Kullancsirtás a Hegyvidéken
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nem vagyok biológus vagy biokémikus, de szerintem van. Ha nincs, itt az ideje kifejleszteni.
Letezik olyan szer, amivel biztonsagosan lehet irtani a kullancsokat. Felhaboritonak tartanam, ha a az adonkbol erre nem jutna.
tele van a kerület, egyre több és több és fertőzöttek
Az egész ország területén kullancsinvázió van. Egy nappal ezelőtt közölte a mindenható internet, hogy Nyíregyházán szinte seperni lehet a kullancsokat. Sajnos már kirándulni sem kell menni, mert a fűben is meglapul, nem csak az erdei fákon, hanem a városi díszfákon is. A baj nem kicsi, nem azon kellene parázni, hogy más rovar is elpusztul, hanem megoldani a problémát. Egyébként engem személy szerint nem zavarna, ha az agresszív darazsak vagy a szúnyogok is pusztulnának a vegyszertől. 20 évvel ezelőtt is volt szúnyogirtás, kullancsirtás. Csak mostanában lett divat, hogy arra hivatkoznak, hogy az emberre is árt a vegyszer. Maradjunk annyiban, hogy sokkal több vegyszert, mérget megetetnek velünk legálisan, mintha évente irtanák a veszélyes rovarokat.
Van egy magyar talalmany,ami csak a kullancsokat irtja......
Re:
Udvozlom!Ha tudna errol a talalmanyrol kuldeni olyan ismertetot,ami kicsit szakszeru,vagy ami nyoman el lehet indulni,hogy eloterjeszthessuk megfontontolasra, az nagyon nagy segitseg lenne!
| This discussion has been closed. |
Szerinted létezik olyan vegyszer, ami rád és a a természetben élő többi rovarra nem káros?