Játszóteret Kozármislenynek!!!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Játszóteret Kozármislenynek!!! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2016-09-22 12:47

Kedves kezdeményezők! Köszönöm a kezdeményezést! Polgármesteri és a képviselők által is elfogadott fejlesztési programunkban kiemelten szerepel az Önök által kért játszótér. 2017-ben szeretnénk megvalósítani - idén az iskola fontosabb volt- , csak a helyszín a kérdés. Kérem segítsenek a legalkalmasabb helyszín kiválasztásában, hogy a legtöbb gyermeket és szülőt tudjuk kiszolgálni! Akár egy internetes szavazás is indulhat a helyszínre vonatkozóan! Pl.: Rózsa utca, Északi lakótelep Dísz-tó, Parkerdő, Művelődési Ház környéke, stb.

Vendég

#2 Re:

2016-09-22 12:51

 Úgy gondolom ebben a kisvárosban több is elférne, mert nagyon sok a kisgyerek.  Pogányban kb. 2000 főre van egy több korosztályt átívelő játszótér komplexum. 2-3 jól elhelyezett  játszóteret elbírna itt is a város. 

 

 


Vendég

#3

2016-09-22 13:01

  

Nagy örömünkre szolgál, hogy támogatják a kezdeményezésünket. 

Mindenképpen olyan helyet kellene választani ami babakocsival vagy tömegközlekedéssel megközelíthető, esetleg könnyen le lehet parkolni az autóval érkezőknek is.

Illetve nagyon fontos szempont az, hogy árnyékot adó fák is körülvegyék, mivel ugye a nyári szezonban talán forgalmasabb egy játszótér és fontos hogy az égető naptól a lehető legjobban óvjuk gyermekeinket.

Én talán az északi lakótelepnél lévő kistó mellé tenném, azon a környéken van a legtöbb kisgyermekes család.

 

 


Vendég

#4

2016-09-22 13:17

Tisztelt Kezdeményezők, Polgármester úr!

Én is nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek és annak, hogy tervben is van már az új játszótér.

Szeretném azt még kérni, hogy a kutyák távoltartása is legyen megoldva, mert ez sok helyen problémát okoz. Ha nincs kirakva a "Játszótérre kutyát bevinni tilos" tábla, akkor sokan felhatalmazva érzik magukat (ennek hangot is adva), hogy szájkosár és póráz nélkül nagytestű kutyáikat sétáltassák a játszótéren. (Nem beszélve arról, hogy a kutyaürüléket sem távolítják el onnan.)

Szívesen kísérném Facebookon a játszótér ügyének előrehaladását

Sok sikert kívánok,

R.Bea

 

 


Vendég

#5 Re:

2016-09-22 16:43

#1: -  

 Tisztelt Polgármester Úr!

Véleményünk szerint a legjobb hely a Művelődési Ház környéke lenne, hiszen azon a területen megvan minden, ami egy szép szabadidőparkoz szükséges: parkolóhely, árnyékot adó fák és a tó is szép látványt nyújt az oda ellátogatóknak, illetve nagyjából a település közepén helyezkedik el.

Sajnos a városban nagyon jellemző, hogy minden új fejlesztés az északi lakótelepen valósul meg, az öregfaluban illetve újfaluban élők kimaradnak a "jóból". Nekünk csak a sportpálya, sportcsarnok zaja, az iskolába járók forgalma, a parkoló pora jut.

Javasolni szeretném továbbá a sportcsarnok előtti  és zeneiskola melletti terület rendezését, parkosítását a környezet szebbé tétele érdekében.

Tiszelettel:

Lasányi Judit

 


Vendég

#6

2016-09-23 06:35

Egyetértek a kéréssel.

Vendég

#7

2016-09-26 11:20

Tisztelt Polgármester Úr!

Arra vonatkozóan is tudna tájékoztatást adni, hogy a többi játszótér felújítása mikorra van betervezve? És azon belül is elsősorban a Mikszáth Kálmán úti játszótér felújításának tervezett ideje érdekelne. Sajnos nagyon rossz àllapotban van és balesetveszèlyes is. A hintákról hiányoznak a deszkàk, láncok. A mérleghinta egyik kapaszkodója nincs meg, a padokon a deszkák szögelés nélkül vannak elhelyezve, a kacsahinta egyik csavarja meglazult és valaki megrongálta, és összességében sok a fém elem, amiket vèlemyèm szerint le kellene cserèlni fa elemekre. 

Várom megtisztelő válaszát. 

Üdvözlettel: Czikó Erika