Hagyják dolgozni Illés bácsit!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
A követelmények szerint készült fagylaltnak és krémesnek nincs íze. (Az uborkának is csak görbülete van...)
Két dolgos segítőt neki, hogy egyszer alaposan kitakarítsanak. És lehetne valaki, aki olykor a továbbiakban is besegít fenntartani a rendet és eltanulni a mesterséget. Ha most teljes felújításba kezdenek és átállítják a bácsit a követelményeknek megfelelő működésre, akkor pocsékba megy a fagylaltr és a krémes, a mester pedig rövid úton belehal.
Én inkább jó egészséget és örömteli, jó munkát kívánnék Illés mesternek!
Ahogy olvasgattam, egyre többször tűnt fel, hogy "nem tudom mi lesz, de bezárok" komolyan mondom, én soha nem voltam Illés bácsinál, de volt nekem is olyan cukrász ismerősöm, aki öreg gépekkel dolgozott, az eladótér nála is úgymond elavultnak számított, és ő be is zárt ugyanilyen kétségbeesések közepette. Pár éve jártam a környékükön, nem hazudok de 300m-en belül 3 cukrászda, mindegyik patináns, drága, és műanyag... Ezért??? Hát inkább az ilyenek vesszenek és éljenek a mesterek. Esetleg valamiféle gyűjtés, az üzlet korszerűsítésére?
Re:
Semmi felszolitás csak szobeli döntés ez inkább az 50-es even szürke döntéseihez hasonlit!!!
| This discussion has been closed. |