Ne vegyék el a segélyeket, ne tegyék a szegényt még szegényebbé!!


Vendég

#1

2011-07-28 18:11

Így van nagyon helyes köszi hogy aláírtátok a peticiómat
Manguszta

#2

2011-07-29 22:32

Kérem, aki egyetért a peticióval, hasonló kilátástalan helyzetbe kerül emiatt, vegyük fel egymással a kapcsolatot a figyeljunkegymasra@gmail.com címen. Próbáljunk összefogni, segíteni egymásnak, ha csak szavakat kiáltozunk, azzal semmire se megyünk, petíciónkat ha elküldjük a parlamentnek, egy elegáns mozdulattal kidobják, illetve nem foglalkoznak vele!
Mancsoska

#3

2011-08-01 20:11

Sajnos egyelőre még nagyon kevés az aláíró, azaz az egyetértő... :(((

Pedig ez mindenki ügye! Ja, hogy te nem vagy szegény, nem vagy lecsúszott, viszonylag vagy akár nagyon jómódban élsz? Lehet, a következő te leszel a sorban, ha most még nem is gondolod ezt, mert bármi történhet, ami miatt idejutsz!...

Emberek, vigyétek a petíció linkjét, mindenhol hagyjátok ott, adjátok tovább!!!

Vendég

#4

2011-08-11 02:10

én is máról-holnapra élek, és sok kifizetni való számlám van, de soha sem vettem fel segélyt, mert azt a pénzt is meg kell keresni valakinek.
és ismerek olyan embereket akik direkt segélyen élnek, és mellette dolgoznak, jobban élnek mint én.
ez igazságos?
Sz Dániel
Vendég

#5 daniel@kaposvarsound.hu

2011-12-27 14:50

ha valaki tudja a levél szerzőjének valamilyen elérhetőségét az legyen kedves keressen meg, anyagilag nem tudok segíteni, de emberileg igen.

Nekem sem a postás hozza!

#6 A sztár csak Te vagy!

2012-11-10 22:24

#4: -

Ott a pont!És az ilyen "hétköznapi" emberkék az igazi sztárok ebben az országban, nem a népbutító ilyen-olyan tévéműsorok buta-primtív-élőbenfingó celebjei. Hidd el sokan vagyunk hasonló cipőben, de mindannyian felelősen gondolkudtunk, nem dőltünk be mindenféle bankreklámnak, frankos hitelnek, nullaszázalékosviddhazaésjólráb@szol  vásárlásnak. De még a víz felszínén vagyunk segély nélkül is, nem hagyjuk el magunkat.

"..mert azt a pénzt is meg kell keresni valakinek."   ÍGY VAN!

Jó buli! Ha valaki segélyből (más pénzén) él, ne kevesellje azt,. Ki a kicsit nem becsüli....