Játszóteret Kozármislenynek!!!

Quoted post


Vendég

#1

2016-09-22 12:47

Kedves kezdeményezők! Köszönöm a kezdeményezést! Polgármesteri és a képviselők által is elfogadott fejlesztési programunkban kiemelten szerepel az Önök által kért játszótér. 2017-ben szeretnénk megvalósítani - idén az iskola fontosabb volt- , csak a helyszín a kérdés. Kérem segítsenek a legalkalmasabb helyszín kiválasztásában, hogy a legtöbb gyermeket és szülőt tudjuk kiszolgálni! Akár egy internetes szavazás is indulhat a helyszínre vonatkozóan! Pl.: Rózsa utca, Északi lakótelep Dísz-tó, Parkerdő, Művelődési Ház környéke, stb.

Válaszok


Vendég

#2 Re:

2016-09-22 12:51:26

 Úgy gondolom ebben a kisvárosban több is elférne, mert nagyon sok a kisgyerek.  Pogányban kb. 2000 főre van egy több korosztályt átívelő játszótér komplexum. 2-3 jól elhelyezett  játszóteret elbírna itt is a város. 

 

 


Vendég

#5 Re:

2016-09-22 16:43:40

#1: -  

 Tisztelt Polgármester Úr!

Véleményünk szerint a legjobb hely a Művelődési Ház környéke lenne, hiszen azon a területen megvan minden, ami egy szép szabadidőparkoz szükséges: parkolóhely, árnyékot adó fák és a tó is szép látványt nyújt az oda ellátogatóknak, illetve nagyjából a település közepén helyezkedik el.

Sajnos a városban nagyon jellemző, hogy minden új fejlesztés az északi lakótelepen valósul meg, az öregfaluban illetve újfaluban élők kimaradnak a "jóból". Nekünk csak a sportpálya, sportcsarnok zaja, az iskolába járók forgalma, a parkoló pora jut.

Javasolni szeretném továbbá a sportcsarnok előtti  és zeneiskola melletti terület rendezését, parkosítását a környezet szebbé tétele érdekében.

Tiszelettel:

Lasányi Judit