Határon túli magyarok nyugdíj kifizetésének felfüggesztése
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nézd meg , hányszor hamisitottam Markó Imrét !!!!!
Re: Nézd meg , hányszor hamisitottam Markó Imrét !!!!!
#593: dr Dániel Péter közvádoló - Nézd meg , hányszor hamisitottam Markó Imrét !!!!!
https:
www.peticiok.com/keskustelu/uusimmat/start/775
Re:
Hogyan lehetne ez ellen tíltakozni, mert ez egyszerűen felháborító.Mindenki támogatja hogy a külhoni magyarok állampolgárságot kapjanak, de milyen alapon jár ehhez nyugdíj, vagy TB? Az egész világon mindez a befizetések, biztosítás alapján jár!!!!
IGAZSÁGOT AKARUNK VÉGRE!!!!!
Re:
Ez így igaz. Akik régebben mentek nyugdíjba, méltánytalanul kis nyugdíjat kaptak.
Ukrajnában egész iparág alapult arra, hogy olyanok kapjanak állampolgárságot, aki nem volt magyar és egy szót sem tud magyarul. Itthon ezt nem ellenőrzik alaposan.Azután bejelentkezik állandóra egy határ melletti faluba és már kapja is a magyar nyugdíjat és a TB ellátást. Van eki 300000FT nyugdíjat kap. Mindezt hiteles helyről tudom!!!
TILTAKOZZUNK!!!
Re:
DE IGEN, AKÜLFÖLDI MAGYAR NYUGDÍJASOK IS HIBÁSAK,MERT HA ŐK NAGYOBB MAGYAROK, MINT MI, AKKOR TUDNÁK, HOGY EZ ÍGY NEM TISZTESSÉGES ÉS NEM FOGADNÁK EL. EHELYETT TÖMEGESEN IGÉNYLIK A NYUGDÍJAT ÉS A TB-T IS.
| This discussion has been closed. |
-Sajnálatos, hogy mocskos kezek szétszaggatták az országunkat, de ezt a helyzetet Orbán Viktor valóban és ùgymond legálisan használja választási csalásra. Loptak, csaltak, hazudtak és hazudnak most is. Az egêsz söpredéket egy lakatlan szigetre kell számûzni, hogy végre nyugalomban élhessen az ország.