Orbán Ráhel NE kapjon egyetemi katedrát!!!!


Vendég

#26

2016-03-29 19:09

Nem elég, hogy az apjával és annak a bandájával áll a +moi saját lábunkon" rühellke, még arcoskodik is! Hát az apja lánya, az már biztos. Tolvaj család tolvaj leszármazottja! Nagyon szeretném már látni, amikor a nagy arcát lehorgasztva viseli !!!!!!!!

Vendég

#27

2016-03-30 03:36

Ezt a petíciót azért írtam alá, mert úgy gondolom, hogy a szóban forgó személytől vannak Ő rajta kívül, nálánál érdemesebb tanultabb, tapasztaltabb kollégák akiknek az egyetemi katedrán lenne a helyük mint docens. De, mint tudjuk, ma csak is, pártszimpátia alapján neveznek ki valakiket vezető beosztásba illetve, valamely intézmény élére. Ennek a szégyenletes gyakorlatnak nem lenne szabad teret engedni. Az elismerést, kinevezést, teljesítmény alapján, és nem pedig pártszimpátia, illetve rokonság alapon kell odaítélni.
Ágnes

#28 Ráhelka!

2016-03-30 05:30

Drága Ráhelünk törölte magát és bejegyzéseit a facebookról! 

Már csak ezek vannak meg amiket lefényképeztek!
Amúgy ki az az Egres Béla? Ráhelka valamelyik jó barátja- esetleg az új Habony??? Ez a frizura lesz a kötelező mint Észak Kóreában a bubla (diktátor) frizura! - mi nők biztosan boldogok leszünk! Hátul legalább megmaradhat a hajunk hossza, vagy ott is rövidre kell  vágatni????


Vendég

#29

2016-03-30 15:51

Max. gyúródeszkát!
Azon gyakoroljon!
Belekotyogó!

#30 Belekotyogó!

2016-04-08 08:42

Ez a hozzászólás pont a tanártüntetés előtt pár nappal volt látható a tüntetés facebook oldalán. Hamar körbement a neten aztán egy pár óra múlva ez is és Ráhel facebook oldala is eltűnt! Kapott hideget meleget bőven!
Érdekes, hogy a másfél évvel ezelőtti írását visszatette pedig az is elég botrányos volt.
Tudja valaki, hogy ki az az Egres Béla! A PTE-re járok és már-már fogalom lett ez az ember, de én nem tudom, hogy kicsoda! A nagyapja?
Tele van a közélet ilyen furcsa emberekkel akiket a mi adónkból pénzelnek.

Orbán Ráhel! Attól, hogy törölted magad és a hozzászólásodat még nem jelenti azt, hogy azt te már meg sem írtad!
-van erre párszáz tanú!

Géza

#31 Re: Belekotyogó!

2016-04-08 09:13

#30: Belekotyogó! - Belekotyogó! 

Ez a bejegyzés  úgy két hete valamikor hétfőn négy körül ment körbe a facebookon! Mivel a Corvinuson tanulok hamar eljutott hozzám is a hír- én még láttam eredetiben- alig fél órás volt a bejegyzés de volt vagy száz hozzászólás- anyázás és dícséret felváltva. Most nézem, hogy már nincs fenn de az egy évvel ezelőtti böfögése viszont még olvasható, pedig anno törölte is magát a facebookról mikor írását felkapta a sajtó! Érdekes, hogy erről a nagyobb hírportálok nem írnak!
Mondjuk a Gépnarancs szerint ez kamu, de én láttam az eredeti bejegyzést még Orbán Ráhel eredeti facebook oldalán. Ha az egy kamu oldal volt akkor a hamisítónak sok munkája lehetett és valószínűleg hónapok óta készülhetett erre. Nyilván jós tehetséggel is meg lehetett áldva, vagy kellő türelemmel, hogy kivárja a megfelelő alkalmat. De ez bizony maga Ráhel írása és gondolata- nem hazudtolta meg magát!

Szó nincs itt kamuról, a Gépnarancsnak meg üzenem, hogy van még hová fejlődnetek! Mondjuk úgy, hogy törölve lett a bejegyzés nehéz kideríteni az igazságot.

Magdaléna

#32 Gratuláció

2016-04-08 09:15

Gratulálok OR-nek! Ez szép volt-csak így tovább!!!!!!!!!!

Ez még a tavaji hozzászólást is üti, kár, hogy már törölve lett. Ebből is látszik, hogy mennyire gerinces egy ember vagy. És ezt úgy mondod, hogy nem is idehaza vagy. Látom, hogy azóta már magyarosítottad a profilodat, de attól még ami megtörtént az megtörtént és a net az nem felejt! 
Sok diáktársam eladósodott, csak, hogy tudjon tanulni, sok diáktársamnak a nyelvvizsga hiánya  miatt a diplomája és a munkája is veszélyben van, te meg egyetemi katedrát kapsz ennyi ésszel!
Van akinek a tanulmányai mögött 10-15 év kemény munka van és ép, hogy megél. -család és saját kégli max az álmaiban szerepel. Na ezek azok az emberek akik valóban saját lábon élnek és nem a másén- ellentétben veled!

Gratulálok az embereknek is, hogy ezt mind eltűrik! Abban a bizonyos nyolc évben (amit nem sírok vissza) ennél kevesebbért is törtek zúztak az utcán! 


Vendég

#33

2016-05-06 15:45

(O. Ráchel eddig mit adtál és kaptál a hazától, hogy jogot formálsz a tanárok durva megleckéztetésére?)

A tanárok kiállásával kapcsolatban állandóan az anyagiasságot szajkózza a hatalom! Pontosan ők azok, akik a hazának adnak a jövő nemzedék képzésével, azzal, hogy felelősséget éreznek a gyerekekért, munkatársaikért, a közoktatásért, amelynek ők a letéteményesei.  Pénzzel csak az elvteleneknek lehet betömni a száját! Ők a józan észt, becsületet, felelősségérzetet nem áldozzák fel a hatalom oltárán sem. Mint a fehér holló, olyan ritka, amikor az érdekeik érvényesítésére képtelen emberek érdekében kiáll valaki úgy, hogy közben a saját érdekeit kockáztatja. Ez nem durva kioktatást, hanem tiszteletet érdemel. Ilyenekre érdemes bízni a jövő nemzedék ügyét!