A kormány 2012-es Közmunkaprogramja ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
mi lessz ha a rokkantakat is ki teszik tanuja voltam eggy alkalmassági vizsgának . azt mondta vizsgáló orvos mivel rokkant vólt ő nem tujará írni a papírra hogy alkalmas csak az volt rajta SEGÉDMUNKÁSNAK NEM ALKALMAS ÉS AKKOR MI VAN . VÁLALKÓZÓNAK KELL LENNI MÉGPEDIG KÖTÉLGYÁRAT NYITNI. SZÜKSÉG LESSZ RÁ.
KISEBSÉG
AZÉRT NE FELEJCSÜK EL HOGY A KISEBSÉG KÖZÖT IS VANAK TANULT DIPLOMÁS ÉS NAGYON JÓ SZAKMUNÁSOK IS ŐK IS ELFOGJÁK HAGYNI ESZT AZ ORSZÁGOT , ÉS AKOR AZ A SOK ÉRTELMES POLITIKUS ÉS AZA SOK HŰŰŰŰ DE NAGY MAGYAR VAGYOK . CÍMŰ EMBER MAJD ÉPÍTI A FASSSS -ÁVAL AZ ORSZÁGOT ÉS . CSINÁLJA A SZAKMUNKÁT. MAGÁNAK EZEK MINDENKIT ELZAVARNAK . SZARNAK BELE HOGY MI VAN AZ EMBEREKEL . .TÖK MINDEGY HOGY KISEBSÉGI VAGY NEM . AZ EZ AZ EGÉSZ HOGY KISEBSÉGI CSAK DUMA AZÉRT HOGY AZ EMBEREK NE A POLITIKUSOKAL FOGLAKOZANK HANEM EGYMÁSAL . MERT ADIG IS ŐK SZABADON TEVÉKENYKEDNEK ÉS PERSZE ÉPÍTIK A MAGUK KIS ORSZÁGÁT . HA MÉG LESZ MIT MERT MÁR MINDENT ELADTAK FÖLDEKET MINDENT . NA EZ VAN
EZA Z EGÉSZ KÖZMUNKA HOGY SZAKMUNKÁSOKAT DOLGOZTATNAK 44000ft -ÉRT VIC AKOR KÉRDEM ÉN MINEK TANULTUNK NÉHÁNYAN TÖBB ÉVET , EZÉRT?? AMIKOR ÉN MÉG GYEREK VOLTAM NEKEM MINDÉG ASZT MONTÁK A SZÜLEIM HOGY TANULY FIAM NE KELJEN NEKED IS UGYAN ÚGY LAPÁTOLNI MINT AZ APÁDNAK MERT SZEGÉNY EBE MENT TÖNKRE A SZIVE A IZÜLETEI STB EL IS VÉGEZTEM EGY RAKÁS SULIT SZAKMUNKÁST ÉRETSÉGIT ÉS MÉG EGY CSOMÓ KÜLÖNDÖZŐ VIZSGÁT. ÉN ASZT HITEM HOGY NEKÜNK MAJD KÖNYEB LESZ A MI GENERÁCIÓKNAK . DE ÚGY LÁCIK TÉVETEM , NA SEBAJ IT KEL HAGYNI EZT A SZEMÉT ORSZÁGOT ÉN FOLYAMATOSAN TANULOK MOST IS NYELVET ANGOL, NÉMET ÉS MEG FOGOM A PICI 5 ÉVES FIAM ÉS A FELESÉGEM ÉS VISZLÁT MAGYARORSZÁG . ÉS SZERINTEM AKINEK ESZE VAN ÉS TÖKE AZ ESZT FOGJA TENI. EZ A MEGOLDÁS ....NINCS MÁS..
FEUDALIZMUS MA::2012-BEN
FEUDALIZMUS(Ó-NÉMET)HŰBÉRISÉG, A KÖZÉPKORBAN KIALAKULT TÁRSADALMI REND,AMELYBEN A HATALOMALAPJA FÖLD TULJADON ,ÉS A NEMESI OSZTÁLY A JOGILAG FÜGŐ JELEGŰ -JOBÁGY KIZSÁKMÁNYOLÁSÁBOL (DÉZSMA, RBOT , ÚRBÉRI SZOGÁLTATÁSOKBOL) ÉL. UI. NA UJRA IT TARTUNK ENYIRE VISZACSÚSZTUNK . EZ A KÖZMUNKA PROGRAM TAKARÍTSD AZ ORBÁN ERDEJÉT . MAJD EL ÉRJÜK ASZT IS HOGY DOBNAK LE EGY KIS KENYERET ÉS LEHET MAJD VEREKEDNI ÉRTE HOGY KI KAPJA .
Széchenyi István
"Aki a bibliát figyelmesen olvassa, tisztán fogja látni, hogy az abban lévő jóslások teljesedésbe kezdenek már menni. Egy nép a többi fölé emelkedik: a magyar. A zsidókat felszabadítják, Magyarország az ő birodalmuk lesz, az új Paradicsom négy folyóval, három heggyel és a kettős kereszttel. És az Apokalipszisben én, szerencsétlen, főszerepet játszom. Nem tudom, miért írom egyáltalán ezeket; nincs semmi haszna. A kevesek, akik ezt talán majd olvassák, nem hiszik majd el, amit mondok. »Szegény meg van zavarodva« – ez a legtöbb, amit mondanak majd rólam. FORÁS:. "http://hu.metapedia.org/wiki/Sz%C3%A9chenyi_Istv%C3%A1n
| This discussion has been closed. |