Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#1901

2011-09-16 06:56

"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed."
---ezt mondta a kis Rohadék Orbán.Megfogadjuk és mi is megtanuljuk:
Hááááát akinek esélye van---szabadítsa meg az országot ettől a gazembertől!!!!

Vendég

#1902

2011-09-16 07:09

Végső törlesztésnek hívják a megint a gazdagoknak és képviselőknek kitalált Banki egyszeri törlesztést????????
a VÉGSŐKET RÚGJA a Nép többségébe( belénk)
ez a ROHADÉK NEMZETI SZAR KORMÁNY. A "VÉGSŐ TÖRLESZTÉST"--A NÉP fogja törleszteni ezen a Fidesz Bandán!

Vendég

#1903

2011-09-16 07:14

Szept.29 től tüntetések, sztrájkok, Nagygyűlés okt.1 én Budapesten.
Hiába nem engedélyezte a Rendőrség ( a szabadnapos rendőrök is tüntetnek)...." kordont bontunk és az ügyvédek majd rendbe hozzák Oszt jónapot"

Vendég

#1904

2011-09-16 07:20

Orbán osztályt épít magának:ZÁRTOSZTÁLYT :DDD

Vendég

#1905 Re:

2011-09-16 07:41

#1904: -  

 Ezzel a kifinomult elmével valóban odavaló, de ÖRÖKRE!


Vendég

#1906

2011-09-16 07:48

Mi Orbán(at)unk, ki vagy a Parlamentben,
szüntettessék meg a te neved,
lázadjon már fel a te országod,
és töröltessék el a te akaratod
miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is.
Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább,
és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül,
és remélhetőleg az sem soká már.
Ámen..

Vendég

#1907

2011-09-16 07:49

Senkinek ne legyen illúziója Miniszterelnök urunk elleni koncepciós perrel kapcsolatban.
Polt ügyészsége a hülyeségig aljas, pontosan olyan mint fő-fő főnökuk, a felcsúti rém.
Az ügyészség még mindig ott tart, hogy hamis tanuzásért el akarja itéltetni azokat, akik szerint nem Keiser Ede volt a móri gyilkos.
A legjobb Balog Gyulai hagyományokat követik. Balog úr ellenjegyzett egy adásváteli szerződést, melynek aláírója a szerződés elkészülése idején halott volt.
Az ügyészség egy halott tanuvallomására alapozna. Irma néni még a tanuvallomás megtétele előtt meghalt. Amikor ezt a bíró közli a rendőrrel, akkor szemrebbenés nélkül kijelenti: Hát akkor nem hallgattam ki. És nem sül le a pofájáról a bőr. (Erről eszembe jut az az amerikai hír, miszerint a NASA élénken érdeklődik Orbán arcán található abszolút tűzálló bőrszerű anyag iránt.)
Volt szocialista törvényesség, az sem volt semmi, de a jog világcsúcsa ahhoz képest amit Orbán bandája művel. El lesznek számoltatva Ők is hamarosan de nagyon fog fájni!!!!

Vendég

#1908

2011-09-16 07:57

Ez zsarnokság, és hol zsarnokság van.........

Vendég

#1909

2011-09-16 07:59

A történetet ismeritek: Wikileaks sok minden egyéb között Orbánról is kiszivárogtatott egy csomó mindent, amelyek között két olyan mondat szerepelt, amely szerintem kiveri a biztosítékot még a kissé fideszes szavazók körében is:

"Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok!"

valamint:

"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed."

Mindkettő esélyes arra, hogy szállóigévé váljon, szétrombolja Orbán karakterét, és végül megbuktassa. A WikiLeaks szivárogtatásával leeresztette az egyik olyan lufit, amely miatt a Fidesz szavazók Orbánra szavaztak: ők elhitték, hogy Orbán még sohasem hazudott. Persze naiv félkegyelműnek kellett lennie annak, aki Orbán ezernyi hazudozását azért nem látta be, mert eddig ő maga még nem mondta, de ha csak ez kellett, most már ez is megvan: maga a szent ember mondta, hogy hazudott. Igaz, pult mögött, sunyiban, és igaz, ezt is képes tagadni, de mégis ő maga mondta.

Orbán Viktor elkövette azt a taktikai hibát, hogy reagált a hírre. Bután, ügyefogyottan, erőltetett módon, magyarázkodva reagált, és ezen túl még két nagyon jó dolgot tett ezzel, persze szándékolatlanul:

1) Így már a Fideszes médiabirodalom is kénytelen volt lehozni a hírt. Így a jobboldali olvasók is értesültek róla, mert azelőtt nagyon hallgatott a Fideszes média a dologról.

Orbán Viktor ezzel a magyar lakosság széles körében a hiteltelenség szakadéka felé sodródott, vagy talán már bele is esett. A Viki Leaks kissé kifacsarta, mint egy narancsot. Remélhetően a legközelebbi közvélemény-kutatások ezt híven fogják tükrözni, ahogy a Matolcsyzmus bukását, és a megszorításokat is. Nagy szégyen volna az a választók körében, ha mindezt nem büntetnék legalább elfordulássa

Vendég

#1910

2011-09-16 08:00

"Te voltál Viktor" ( már nem lehet visszafelé mutogatni, átlátszó trükk a nép már nem veszi be!!! hehehehe!!!

Gyurcsány üzeni Viktornak:

Meglehetősen átlátszó, hogy Orbán az európai válságra hivatkozva készíti elő saját megszorító csomagját. Ilyen válság ugyanis nincs. Alacsony a növekedés üteme, ez igaz, de nincs recesszió. Az euró övezet mediterrán országainak jelentős költségvetési gondjaik vannak, de egyelőre képesek finanszírozni hiányaikat.

Európának jelentős intézményi gondjai vannak. A legszembetűnőbb gond, hogy az egységes Európa sok kisebb csoportra tagolódik, és a legbefolyásosabb, legerősebb csoport, az euro klubot alkotók csoportja most azzal szembesül, hogy a közös pénzt meg kellene támasztani közös költségvetés politikával, az ehhez szükséges szabályozási és intézményi feltételekkel. Ez viszont felveti az adópolitikák teljesebb harmonizálást, majd pedig a társadalompolitikák összeillesztését. Az utóbbi területek viszont évszázados nemzeti szokásokat, kulturális mintákat érintenek. Nehéz elképzelni, hogy Németország és Portugália munkaügyi szabályozás könnyen összepasszintható lenne.

Magyarország most saját maga okozta gondjaival birkózik. Ez akkor is így van, ha ezt a miniszterelnök nem ismeri el. Miért is tenné, hiszen akkor be kellene látnia, hogy ő maga is része a problémának. A 800 milliárdos költségvetési kiigazítási kényszert nem Európa állította elő, hanem a dilettáns Orbán kormány. Lengyelország négy százalék felett növekedik, mi meg egy helyben járunk. És több mint egy éve Orbán kormányoz.

Emlékeztessünk, a válság kitörése előtt, 2008 végén 3,8 százalék volt a hiány. A válságintézkedésekkel ezt a szintet sikerült megőrizni a kormányváltásig. Akkor jött Orbán gazdasági populizmusa, eszelős adócsökkentése és tönkreverte a költségvetést. Most meg itt áll tehetetlenül, és Európára mutogat.

Mint az óvodás, aki miután betörte az ablakot jajveszékelni kezd:

- Nem én voltam, nem én voltam.

De az óvó néni meg a többiek látták és némi korholással a hangjukban megjegyzik:

- De igen, Te voltál Viktor.

Vendég

#1911

2011-09-16 08:05

A ma elkövetett bűnökért, gazdasági melléfogásokért, sok milliárdos károkozásért, hazudozásért, koncepciós perekért, más párttagok üldözéséért,politikai megsemmisítési szándékért Orbánt és Matolcsyt is felelősségre KELL vonni ! Olyan helyzetbe hoznak embereket hogy rengetegen öngyilkosságba menekülnek. Sok sok ember azt vette észre egy év óta, hogy mint a dominó dől el az egészsége, mert minden téren ellehetetlenedik, kilátástalanná válik a helyzet Átkozott légy Orbán Viktor ! A sorsodat, mint ahogy más diktátorok sem fogod elkerülni !Lásd Chausescut, Sadamot, Hitlert,...stb

Vendég

#1912

2011-09-16 08:08

Az nem lehet, hogy orbánt a magyar nép előbb-utóbb ne számoltassa el, akár forradalom útján is. Eddig még nem csalódtam magunkban, magyarokban. Amit az arabok meg tudtak tenni, azt mi is. Nem vagyunk alábbvalók 56-os elődeinknél. Lesz fegyver ropogás!

Vendég

#1913

2011-09-16 08:12

Sima bűnbakkeresés. Orbán elkúrta, de nem ismeri be, keres inkább valakit akit meg lehet büntetni....pontosabban bűnt keres az ellenfeléhez akit meg akar semmisíteni...(csak még nem tudja, hogy ezzel "Mártírt és egy még nagyobb ellendelet csinál magának)
Vo: Hitler es a zsidok, Rakosi es az "osztalyidegen" elemek stb.

Vendég

#1914

2011-09-16 08:12

Kérlek benneteket a szélsőséges hozzászólásokra ne válaszoljatok. A mocskolódás a mai kormányon lévők módszere. Mindent és mindenkit beszennyezni. Sajnos erre ugrottak sokan. De aki valóban szereti és tiszteli a hazáját, az tiszteli a másik embert akkor is ha mondjuk némely dologban másképpen gondolkodik. Ez a demokrácia!-

Vendég

#1915

2011-09-16 08:12

még nagyobb ellenfelet ( akartam írni)

Vendég

#1916 Re:

2011-09-16 08:13

#1914: -

Orbán és bandáját nincs miért tisztelni  csak gyűlölni lehet!!!!!!!!


Vendég

#1917

2011-09-16 08:14

a Diktatúrát meg kell dönteni azt leváltani nem lehet--tehát választással nem lehet!!!!

Vendég

#1918

2011-09-16 08:18

A Diktatúrát csak megdönteni lehet , leváltani nem--csaló választással és választási törvénnyel és még a "majmoknak" is választási jog adással...... pénzért kikönyörgött( 20 ezerFt ot kaptak Romániában) kettős állampolgársággal A szavazásuk reményében---NEM LEHET LEVÁLTANI A CSALÓKAT
kuka

#1919 kuka@kuka.hu

2011-09-16 08:20

Oda viszik ahova való, miért kel sírni??
Embeeeeereeek ébresztő.

Vendég

#1920

2011-09-16 08:21

Ezt a társaságot előbb le kell váltani, minthogy egy új választás sorra kerülne, ahol már a határon túliak is szavazhatnak. Én csak azt kérem a határon túliaktól, hogy gondolkozzanak, tisztességes dolog-e részükről, ha élnek az Orbán Viktor által nyújtott lehetőséggel és a fejünk felett, a mi életünkről döntenek, majd hazamennek és nevetnek egy jót, hogy kirándultak egyet. Nehogy azt higgyék, hogy egy perccel is tovább támogatja őket ez a rezsim, mint ameddig szükség van rájuk. Rengeteg példa van rá.
Demokrata!

#1921

2011-09-16 08:25

Kedves Rendőr- és Fegyveres Őr sorstársaink!

NE HAJTSÁTOK VÉGRE FŐNÖKEITEK PARANCSÁT!
Polgári engedetlenséget fogunk végrehajtani.
NE ÁLLÍTSATOK MEG SENKIT!

Nem lehet célunk a fegyveres konfliktusig való elfajulása a történteknek, de igen is célunk a diktátor elzavarása!
Ez a TI ÉRDEKEITEK IS!

Ne védjétek azt, aki nyomorba akarja dönteni az Országot.
Ezt minden demokratikus embernek MEG KELL ÉRTENIE!

Vendég

#1922

2011-09-16 08:26

Csürhe kormány
Gömörexpó

#1923 Re:

2011-09-16 08:36

#1909: -  

 

Aktuálisabb, mint tavaly, aktuálisabb, mint bármikor...

http://www.youtube.com/watch?v=_gxCA6rsxNg&feature=feedupp

Pimperle
Vendég

#1924 Állítsuk meg Orbánt!

2011-09-16 08:37

Nagyon elkeserít ez a ma uralkodó ÖNKÉNYUTALMI RENDSZER!
Hogy bírjátok ki, hogy nem tesztek érte EMBEREK!?!
Ez már csak rosszabb lessz, ha sürgősen nemteszünk ellene valamit.
Mire várunk?
Lassan már azt is megszabják mikor nyithatod ki a szádat.
Utakat, hídakat megbénítva tümtettek, letáboroztak, összeszarták a Parlament előtti teret hetekre, kordont bontottak, telefonfülkéket szedtek szét, építkezési állványokból barrikádokat építettek, huligánok, "szószerint" átgyalogoltak személyautón, amibe egy kétségbeesett állapotos fiatalasszony ült, aki nem folytathatta az útját hazafelé a tüntetők miatt.
Mit akarnak most megbénítani minket?
Hát mennyivel külömb Anya szülte Őket?
Ugyan olyan véresen, mocskosan jött mindegyik a volágra és ugyan ott végzi, ahol mindenki más.


Vendég

#1925 Re:

2011-09-16 08:38