Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#1909

2011-09-16 07:59

A történetet ismeritek: Wikileaks sok minden egyéb között Orbánról is kiszivárogtatott egy csomó mindent, amelyek között két olyan mondat szerepelt, amely szerintem kiveri a biztosítékot még a kissé fideszes szavazók körében is:

"Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok!"

valamint:

"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed."

Mindkettő esélyes arra, hogy szállóigévé váljon, szétrombolja Orbán karakterét, és végül megbuktassa. A WikiLeaks szivárogtatásával leeresztette az egyik olyan lufit, amely miatt a Fidesz szavazók Orbánra szavaztak: ők elhitték, hogy Orbán még sohasem hazudott. Persze naiv félkegyelműnek kellett lennie annak, aki Orbán ezernyi hazudozását azért nem látta be, mert eddig ő maga még nem mondta, de ha csak ez kellett, most már ez is megvan: maga a szent ember mondta, hogy hazudott. Igaz, pult mögött, sunyiban, és igaz, ezt is képes tagadni, de mégis ő maga mondta.

Orbán Viktor elkövette azt a taktikai hibát, hogy reagált a hírre. Bután, ügyefogyottan, erőltetett módon, magyarázkodva reagált, és ezen túl még két nagyon jó dolgot tett ezzel, persze szándékolatlanul:

1) Így már a Fideszes médiabirodalom is kénytelen volt lehozni a hírt. Így a jobboldali olvasók is értesültek róla, mert azelőtt nagyon hallgatott a Fideszes média a dologról.

Orbán Viktor ezzel a magyar lakosság széles körében a hiteltelenség szakadéka felé sodródott, vagy talán már bele is esett. A Viki Leaks kissé kifacsarta, mint egy narancsot. Remélhetően a legközelebbi közvélemény-kutatások ezt híven fogják tükrözni, ahogy a Matolcsyzmus bukását, és a megszorításokat is. Nagy szégyen volna az a választók körében, ha mindezt nem büntetnék legalább elfordulássa

Válaszok

Gömörexpó

#1923 Re:

2011-09-16 08:36:55

#1909: -  

 

Aktuálisabb, mint tavaly, aktuálisabb, mint bármikor...

http://www.youtube.com/watch?v=_gxCA6rsxNg&feature=feedupp

egy ember

#1949 Re:

2011-09-16 10:08:02

#1909: -  

 Wkileaks: "Ne figyeljenek arra, amit megválasztásomért mondok!" /Élőben kiegészítve: "a tetteimet figyeljék"./

Wikileaks:" Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni a riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed."

Az a baj, hogy ezt az ország "első" embere mondta! Itt tart a mai Magyarország érzelmi intelligenciájának a szintje! Nincs is esélye senkinek, semmire ebben a hazában - kivéve, ha azonos elveket vall. És a kormányzópártban ott vannak a kereszténydemokraták is!!!

Lehet, hogy a Szent Bibliát is át kell írni? Javaslom, visszamenőleges hatállyal tegyék ezt! Egészen biztos, hogy "kiürül" az ország, de lehet, hogy az egész világ!