Átfogó intézkedéseket a szoptatás támogatásáért!


Vendég

#26 miért írtam alá

2016-08-02 10:36

Aláírtam, mert én alig kaptam szakszerű támogatást. Se anyám, sem a több icsaládtagom nem tudott szoptatni, mert akkoriban más szemlélet uralkodott, és azt akarták rám is erőltetni, de éreztem, higy nekem az nem jó.

Engedtem az ösztöneimnek, és olvastam. Én az internetnek, konkrétan a La Leche Liga honlapjának köszönhetem, hogy szoptatok még mindig. A nagy három éves múlt, kicsi a pocakban. :)

 


Vendég

#27

2016-08-02 10:49

Azért írtam alá, mert ugyan én még babavárás előtt vagyok, de a környezetemből nagyon sok negatívat hallottam kórházi dolgozók hozzá nem értéséről, gorombaságáról vagy épp közönyösségéről szüléssel és szoptatással kapcsolatban is. Szeretném, hogy ha ez megváltozna a jó irányba, nem kellene félniük az anyáknak a gyermekvállalástól és mindenki megértené, hogy mennyire fontosak ezek az első lépések a közös jövőnk szempontjából!


Vendég

#28

2016-08-02 11:57

Azért írtam alá, mert második gyerekkel a kórházban hallottam, hogy hárman háromfélét mondanak a befelé forduló mellbimbóval rendelkező anyukának. Mert megküzdöttünk az elején az első gyermekemmel, szaporító fejés, egész napos szoptatás, sok éjjeli ébredés, és még mindig szopizik a majd' 3 évesem. Azért, mert 5.5 hónapos kisfiamat is szoptatom, bár írtak fel nekünk tápszert, de tudom, hogy az alkata miatt kis súlyú, születési súlyát duplázta, jó kedélyű baba, így nincs rá szükségünk. 


Vendég

#29

2016-08-07 06:20

Mert elfogadhatatlan a számomra, hogy milliárdokat költ az egészségügyi kormányzat tápszertámogatásra, a szoptatás támogatására pedig szinte semmit. A szakemberképzésben nem szerepelnek a korszerű ismeretek, ezekhez csak fizetős képzéseken lehet hozzájutni, és a laktációs szakemberek munkáját sem fizeti a TB. Hihetetlen ez a pazarlás!!!!

Vendég

#30

2016-09-18 02:18

Azért írtam alá, mert Anya ként úgy érzem, jogos a követelés.