Alkalmazák a törvényt a törvénysértő betartatókal szemben is!!!!


Vendég

#1

2011-10-18 18:24

A helyi hatóságok/pl.gyermekvédelem/ nincsenek tisztában, azzal mire van nekik kompetenciájuk és mire nincs!Kvázi védik a gyerekek érdekeit , miközben az egyik szülő ellen koholt vádakat kreálnak, és a gyermek eközben az intézetben várja, hogy az íróasztal mögött ülő emberek eldöntsék a sorsát, nem törődve azzal, milyen lelki válságot okoznak a gyermeknek.Természetesen ők a "szakemberek" és ők a "bírák" is egyben.
Bün és Bünhődés

#2 Törvénysértő eljárások tisztelet a kivételnek!,GY.Re.Ügy.B.

2011-10-18 19:07

Sehol sem a gyerekek jogait védelmezik meg a jogos bántalmazójá val szemben, sőt a bántalmazót be védik törvénytsértve ha ismeretségel jól bir!Aki meg megmeri megvédelmezi a gyermekét a bántalmazóival szemben, azokat meg koholt vadakal bombázák!Csak, hogy az ők törvénysértő eljárásaik ne lásanak napvilágot!Kérdezem hogy ilyen a magyar jog rendszer ? mert ezt tapasztaltam a gyermekm árán!

Vendég

#3

2011-10-24 18:15

Személy szerint én ezt több mint szörnyűnek tartom,hogy ilyen a mai világban meg történhet.(ez talán korrupció?)
Kérlek barátaim ti is szóljatok hozzá!Nem szabad,hogy ilyen meg történhessen egy ártatlan emberrel.Mert ma ő,holnap ez bár kivel meg eshet.Hol van az igazság szolgáltatás ???A tisztességes adózók pénzét tisztességes dolgokra kell fordítani......!Az ilyen és hasonló ügyekből elég !!!!!!!!
Hol kerese az álampolgár őt ért jogsértésében az igazságot!

#4 Törvény betartatók törvénysértő eljárások a jegyzőkönyvek hamisitása árán, ártatlanokból bünöst a br

2011-10-30 12:49

Csatlakoz,névaláírásoddal és véleményeddel, hogy minden Nyomozót, Ügyészt, Birót, valamint akik törvénysértően járnak el,mindezeket a személyeket is el lehessen ítéltetni,akik a nyomozások során vádemelésekig és sőt még a Birókat is maguk köré vonják, a bírók meg az ügyvédeket, hogy a Biróssági tárgyalás szakaszaiban is,a jegyzőkönyveket meg tudják egyesek hamisítani,annak érdekében, hogy az ártatlanokból bűnöst kreáljanak, a bűnösökből meg ártatlant tegyenek. Az kevés, hogy van rá törvény , ha velük szemben nincs aki alkalmazza a törvényt az ilyen törvénysértő eljárókkal szemben!!! Hogy miért ? Mert az ilyen törvénysértő eljárók nem járnak el egymással szemben és az ügyész ügyészt védi, a bíró meg a bírót védi, sőt és egymás
elkövetett bűncselekményeiket szándékosan tusolják, tisztelet a kivételnek, de én nem tapasztaltam hogy lenne kivétel.Sőt,amiért én ezekért az ilyen eljárókat fel mertem jelenteni, ezét velem szemben, mind szál összefonódásokkal nekem kreáltak különböző hamis koncepciós ügyeket!Bele értve a btk.§.240.(1).Bek: A bíróságban bíztam, hogy ki derül az hogy ártatlan vagyok, nagyot csalódtam mert, ott is általam ismeretlen személyek, még a jegyzőkönyveket is meg hamiskodták,még pedig úgy hogy olyanok kerültek a jegyzőkönyvbe le írva amik nem hangoztak el, vagy nem is úgy hangzott el,hiába kértem a szó szerinti jegyzőkönyvek vezetését és annak
kajavitását, és minden tárgyalás hangszalagra való rögzítését, még is manipuláltak a jegyzőkönyvek vezetésével, hogy ne tudjam bebizonyítani, hogy velem szemben koholt koncepciós ügyeket kreáltak egyes hivatalos személyek!Ami főhangsúly, az,az,hogy velem szemben olyan hamis tanukra alapozták a vádakat, akik saját önmagukkal szemben is különböző terhelő meg hazudtoló ellentmondásos vallomásokat tettek meg a nyomozások során, sőt még a bírósági eljárás szakaszában is főképen! Mindezeket figyelmen kívül hagyták és nem jegyzőkönyvezték! Szándékosan ki hagyták az ilyen ellentmondó vallomásokat, hogy ilyen hamis eljárások árán eltudjanak hamisan ítélni! Ismétlem ezeket azért tették meg velem szemben, mert felmertem jelenteni mindazok hivatalos eljárókat akik törvény sértve jártak el velem szemben és a kiskorú kis fiammal szemben,akit már 6-éven keresztül súlyos joghátrányok érnek, egyes általam ismeretlen ügyészek és bírók által, beleértve a gyámhatóság egyes eljáróit!
Csatlakoz .mert ma velem holnap veled történhet ilyen meg!
Hilffe!

Vendég

#5

2014-08-27 08:07

Sajnos az én tapasztalatom is ilyen ügyvédek 20-50 ezerforintos órabérért nem tudnak semmit elérni csak ülnek és hallgatnak!Számlát persze sosem adnak!!!


Vendég

#6

2014-08-27 12:03

Ez egy ismerõs gyakorlat, amikor szándekosan elakarnak lehetetleniteni,tulajdonképpen midegy mi az igazsság. Ez egy olyan harc,amit az idő fog megoldani.Egy elore gyartott forgatóköny szerint mukodik, szinjáték. A vesztes a jogsertett altalaban a gyengébb fel, a sebezhető.

Vendég

#7 Re: Törvény betartatók törvénysértő eljárások a jegyzőkönyvek hamisitása árán, ártatlanokból bünöst

2014-08-27 12:06


Vendég

#8

2014-10-19 14:47

Sajnos ez a RENDSZERABÚZUS, amiről semhol sem beszélnek. MINDENHOL EZ TÖRTÉNIK, még akkor is, ha a látszat szerint betartják a törvényt. Mart csak azt a részét tartják be, amit nem túl nehéz betartani, és amiről nem tájékoztatnak, amit nem értelmeznek, arról szó sem kerül soha...