Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#5901 Re: Re: Re: Re: Re: Téged ki hívott ide, undorító büdöskomcsi féreg? :)

2011-12-04 18:06

#5900: - Re: Re: Re: Re: Téged ki hívott ide, undorító büdöskomcsi féreg? :) 

 dögölj meg, ezzel teszel jót még a te pártodnak is, mertt már ott is szégyellnek többen.


Vendég

#5902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Téged ki hívott ide, undorító büdöskomcsi féreg? :)

2011-12-04 18:34

#5901: - Re: Re: Re: Re: Re: Téged ki hívott ide, undorító büdöskomcsi féreg? :)

Dögölj meg te, undorító büdöskomcsi féreg.  Lehetőleg lassan és fájdalmasan.

piros szegfű (g-vel) !!!

#5903 Re: Re: Re: Milyenek az undorítóan férges izraeli tolvaj patkányok ?

2011-12-04 20:19

#5885: - Re: Re:   a te értékrended = nulla  (!!!), tehát ki mondta ??? - SENKI !!!

Nem én summantottam el a 8 milliárdos beléptetőrendszert  és nem én mondottam  a honfitársaimra, hogy annyit érnek, amennyijük van.  Azt te nem tudhatod, hogy én milyen vagyok,  de dajcstomit+lázárjanit igen.  Tehát ennyit ér a te értékrended,  magyarán semmit,  mert  zőket "értékeled", akik téged sem értékelnek,  nem csak engem. Pápá...

"komcsi" csak egyféle lehet

#5904 Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-04 20:57

#5896: - Ez nem felel meg a valóságnak, legfeljebb az, hogy jobb- és baloldali van !!!!!!!

Példaként:  az egész fidesz csűrhe a  -te szavaiddal élve-   büdöskomcsi patkány, tetű, féreg !!!!!!!!  Egytől egyig MSZMP és KISZ tagok,  sőt orbán, dajcs, kövér, sovány, varga a  Kommunista Ifjúsági Szövetség titkárai,  azaz vezetői, tehát: elkötelezett hívei voltak.  Az én értékrendem szerint a becsület azt diktálja, hogy ezt fel kell vállalni,  és nem össze-visszahajlani, amerre az érdek kívánja.  Na, az az undorító féregnyúlvány,  aki ezt teszi,  magyarán orbán és csapata.   "Komcsi" csak egyféle lehet !!!  Legfeljebb kisebb (tagok) és nagyobb vezető funkcionáriusok, mint pl. orbán és tsai. Ők már télleg a legnagyobbak voltak,  ítélkezzél felettük, ahogy akarsz.


Vendég

#5905 Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-04 21:43

#5904: "komcsi" csak egyféle lehet - Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ?????? 

*5-ös. Remek beszéd volt, én sem tudtam volna jobbat írni, mert ez a gané mindig kihozza belőlem az indulatot.  Azt kéne vele tudatni, de nem ér fel az agyához, hogy Magyarországon nem volt kommunizmus, ergo komcsik sincsenek. Voltak próbálkozások, meg jó tanulók, lásd a hozzászólásodban is említessz párat,  ők lehet, hogy klasszikus értelemben komcsik,   én szocializmusban éltem, tehát amiben a hibájával együtt én hittem, az a szocializmus volt. Tehát komcsi nem lehetek, csak szoci. Azt minden körülmények között vállalom, legalábbis azt, hogy érzelmeimben mai napig szoci agyok, noha nem vagyok egyetlen párt tagja sem. Ezzel a monológgal el is köszönök és kívánok jó éjszakát.


Vendég

#5906 Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-04 23:06

#5904: "komcsi" csak egyféle lehet - Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

Akkor elmondom még egyszer:  aki ma az MSZP-nek vagy a Gyurcsány-pártnak vezetője, tagja vagy szimpatizánsa az egy undorító, mocskos büdöskomcsi féreg. Az ismert tények alapján.


Vendég

#5907 Re: Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-04 23:40

#5905: - Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

Az MKP és az MSZMP tagjai kommunistáknak nevezték magukat, te módfelett undorító büdöskomcsi féreg.

Utoljára leírom, te patkány vagy, én pedig kiállok továbbra is Gyurcsány Ferenc min.elnök úr mellett

#5908 Re: Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-04 23:50

#5906: - Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ?????? 

 Utoljára írok neked és ezzel bezárom örökre. Miután veled érdemi vitát folytatni nem lehet, belőled a gonoszság, a promitivizmus, a rosszindulat fröcsög minden beírásnál, nem érdemes rád energiát pazarolni. Kívános neked olyan kellemes ünnepeket, mint amilyen az én nyaram volt, mikoris eltemettem a férjemet. Olyan halált nem kívánok neked, mint az övé volt, azt nem érdemled meg. Neked nem szabad egy pillanat alatt infarktusban meghalni, az csak a jó embereknek jár, hogy ne szenvedjenek. Hozzád hasonló gonosz emberrel még nem beszéltem soha, még így virtuálisan sem. Számomra döbbenet vagy és elég belőled. Nem kísérletezek tovább, hogy emberi érzéseket  hozzak ki belőled. A gyűlölködés, mocskolódás nem kenyerem, te vagy az egyetlen ember, aki khoztad belőlem. Ne fog többé megtörténni, nagyon szégynelem magam amiatt, hogy bármikor is szót próbáltam érteni veled.  Édesanyád hatalmas bűnt követett el, amikor nem ment el abortuszra. Nagy hiba volt. A világ attól kéne, hogy szép és színes legyen, hogy elfogadjuk a másik gondolkodását is és csak azért, mert más elveket vall, nem pocskondiázzuk, sértegetjük a legalpáribb módon minden pillanatban. Miután neked az egyetlen örömöt ez okozza, ehhez csak egyet tudok kívánni: ba...ál egyedül.

Ne válaszolj, mert elérted a célodat, erre a fórumra többé be nem teszem a lábam. Ilyen aljas ember még jobboldalon is kevés van, mint amilyen te vagy.

VIBRÁTORNAK !!!

#5909 Re: Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-05 00:07

#5906: - Re: Re: EGY CSELEKVŐKÉPTELEN SEMMINEK SECKO JEDNO....

LEHET ÖREG,  HOGY TE NAGYOBB KOMCSI VÓTÁL MINDENKITŐL,  VAGY  AKARTÁL LENNI,  AZONBAN VIBRÁTORÉK NEM VETTEK BE A KISZ-BE,  APJA ÉS TÁRSAI PEDIG A PÁRTBA,  MERT SZELLEMI FOGYATÉKOS VÓTÁL, VAGY ÉS LESZEL IS.   EZ MINDENBŐL KIZÁRÓ OK !!!  AZ PEDIG NONSZENSZ,  HOGY EGY SZELLEMI FOGYATÉKOS MOZGÓ VALAMI  ELDÖNTHETI,  HOGY MELYIK JELENLEGI PÁRTOK TAGJAI VÓTAK ANNO "BÜDÖSKOMCSI FÉRGEK" !!! ... ÉS NEM CSAK AZ ISMERT TÖRVÉNYEK ALAPJÁN,  DE FIZIKAI ÉRTELEMBEN IS,  MERT ÚGYE TE EGY CSELEKVŐKÉPTELEN DARAB SEMMI VAGY:  ESETLEG EGY VIBRÁTORNAK NEVEZHETŐ,  DE INKÁBB CÍMZETES 00 !!!!!

kellett ez a mocskos gazdagok pártja???
Vendég

#5910 Hazug Orbán (Fidesz) !!!!!!!

2011-12-05 01:01

Aláírok, mert nem erről volt szó.  Ezeknek minden szavuk hazugság volt és még a demokráciánkat is sárba tapossák, szégyelljék magukat. Nincs munkánk, elvették a fűtéstámogatást, vagy eszünk vagy fűtünk, szarjancsik, ki lesztek ebrudalva a parlamentből !!!!!!!!!!


Vendég

#5911 Re: Re: Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

2011-12-05 09:51

#5909: VIBRÁTORNAK !!! - Re: Re: Re: Komcsi csak rossz van ?????? ... és melyik oldal a rossz ??????

A magát baloldalnak nevező, végtelenül korrupt és aljas oldal a rossz. És ezt valójában még te is tudod, te nagyon undorító büdöskomcsi féreg.


Vendég

#5912 Magyarországon nincs politikai baloldal

2011-12-05 09:57

Magyarországon nincs politikai baloldal – szögezte le a Magyar Nemzetnek adott interjújában Gazsó Ferenc professzor, az MSZP megszüntetett, társadalompolitikai tagozatának egykori tiszteletbeli elnöke. Mint fogalmazott, az MSZP csak jelszavakban baloldali, ám minden eszmét semmibe vett, nem is szabad velük túl sokat foglalkozni. Gazsó úgy látja, az európai baloldaliak azért állnak ki még mellettük, s utasítják el a Fidesz vezette kormányt, mert Orbán Viktorék felrúgták az elvárt ortodox kudarcos gazdaságpolitikai etikettet, visszautasították a neoliberális forgatókönyveket.

Gazsó ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is: a magyar kormány a gazdasági válság ellenére kegyelmi állapotban van. Miután a neoliberális szisztéma a globális színtéren is megbukott, elviekben mozgástér nyílhat számunkra. Megjegyezte: nehéz elhinni, hogy devizahitelekkel történő „elárasztásunk” véletlen lenne, illetve figyelemre méltó az is, hogy Bajnai Gordonnal kapcsolatban tele vannak elismerő szavakkal a nyugati neoliberális körök.
egy 34 éves 3 gyermekes édesanya

#5913 Orbán kormány becsapott minket

2011-12-05 15:48

Ez a mocskos Orbán kormány meglopott havi 17200 ft-tal. Kevesebb a fizetésem az adójuk miatt, nem kapok fűtéstámogatást, most jött a szla., december 1-től pedig felemelik a másfél millió ft-os lakáshitelem törlesztőrészletét. Akkor mi a K.anyjuknak beszéltek rá 2001-2002-ben a gyerekvállalásokra és a használt lakásvásárlásra ???? Becsaptak, hol van az eszközkezelő ???? Azt kívánom a Jóistentől, hogy minél előbb szólítson magához, de ennek a csürhének se legyen földi békéjük, lássák éhezni a gyerekeiket, hogy dögöljenek bele a fájdalomba, mint én.

Vendég

#5914 Re: A büdöskomcsi Gyurcsány-Bajnai kormány becsapott benneteket

2011-12-05 17:02

#5913:

Igen, dögölj bele a fájdalomba, büdöskomcsi féreg. Az tényleg jó lesz, mert láthatóan nagyon is megérdemled. Vagy esetleg fordulj sírdogáljál kicsit Gyurcsány büdöskomcsi féregnek, hátha odalök neked valamit a 7 milliárdos vagyonából. Rinyálás közben kérdezd meg tőle, hogy miért számolták fel az első Orbán-kormány által létrehozott lakástámogatási rendszert és miért kergették bele az embereket a devizahitel-csapdába!

KEVERED A SZEZONT A FASORRAL

#5915 RÁZD MEG MAGAD VIBRÁTOR, MEGINT ELTÉVEDTÉL...

2011-12-05 18:48

#5914: - Re: A büdösNARANCSOS kormány BECSAPTA A SZEGÉNY, SOK GYERMEKES CSALÁDOKAT...

KÜLDJED INKÁBB A DAJCSTOMIHOZ, TUDOD, A 8 MILLIÁRD AZ MÉGIS CSAK 8 MILLIÁRD,  ÉS ASZONGYA,  HOGY EGYÉBKÉNT IS A FITYISZ BESZÉLTE RÁ A GYERMEKVÁLLALÁSRA ÉS A FITYISZ DÖNTÖTTE BE A FT-OT IMMÁRON SOKADSZORRA, AZÉRT EMELKEDETT A FT ALAPÚ LAKÁSHITELE, EZ NEM DEVIZÁS. DEVIZÁSOK A FIDESZ FRAKCIÓ TAGJAI VOLTAK, AKIK MOST ÁLLAMPÉNZEN VÉGTÖRLESZTETTÉK, PL. NAGYFEJŰ LALA 65 MILLIÓ, ZORBÁN 20 MILLIÓ, ROGÁN 46 MILLIÓ ÉSATÖBBI.........


Vendég

#5916 Sírdogáljatok Szemlőhegyen!

2011-12-05 19:08

#5915:

Nem, undorító büdöskomcsi féreg, én az állítólag "szociálisan érzékeny, baloldali" Gyurcsány büdöskomcsi patkányhoz küldöm koldulni  büdöskomcsi féregtársadat.  Elvégre a devizahitelekbe a Gyurcsány-Bajnai büdöskomcsi kormányok miatt rokkan bele az ország.

Szóval csak menjen szépen sírdolgálni Gyurcsánynak a szemlőhegyi luxusvillájához. Ahhoz a villához, amelyet büdöskomcsi féregtársai  1952-ben zabráltak el zsidó tulajdonosától, az első világháborús hős Sebestyén Aladártól.

DR. PINTÉR ANDREA

#5917 Re: Orbán kormány becsapott minket

2011-12-05 19:16

#5913: egy 34 éves 3 gyermekes édesanya - Orbán kormány becsapott minket

KEDVES HÖLGYEM !!!  NINCS EGYEDÜL,  DE -AMENNYIBEN JELENTKEZIK ÉS MEGADJA A CÍMÉT- KARÁCSONYRA TUDOK KÜLDENI A HÁROM KISKORÚ GYERMEKÉNEK AJÁNDÉKOT, VALAMINT EGY HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETÉT FELADOM.  EZT ÖNSZÁNTAMBÓL, BOLDOGAN MEGTESZEM ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK MINDANNYIUKNAK.  KÉREM, HÍVJA FEL A KÖVETKEZŐ TEL.SZÁM ÜZENETRÖGZÍTŐJÉT ÉS MONDJA RÁ AZ ELÉRHETŐSÉGÉT !!!  (7061259)  KÖSZÖNÖM.

járj utána alaposabban

#5918 Re: Svábhegyi villa az V .ker. 136 nm-es kecóból indult+20 milla népszerű deviza

2011-12-05 19:53

#5916: - Sírdogáljatok a Svábhegyen (Zorbán villa)

Azt ugyan nem tudom, hogy e villához hogyan jutott Viktátor és főleg miből, amikor még soha a büdös életben nem dolgozott a versenyszférában. De azt igen, hogy Járai 13 %-on tartott alapkamata miatt menekültünk a 2 %-os devizához, és ez 5 évig jó is volt,  a forintosok addig is szívtak meg most is,  magyarán ők mindig.  Nem szabadott volna rázudítani a használt lakást  adok-veszek-cserélek  akciót az országra 2002. áprilisban,  mert családon belül történt tranzakciók tömegesen zajlottak és elszívták a lét a valódi vásárlók kárára,  így,  ha ft-hitel marad csak, akkor is bedőlés a vége.  A fideszes zönkormányzatok egytől egyig devizában adósodtak el ??? Vajh, miért ?????

egy nyitott szemmel járó

#5919 Re: Re: Svábhegyi villa az V .ker. 136 nm-es kecóból indult+20 milla népszerű deviza

2011-12-05 20:01

#5918: járj utána alaposabban - Re: Svábhegyi villa az V .ker. 136 nm-es kecóból indult+20 milla népszerű deviza

Azt hiszem, hogy ez az eb kutya esete, mindegyik politikusnak budai zöldövezeti villája van, jól fizetett réteg és télleg még a rohadt életben nem dolgoztak sehol, csak az adófizetők pénzéből szűkösködnek. Szegények, azon vitáznak, kinek van 30 cm-rel magasabb vagy 2 méterrel szélesebb villája.  Pedig a lényeg nem az, hanem, hogy v a n .


Vendég

#5920 A német pénzügyminiszter Magyarországról Orbán miniszterelnökkel való találkozóján

2011-12-05 21:12

A Wolfgang Schauble német pénzügyminiszter szerint Európa megerősödve kerülhet ki a válságból, Magyarország nélkül nem létezne ez az európai egyesülés, az európai fejlődés.

A magyar gazdaságpolitikával kapcsolatban Schauble aláhúzta: ahogyan Magyarország sikerei ismertté válnak, az azokat övező európai viták is el fognak csitulni.


Vendég

#5921 Re: Re: Orbán kormány becsapott minket

2011-12-05 21:44

#5917: DR. PINTÉR ANDREA - Re: Orbán kormány becsapott minket

Tisztelt Dr. P. Andrea ! Hosszú idő óta ez az egyetlen normális beírás ezen az oldalon. Ne haragudjon, nincs jogom minősíteni, de jogom van tisztelni az Ön hozzáállását.

Elérhetőség közlése esetén én is segíteni kivánom a bajba jutott hölgyet.


Vendég

#5922

2011-12-05 22:42

Bár hibákat Gyurcsány vétett, de őszintébbnek érzem és legalább nem alacsony, mint Napóleon, Hitler...
Gyurcsány a demokraták istene

#5923 Re:

2011-12-06 00:26

#5922: -

Meg nem is cigány, nem is focizik és még szőlőbányája sincs.

Gyurcsány magyar származású atléta

#5924 Re: Re: Gyurcsány Ferenc néhány fürt szemlőhegyi szőlő birtokosa

2011-12-06 01:55

#5923: Gyurcsány a demokraták istene is !!!

...viszont van neki szemlőhegyi szőleje, a szemlőhegyi bánya melletti soron...  ... igaz csak néhány fürt, de azért túléli...


Vendég

#5925 Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc néhány fürt szemlőhegyi szőlő birtokosa

2011-12-06 04:31

#5924: Gyurcsány magyar származású atléta - Re: Re: Gyurcsány Ferenc néhány fürt szemlőhegyi szőlő birtokosa

Az összelopkodott legalább 7 milliárd forintja nyilván jól jön neki, hogy túléljen.