Orbán Viktor Fideszét váltsuk le.

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Orbán Viktor Fideszét váltsuk le. petíció automatikusan generált fórumtémája

Anonymous

2011-07-23 23:56

Itt vagyok, egyedül???

Vendég

2011-07-24 09:51

Tragédia,hogy bűnözők irányítják az országot.

Vendég

2011-07-24 21:51

Nem bűnözők, szerintem nem.
Hatalomra vágyó emberek, ezek sleppjében a törekvők.
Igazából, sajnálom őket.

Vendég

2011-07-28 15:08

Már évekkel ezelőtt megmondta apám: Viktorka olyan, mint a falusi baromfiudvaron a kakas. Egész nap kiabál, jár a szája stb. Remélem minél hamarabb odacsalja a rókát...

Vendég

2011-07-31 13:35

Talán elkellet volna menni szavazni, és nem a Fidesz-re.
Most már fújhatjuk,Derékig be öntötték magukat betonnal, csak egy jó kis világvége pöckölheti ki ki őket a hatalomból, arról nem beszélve hogy, olyan függőségi rendszert ki alakítaniuk, Híveik közt ami meg változhatatlan. Egyébként nem utólag kellene nyafogni, hanem előtte (szavazás előtt)mire megy (csak a hatalomra).Bocs a kivételektől, de micsoda degenerált népség lakik itt, akik azt kiáltják ki hazugnak, aki a saját pártársai szemébe meri mondani hogy nem mondanak igazat, mint kiszaladni a teremből, és a hátuk mögött sutyorogni, a média fülébe. Micsoda emberek, azok akiknek az emlékezete, csak a tegnapi lecsóig tart, és elfelejtik ,hogy az a szikrázóan becsületes párt, amely vezérével az élen még "soha nem hazudott" (Gyk:FIDESZ)a rendszer váltás óta mennyi "jót tett az országnak, és lakóinak" Lehet vissza felé olvasgatni,és fényezni az emlékeket. Nem elég ,hogy a diszlexiások, hanem a diszkalkúliások országa is vagyunk akik nem tudják kiszámolni ,hogy 16~18 százalékos adó kinek jó, és a nincs adóból soha nem lesz van adó. Stb... Meg érdemeljük amit kaptunk, egy önsorsrontó nemzet vagyunk amely nem tagadja meg magát és a lehetőleg jobból sikerül a lehető legrosszabbat kihoznunk, csak azért Írom alá a petíciót mert erre egy igen jó barátom kért meg, amúgy ezt az egészet egy igen elkésett dolognak tartom, és pesszimizmusom azt súgja olyan ez mint halottnak a beöntés. De azt kívánom, ne legyen igazam
Családi kedvezmény

#6 Hajrá Magyarország!

2012-11-15 19:50

Tizenöten akarjátok leváltani?
Ebben az országban tizenöten Bin Laden bebalzsamozását is aláírnák!
A magam részéről rájuk szavaztam,talán 14-ben újra.
Ti tizenöten meg csak váltogassatok (fehérneműt)
Kedvezménymentes

#7 Re: Hajrá jobb sorsot érdemlő Magyarország!

2012-11-15 20:03

#6: Családi kedvezmény - Hajrá Magyarország! 

Légy büszke rá! Kedvezményezett, vagy lekötelezett vagy? Ha csak egyszerűen tetszik, amit csinálnak, hát... az az én erkölcsi megítélésem szerint már teljesen más kategória. Én mindenesetre nem lennék rá büszke.

Vendég

#8 Re: Hajrá Magyarország!

2012-11-17 10:16

#6: Családi kedvezmény - Hajrá Magyarország! 

Igazad van, 15-en merik leírni, hogy le kell váltani. Ez tudod, mire utal? Arra, hogy Magyarországon már sötét diktatúra van, melynek vezetője, azaz diktátora ORBÁN VIKTOR.

Vendég

2012-12-07 07:53

Az Orbán kormány nagyon jó kormány, kifizeti az önkormányzatok adósságát.

Vendég

2012-12-07 09:41

Annyi, de annyi ilyen témájú petíció fut egy időben, hogy ezt teljesen felesleges feléleszteni, de ha Nektek ez hiányzik, akkor szidjuk itt is.
ORBÁN, TAKARODJ! Vidd magaddal a többi naplopó senkiházit!

Vendég

2012-12-07 09:51

Az Orbán kormány nagyon jó kormány.
Azt beszélik, hogy a vállalkozások adósságát is kifizeti az állam.

Vendég

#12 Re:

2012-12-07 11:15

#11: -  

Oszt' mibül?

Vendég

#13 Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 13:16

Vendég

#14 Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 13:23

Vendég

2012-12-07 14:05

Az a lényeg, hogy kifizeti az adósságot az állam.

Vendég

#16 Re:

2012-12-07 14:11

#15: -

Magánszemélyekét nem tudná kifizetni a Fidesz?

Vendég

2012-12-07 14:11

Vagy a KÓZGÉP?

Vendég

#18 Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 14:28

#14: - Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is... 

Mert a Századvég még véletlen sem fideszközeli!

Vendég

#19 Re:

2012-12-07 14:30

#17: -  

ha már a Vegyépszer milliárdjait lenyúlták az illetékesek. Nekem meg még nemhogy egy hatszámjegyűt, de egy egyszámjegyűt sem juttattak belőle.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-12-07 14:56

Vendég

2012-12-07 15:03

De legalább lesz újra busz gyártás!

Vendég

#22 Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 16:47

#18: - Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

A Medián és a Szonda Ipsos  azok, amelyek MSZP-, ill. Bajnai-közeliek.

A Századvég  Fidesz-közeli, pont azért  közöltem külön az ő adataikat.  Nem változtattam meg a címet, csak válaszoltam az eredeti beírásomra és ez lehet, hogy félreérthető volt.  Mindenesetre lényeges különbség nincs a közölt adatok között: a Fidesz mindhárom cég szerint simán nyerne egy mostani választást.

Vendég

#23 Re: Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 17:09

#22: - Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is... 

Igen, a FIDESZ-KDNP, így együtt. Emellé még jön a FIDESZ-ből kinőtt Rosszabbik (Amelyik sosem volt JOBB(IK)), bár ők lehet, hogy már a FIDESZ megdöntésére törnek. Remélhetőleg a nép még annyira nem veszítette el a józan ítélőképességét, hogy ezeknek még egyszer ad annyi x-et, hogy bekerüljenek a Parlamentbe. Miután a választás nem lesz kétfordulós, remélhetőleg sok szavazat elvész a nihillben. A határon túliak szavazati joga is a FITYISZ-t fogja támogatni. Tehát ez van jobboldalon. Nézzük a balt: Alapból vannak Bajnaiék, az  Együtt 2014, jön hozzá az MSZP, a DK és remélem, sok ébredező, becsapott magyar ember, akár még a kettős állampolgárok közül is. Ezt ma még nagyon nehéz felmérni, de ha azt nézem, hogy nagykalap, akkor Orbánnak már közel sem olyan rózsás a helyzete, mint akár egy évvel ezelőtt volt. Bizakodjunk, tegyük a dolgunkat és é nazt mondom, amit 2010-ben a kispesti atya a szentmise végén: híveim, ma választás van. Menjetek minél nagyobb számban és tudjátok, hová kell behúzni az x-et. Remélem, az emberek tudni fogják.

Vendég

#24 Re: Re: Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 17:31

#23: - Re: Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

A KDNP nem egy önálló párt, ezért mindegy, hogy Fideszt vagy Fidesz-KDNP-t emlegetünk.

Sok szavazat valóban el fog veszni a "nihillben",  például esélye van erre Gyurcsány pártjának, Bajnai pártcsírájának és az LMP-nek is.  A Jobbik viszont valószínűleg simán átviszi majd a küszöböt, ahogy az MSZP is, hiszen ezek 2010 óta stabilan 15% fölött voltak mindig, mindenhol az összes közvéleménykutatónál.  (Mellesleg a Jobbik sokkal inkább az MSZP-ből nőtt ki, hiszen a 2010-ben összeomlott, addig nagypárt MSZP szavazóiból, elsősorban Kelet-Magyarországon, lettek stabilan középpárt.  Ez a jelenség különösen jól figyelhető meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.)

Összefoglalva: jelenleg a legvalószínűbb az, hogy legalább 2018-ig  Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt.

Mara

#25 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is...

2012-12-07 19:12

#24: - Re: Re: Re: Re: Re: Még az ún. "baloldal" közvéleménykutató cégei szerint is... 

Sok igazság van abban, amit írtál, viszont a remény hal meg utoljára. Én a JOBBIK és a MIÉP között folyamatosan párhuzamot vonok, nálam a két csapat nagyjából egy kategória. Annak idején a MIÉP is stabilan tartotta magát és 3,6 %-os választói akarattal szépen kívül maradtak 2006-ban, vagy az 2002 volt? Már nem is emlékszem, de szép tavaszi idő volt. A JOBBIK névvel teljesen megzavarták az egyszerűbb emberek agyát, a környezetemben is van ilyen. Mára annyit gyúrtam az agyukat, hogy talán elkezdtek gondolkodni. Abban is igazad van, hogy Borsodban az MSZP szavazói álltak át a JOBBIK-hoz, de azért a többség, a Vona vonal a FITYISZ-ből vált ki. Remélem, sosem jutunk el odáig, hogy a tanítvány túlnője a mesterét, mert abból országégés lenne. Én öreg éveimben ebből már nem kérek.

Persze abból is országégés van, ha a FIDESZ bármelyik variácóban veszít, mert azt Orbán még egyszer nem fogja elviselni. A diktátorokra nem ez a jellemző.