Állatrendőrséget Magyarországra!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
KELL!
This comment has been removed by the person who wrote it.
A kedvenc idézetem:
,,Ha egy ember megöl egy tigrist azt sportnak hívják, ha viszont a tigris akarja elpusztítani az embert azt gyilkosságnak nevezzük.
[email protected]
Re:
Nagyon sok külföldi országban már van állatrendőrség és tökéletesen működik. Éppen ezért nagyon jó lenne, ha Magyarország is csatlakozna ezekhez az országokhoz. Tudod van egy mondás:Amit megszelídítettél azért felelős vagy.Az állatnál (főleg a kutyánál) hűségesebb nincs mellette még feltétel nélkül szeret.Ez sajnos az emberekre nem mondható el. Példát vehetnénk róluk. Kell Magyarországra az állatrendőrség,hogy méltó képpen meg legyenek büntetve azok, akik kínozzák az állatokat.
Re:
Nálunk is működik valami hasonló, de kellő támogatás és szigor hiányában nem hatékony. Mindenképpen olyan bíróságra, ill. most már kuratóriumra lenne szükség, mint az USA-ban. Olyan bírók kellenének, akik csak ezzel foglalkoznak, és gyorsan cselekszenek. Ameddig a DIGI Tv szolgáltatásában nézhettem az Animal Planet műsorát, megtapasztaltam, hogy miként járnak el az Állatrendőrség tagjai. Megkeresik a gazdát, és behajtják a lefoglalt állatok megmentésére fordított költséget, és kiszabják a büntertést is. Ha ez nálunk is működne, talán nem lennének akkora bajban az állatvédő szervezetek, és talán nem lenne ennyi kitett állat.
| This discussion has been closed. |