Tera Lynn Childs - Hableányok kíméljenek


Vendég

#1

2016-03-07 11:05

Nem lehet, hogy az első kötet nem hozta meg a várt bevételt?

Klodette

#2 Re:

2016-03-07 15:47

#1: -  

 Nem tudom. 

A kiadó nem adott választ, csak azt, hogy nem akarják megjelentetni.

De figyelembe kellene venni, hogy ha nem is volt akkora sikere mások ( pl. én is) mégis megvették, szerették és szívesen olvasnák a folytatást. 

Az olvasók érdekeit, legyenek bármennyien előtérbe kell helyezni. 

Ez csak az én véleményem.


Vendég

#3 Re: Re:

2016-03-08 13:56

#2: Klodette - Re:  

 Attól, hogy valamit egy szűk réteg megvesz, elolvas, egy dolog. Ha a könyv sikeres lenne, biztosan jönne a folytatás, ezek szerint nem az. A kínálatot mindig a kereslet szabályozza, erre nem volt megfelelő igény, ezért nem folytatják. Van még sok jó és izgalmas könyv.

Klodette

#4 Re: Re: Re:

2016-03-08 17:02

Persze van igazság abban amit mondasz. 

Tudom, hogy van még rengeteg jó könyv, de én azért nem adom fel ilyen könnyen. Harcolok, amíg valaki ténylegesen azt nem mondja, hogy ennek a könyvnek soha az életben nem fog megjelenni a második és a harmadik része magyarul.

Amúgy meg nem is értem, hogy miért zavar téged ez a petíció? Ha neked nem tetszett ez a könyv, akkor miért törődsz ezzel az egésszel? Ne írd alá a petíciót, hagyd figyelmen kívűl, de nem szólj meg érte ha én és mások, akik szeretik ezt a sorozatot harcolnak érte. 

Azt viszont ne hagyd figyelmen kívül, hogy a kiadók belőlünk, olvasókból énlnek. Már rengeteg olyan sorozatot kellett megérnem, hogy egyszerűen nem folytatták a kiadást. Ez kezd fárasztó lenni. Igazából nem siránkozni kellene, meg sajnálkozni, sőt petíciókat sem kellene írni, egyszerűen össze kellene fogni, hogy addig nem veszünk könyvet attól a kiadótól, amíg nem hajlandóak összeszedni magukat és megjelentetni egy olyan könyvet amivel már évek óra késnek!