosítója lett. Nem lenne célszerű,ha ezt mindenki nyilvánosságra hozná.

Sajnálom,hogy sokan nem értékelik a próbálkozást, mindenki mindenbe beleköt. Ezek szerint mindenki happy, hogy a játék játszhatatlan,lassan már játékos sem lesz.
Ha ez így van akkor ne panaszkodjon senki se játékon belül,se sehol, vagy hallgasson.


Vendég

#13

2011-11-03 18:01

de jó lenne ha felfigyelnének ^^

Vendég

#14

2011-11-03 18:27

Ha meg kell adni az email címet, azt is meg lehet oldani, hogy azt ne írja ki az új beléptetési rendszer miatt, viszont akkor egy olyan is kellene, hogy egy email címről, csak egy regisztrálást engedjen. Itt elviekben az lenne a lényeg, hogy a GF tegye jobbá a játékot, mivel ehhez csak ő nyúlhat bele, az a játékosok hozzáállása, hogy ezt mennyire támogatja azzal, hogy nem vásárol HK-t vagy mennyire játszik a játékkal, bár az utóbbit könnyű megoldani, mivel szinte már játszhatatlan az egész. Ezt meg lehetne írni Fórumon is, és ott sem fognak vele jobban törődni, mint itt a játékosok!

Vendég

#15

2011-11-03 19:39

jólene hamártenének valamit elene
Trinity

#16

2011-11-03 20:41

Szerintem ne "fikázzátok" a petíciót, örüljetek hogy valaki tesz is valamit, nem csak siránkozik a sok lagg miatt.
Megnézném hogy a nagy szájharcosok milyen petíciót írnának...
Kalva

#17

2011-11-04 12:10

Persze kritizálni azt tudtok !!! Nem is vártam mást! Ahelyett hogy nagy szavakat írtok most, hogy hogyan kellett volna a petíciót megírni inkább ti írtátok volna meg.Nem akkor kell beleszólni amikor már kész hanem részt kellett volna benn venni. A másik dolgozott vele nektek csak le kell szólni az igaz könnyebb, de nem nagy érdem.
Atropos

#18

2011-11-04 15:27

Le a kalappal, ügyes probálkozás, szép munka!... Megjegyzendő, a petíció sokkal lényegretörőbb, ütősebb lenne, ha a 90-esek unatkozását nem pakolnátok bele! Az rendben, hogy több eventet szeretne mindenki, de azt is kivehetnétek. Ez két dolog elveszi egy csöppet a petíció erejét, élét... Kicsit olyan, mintha beleírnátok az örök életet, meg az ingyen sört is!
A petíció aláírói közül törölni kellene azokat, akik névként Hurka Gyurkát, vagy Makk Marcit adnak meg.
Alkotni tudom nehéz, kritizálni könnyű, de ha alkottok valamit akkor az legyen tökéletes!

Szerkesztő

#19 Közérdekű

2011-11-04 15:31

Tisztelt hozzászólók!

A petíció már ilyen formában marad,hozzányúlni nem fogunk,se kivenni se beletenni semmit.
Értékelem a sok építő jellegű javaslatot, lehet készíteni egy jobbat. Ne csak a szavak beszéljenek,hanem a tettek is.
spidertibi

#20

2011-11-04 16:00

Hehe...nem a szerkesztőknek szól...a hozzászólóknak mondanám, hogy nem a saját nevetekben írtok petíciót hanem az egész közösség nevében így érthetetlen honnan veszitek a bátorságot ahhoz, hogy a közösségben való megbeszélés helyett csak gondoltok egyet és írtok a nevemben egy olyat amit én nem így gondolok....ezek után meg vagytok sértődve hogy mit is képzelünk, hogy ami a mi nevünkben is íródik hozzászólunk...nonszensz és majomkodás az egész ami itt van. A petíció készítői teljességgel figyelmen kívül hagyják a közösség érdekeit és hozzászólásait. Arrogánsan és gusztustalan módon a saját kiváltságukat is belevéve a közösségre van eröltetve...
A petíciót készítők részére...nem kellene arrogánsan válaszolgatni, hogy beszéljenek a tettek...hidd el beszéltek volna a tettek ha sunyi módon nem vágtatok volna ebbe bele a saját szakállatokra...és aki ezt aláírja kíváncsi vagyok vállalja-e majd a következményeit. Mint az előző petíciónál ahol inkább kussolnak...mert sok ezer játékos jogát csorbították. 16 éves gyerkeke gyülekezete összehozott egy irományt ahol agresszívan támadjátok, fenyegetitek a GF-et...hát gratulálok...szépen leírtátok hogy további kiváltságokat akartok a GF-től.
További sok sikert.

jah és én vállalom itt is a nevemet...és nem "hozzászóló123" nicknévvel mondom el a véleményemet...kedves szerkesztő "ÚR".

LordJoey

#21

2011-11-04 18:34

nem értem miért fogják fel a készítők, hogy ha valaki nem ért egyet mindennel a peticióban az mindjárt rombol, támad?
Nem fogjátok fel hogy ez komoly dolog? hogy nem 4-5 embernek kell részt vennie a készítésében? hogy van egy konferenciaterem ahova megkéne hívni tényleg több céhvezetőt és még pár embert a céhektől és úgy megbeszélni?

De én azt látom hogy egy csomó jogilag felnőtt, de agyban gyerek próbál valamit tenni és az ész érvekre nem hallgatnak, mert az érzelem felül kerekedik... ez szomorú... de menjetek a fejetek után, ilyennincs mint egy őrült próféta azt hajtogatja hogy a játéknak befellegzet... most komolyan azt akarjátok hogy egy nagyot röhögjön még a végén?

A rombolást hangoztató érvekben benne van hogy több mint 200 ember írta már alá, tételezzük fel hogy minden aláírás egy ember, az aláírás mögöt ki van? a legtöbb 10-en éves aki felnéz a felnőttebb céhvezérére. 200 ember.. hmm... az 4 céh fele-fele... nem a teljes játékos álomány...
Ajánlom, olvassátok el, petició készítői, akár többször is Dobo hsz-át a nosztalgiázós mostani topic-ban... (nem vagyok oda a teamtagokért félre értést elkerülendő) fontos elem, hogy párhuzamot húz egy fél gondolattal a metin2-vel. Higyjétek el, a részleteken múlik minden, ne kapkodjatok, még egy hét lag már nem számít, sőt addig amig ezen dolgoztok sem idegeskedtek a lag miatt... azt bízzátok ránk,(lustákra) akik, rátok bizzák az ügy technikai részének kivitelezését
Atropos

#22

2011-11-04 19:08

Tisztelt Szerkesztő!

Javítaná a sikeresség esélyeit, ha a Game Team is támogatná és aláírná a petíciót! Ne zárkózzatok el a finomításától, illetve az egyeztetéstől! Csak jót szeretnék! Sokat dolgoztatatok az ügyön és kívánom, hogy petíciónkat siker koronázza, de ehez áldozatok kellenek!
Kalva

#23 Re:

2011-11-04 19:15

#20: spidertibi -

Komolyan mondom Te egy annyira okos ember vagy!! Akkor mond hogy a nevedben írják ha bele írják a nevedet ez az egyik más részről pedig eldöntheted egyet értesz e és aláírd e. Addig amíg alá nem írod vagy nem említenek név szerint semmi közöd hozzá okoska! Az hogy te kinek hízelegsz meg kihez bújsz meg védesz a te dolgod. Meg az is hogy nem félsz hangoztatni XD Te egy tiszteletben álló szájkaratés vagy így igen valószínű volt hogy nem bírod ki itt sem hogy ocsárolj:D Mert Te olyan okos kisgyerek vagy. Egyébként szörnyen unatkozhatsz ezért sajnállak. Azért elég furcsa hogy mindig csak te allsz szemben több száz véleménnyel.

Szerkesztő

#24 Közérdekű

2011-11-04 19:37

Tisztelt hozzászólók!

A petíciót bezárom,mert vannak akik szeretnének ennél jobbat készíteni úgy látom.

Atropos: Az alábbi ok miatt nem módosítjuk már ezt:

Idézet DaN-tól:

"Nos, 112 aláírással a petíció megváltozott. Örömteli hogy kikerült belőle ez a rész, azonban innentől kezdve ez egy vicc, és semmit nem ér. 300 aláírás után majd megint ki/be kerül valami? Pedig lehetett volna ez jó is..."

Továbbá:

patyomkin:

"Megvizsgáltam az adott petíciós oldalt több szempontból és sajnos az oldal semmiféle biztonsági megoldással nem rendelkezik. Sem egy megerősítő email címet nem kér, sem egy lakcímet és nem akadályozza meg az egy IP címről való többszörös aláírást semAz aláírások szerkesztését (törlése) és azt, hogy az adott petíció szövege is folyamatosan módosítható már nem is említem..Ez így számomra teljesen hiteltelenné vált. Eddig sem írtam alá és ezután sem fogom aláírni. Ha a nevem bármilyen formában kikerülne, megkérem a szervezőt, szerkesztőt hogy azt azonnal vegye le onnan."

Mindenki sok építő javaslattal állt elő,itt az idő hogy alkossatok egy olyan petíciót,ami szerintetek jó. Vagy nem is kell petíció spidertibi? Lehet igazad van,végül is kik vagyunk mi,magyarok,be kell érnünk az elénk hajított csonttal avagy vagy megeszed azt ami van vagy megdöglesz.

Aly

#25

2011-11-04 19:51

Hogyha a Laggra helyzet hangsúlyt azzal gyengítitek hogy egyéb szerintem vitatható dolgokat is bele foglaltok a petíció szövegébe akkor már legalább tegyétek át egy olyan oldalra ahol: nem lehet többször szavazni egy IP címről, kell hozzá Email cím és nem lehet változtatni a petíció szövegét még helyesírás javítás miatt sem. Csak így lesz komolyan véve a Petíció. Ernyiben még Axxe is hallgatott rám anno.

A problémákkal amiket felsoroltatok egyet értek amúgy, mert létező problémák és én is tapasztalom. NA de az hogy unatkoztok.....
Na meg a Hangnemmel is vannak bajok.