Elegünk van Parászkából!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Elegünk van Parászkából! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#276

2016-02-12 08:40

Teljes mértékben egyet értek a petíció kezdeményezőjével és gratulálok neki.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 08:50


Kozma Szilárd

#278

2016-02-12 08:55

Vagyis: Tönkre tetették vele a korbban az egész Erdélyben. és főként a Székelyföldön magas fokú közkedveltségnek örvendő,  Vsárhelyi rádió magyar műsorait.

Azért, hogy a híg levű Ga-Ga (Gyagya...) rádió műsorainak helyet csináljanak. Hogy inkább ezt, a szenátor úr szellemi igénytelenséget (gyagyaságot) dagasztó, politikailag és közéletileg - kulturálisan! - agymosó rádió-műsorait hallgassák a vásárhelyi magyarok és a vásárhely-környékiek.  

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 09:01


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 09:14


Győrfi László

#281

2016-02-12 09:22

Egyetértek a petíció céljával és aláírom.

Kozma-Joó Viola

#282 Milyen európai liberális gondolkodó az, aki a kisebbségi jogot, önrendelkezési jogot ellenzi?

2016-02-12 09:40

A Maszol és a Krónika is tévesen ír jelen petícióról, a Krónika cikkéhez írtam az alábbi meglátásomat, amely tisztánlátáshoz a férjemmel való beszélgetésünk segített hozzá, vagyis ő hívta fel a figyelmeemet, hogy milyen európai gondolkodó, milyen liberális (ha a szónak még van pozitív értelme) az, aki a kisebbség jogok ellen agitál, és manipulál rosszindulatúan? Aki a székely önrendelkezési törekvéseket, minden áron, már-már teljesen irracionális elvtelenségről tanúbizonyságokat téve meg akarja gátolni és hazug rágalmakkal elfojtani. Milyen publicista az ilyen? Milyen liberális? Milyen európai gondolkodó?

"Indulatos, helyenként az eltérő véleményt megfogalmazók szidalmazásában és becsmérlésében kimerülő vita zajlik " - Megtévesztő a cikk bevezetője, ugyanis pontosan a Parászkát védő álneves beírogatók nem tűrik a többiek véleményét, és mocskosabbnál mocskosabb, trágárabbnál trágárabb hozzászólásokat írtak a petícióra, szabályosan terrorizálták a petíció szerzőjét és az aláírókat, pl. volt egy hozzászólás, amely azt fogalmazta meg, hogy lelövetné az illető az összes aláírót.

A facebook oldalamon kitettem az azóta természetesen a petíció szerzője által letörölt durva hozzászólásokat, kitettem, hogy mások is láthassák kik védik Parászka Borókát.

Boróka cikkeinek, műsorainak kevés köze van a vélemény nyilvánításhoz, a rosszindulatú manipuláció az nem vélemény, hanem éppen, hogy mások jogait sértő, visszaélő tevékenység. És teszi mindezt még ráadásul közpénzen.

Senki nem akarja megfosztani a vélemény szabadságától, de mint minden szakmának a tudósítói, publicista szakmának is vannak követelményei. Szerintem egyszerű és nyilvánvaló etikai vétség a részéről, hogy azok ellen uszít, akiknek az adójából a fizetését kapja. Arról nem is beszélve, hogy az európai értékekkel szemben áll a szabadság jogokat tipró, a székely önrendelkezési törekvéseket gúnyoló, és szándékosan gátló tevékenysége."


Vendég

#283

2016-02-12 09:41

AZERT,MERT 100000 -EVE,H IGY VOLT !

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 09:42


Kozma-Joó Viola

#285 Szó sincs kirekesztésről - mint ahogy Parászka B., a Maszol és a Krónika állítja

2016-02-12 09:50

Nem akarja kirekeszteni senki Parászka Borókát sehonnan, de ne is erőltessék rá se a kollegáira, akik már tavaly nyáron kérést intéztek a vezetőséghez a vásárhelyi rádiónál, hogy nem tudnak együttműködni az "arrogáns és elfogult" Parászkával, a műsorait szinte nem hallgatta senki. Egyszerűen a vezetőség ráerőlteti őt a hallgatókra, a tv-nél a tv nézőkra és mind a kollégáira. A petíció ez ellen az erőszakos Parászka szerepeltetés ellen emelt hangot, nagy sikerrel! Amíg abba nem hagyja a magyarellenes magatartást és liberálisnak vallva magát nem fejezi be a székelyek önrendelkezési, szabadsági jogi törekvéseinek ellenzését, az ilyen irányú rosszindulatú manipulációit, rágalmait, - addig egyáltalán nem európai és modern értékeket közvetít. És akkor miért kell őt erőszakolni az emberekre? Kedves Ilonka Farkas, akik a petíciót aláírták, azok több sort is olvastak tőle, megdöbbenve és felháborodva a székelyekkel, magyarokkal szembeni rosszindulatú manipulációin. Írjon ilyeneket, de ne közpénzeken, lássuk úgy is megél-e belőle. Az erdélyi magyaroknak, sőt, az anyaországiaknak joga van tiltakozni az ellen ha az adójukból olyasvalakit fizetnek, aki tönkreteszi a vásárhelyi rádiót, tv-t a pontosan a magyarok elleni rosszindulatával. Olvastam, hogy a székelyeket a legnyomorultabb embereknek titulálta, majd állatoknak is. A székely önrendelkezési (autonómia) törekvéseket pedig buta magyarkodásnak. Kérem, ez a hölgy vallja magát liberálisnak. Az ilyenek járatják le a liberalizmust és teszik egyenlővé más elnyomó ideológiákkal, ezért számít ma már negatív kifejezésnek, hogy valaki "balliberális". Ez, amit ő művel minden csak nem európai gondolkodás.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 10:07


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 10:20


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 10:25



Vendég

#289

2016-02-12 10:31

Elegünk van a magyarul gyalázkodó magyarfóbiás újságírókból.
Kozma Szilárd

#290

2016-02-12 10:32

Már csak azért is alá kell írnia minden tiszta szívű magyarnak ezt a petíciót, mert a munkatársaival szemben a trágárkodás luxusát is magának megengedő Parászka- ügye, jóval túl mutat a gyűlölködő szerkesztőnő személyén.

És az amire mutat nem más, mint az, hogy a többségében Marosvásárhelyen székelő, romániai magyar sajtó-orgánumokat, valamint a Magyar Állam pénzén Marosvásárhelyre felépített és létrehozott Erdélyi Magyar Televízió irányítását valamiképpen megkaparintó nemzet-áruló sajtó-guruk parancsára, ez a sajtó- és médiaközpont, akárcsak a Németországi Média-orgánumok, Angela Merkel és az ő liberális körének a parancsára tette ezt a németország lakossága többségével, hosszú éveken át manipulálta (agymosta) a romániai magyarságnak és főként a székelységnek (Ezen központnak az újság- olvasóinak és e rádióknak, tévé-adásoknak a nézőinek) a tudatát.

Pl. a Marosvásárhelyi Székely Mártírok emlékművétől indult, 2011 március 10-i nagy méretű (Minimum 200 000-es) tömeg felvonulásos autonómia-tüntetést ezek a sajtóorgánumok egyáltalán nem közvetítették. Tették a tudatlant… (Román jasszkifejezéssel: Sau facut ca ploua.) A Román televíziós társaságok által készített teljes méretű (egész idejű) filmek kerültek fel az internetre és a tüntetésen részt nem vett magyarok csak onnan értesülhettek az eseményekről, az össze gyűlt székely-tömeg hatalmas méretéről! Arról nincs tudomásom, hogy a nép-ítélet fóruma elé került újságírónő miként reagálta le azt a számomra felejthetetlen eseményt? Bizonyára cinikusan gúnyolódott azon is…  

  Kibékíthetetlen ellentétek feszülnek a Marosvásárhelyi Rádió magyar szerkesztőségében az újságírók többsége és Parászka Boróka frissen kinevezett főszerkesztő között. Nem csak Borókát kell tehát a köznyilvánosságtól elküldeni és a diplomája szerint, lehetőleg valamely cigány-többségű iskolában, de minimum a szorvány-magyarságban (Ha már a székelyeket ennyire utálja, bizonyára azok gyermekeit is. Én minden esetre éheségsztrájkba kezdenék, ha meg tudnám, hogy a gyermekeim az ő kezébe kerültek) tanárként megélni. Ha már annyira hívatásának érzi a mások okítását... HANEM AZ ŐT EDDIG ELJUTTATÓ FŐNŐKEIT IS!

Imre

#291 Re:

2016-02-12 10:52

#290: Kozma Szilárd -  

 Egyetértek! Ha kell, ha senki nem tesz semmit ez ellen a nemzetellenes újságíró ellen, akkor tömeges utcai tiltakozással kell nyomatékot adni Erdély magyar lakosságának jogos elvarásának. Tiltakozni kell Parászka munkaadói és politikai tartótisztjei ellen is! Marosvásárhelyen és szerte Erdélyben!


Vendég

#292

2016-02-12 10:57

Mert egy hazaáruló.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 10:57



Vendég

#294

2016-02-12 11:02

Gyalázatos egy Magyar nemzetiségű ember hazaárulása.
Erdélynek, és Székelyföldnek minimum függetlennek kell lennie.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 11:21



Vendég

#296

2016-02-12 11:21

Mert Boróka magyargyűlölő megnylvánulásai ártanak amúgy is sanyargatott népünknek, nemcsak az idegen betolakodók által megszállt területeken.....

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 11:27


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-12 11:33


Imre

#299 Parászka Boróka rajongói szerint a székelyek "maroktartó tetvek akik vissza kéne menjenek Ázsiába"

2016-02-12 11:41

Nem esik messze az alma a fájától. Az oldalon nemrég megjelent cikket, amely az erdélyi magyarság legnagyobb ellenségeiről szól, több száz ember osztotta meg a Facebook közösségi portálon. Egyik facebook megosztásnál összegyűltek a magyarellenes Porászka Boróka újságírónő rajongói, ismerősei, hogy szokás szerint “megvédjék” magyargyűlölő példaképüket, viszont Borókával ellentétben ők már nyíltan vállalják magyargyűlöletüket.Lássuk mit gondolnak a székelyekről, erdélyi magyarokról a magyarországi balliberálisok(mszp, dk, volt szdsz stb). Ilyenkor kibújik hamar a szög a zsákból, kiderül, hogy kik is valójában a frusztrált beteges gyűlölködők, azok akik állandóan a gyűlöletről papolnak, holott bennük van a legtöbb gyűlölet és frusztráció a magyar többség ellen. A hozzászólásokból kiderül, hogy az erdélyi magyarság, székelység szélsőjobber, maroktartó tetű , féreg fajta, náci stb, akárcsak a “Orbánisztáni”, azaz magyarországi Fidesz szavazók. Most újból felteszem a kérdést, amit egy korábbi cikknél már feltettem, ki az igazi gyűlölködő, az aki elítéli a balliberálisok magyargyűlöetét(amit az alábbi hozzászólások is egyértelműen bizonyítanak), haza és nemzetárulását? Vagy a többséget, egy egész országot, elszakított magyarságot gyűlölő, nácizó, fasisztázó baloldali kisebbség?!

Márta Mangra: “Aztamindenit, mekkora barmok vagytok MIND, vissza kéne mennetek Ázsiába székely zászlóstul, mindenestől, az Ilyen embereknek nincs mit keresni EURÓPÁBAN!!!!!!”

Péter Konok: “Üdvözlet az Anyaországból. Azért lehetőleg ne gyertek ide, ostoba, beteges széljobberből itt is túltermelés van.”  “Gyerekkoromban mindig szerettem volna tudni, milyen lenne beszélgetni a dinoszauruszokkal. Itt most látom, de már nem akarom tudni.”

Zoltán Szabó: “Hajrá Boróka Veled vagyunk, elegem van ebből a maroktartó sunyi székelységből!” 

“A te betyár anyádat azt,ott egyen meg a fene benneteket ahol vagytok! Tetvek!”

Margit Szalontai: “Mi itt sokan megbízunk benne,de az ilyen fröcsögő szittyákat semmibe vesszük.”

Adam Csillag: “Ady Endre óta nem volt a magyarságnak ennyire tiszta intellektusú, becsületes és tehetséges újságírója, mint Parászka Boróka. Ti már rég a feledés homályában lesztek, amikor őt még mindig tanítani fogják. A legfontosabb: az ő szemlélete a felemelkedés és és virágzás, ellenségeié a biztos leépülés, kihalás és pusztulás. “
 
Rózsa Éva Mária: “A gyomrom forog ezektől a gyűlölködő, gyilkos indulatokkal másokat alázó “mélymagyar” székelyektől. És ezek szavaznak ott a mi sorsunkról. Hát ezért rohad az ország!” (Egy újabb értelmes baloldali, aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarság pár ezer szavazata bármit is befolyásol)
 
Székely István: “No véreim, megint gyerekeket, gyenge nőket gyilkolásznátok, mert ellent mer mondani, mást mer gondolni mint ami a ti náci, féreg fajtátok gondol?!Hova tűnt a “székely virtus” amely az erős ellen fellobbant, s a gyengék ellen védpajzsot nyújtott??Tán nem kifizetődő s gazdátok nem dob érte koncot?? “
 
Gábor Merkl: “Te nem Nagy Kemény Géza vagy, hanem egy nagy, kemény faszkalap. Szégyene a magyarságnak.” (Meggyőző érv valaki mellett és valaki ellen, egy felnőtt embertől)

Emma Pataki: “Nagykemény, fizetnek neked ezért, vagy magánszorgalomból vagy geczi mint a vezéred?” (Gondolom Orbán Viktor a vezér)

Pala Zsi: “Döbbenetesen sok oligofrén, kretén személy él orbánisztánban. Ha nem lennének ennyire sokan, röhögnék. habár sírni kéne. Ijesztően idióta a sok kommentelő … Most már én is kerítést akarok, megvédeni minket az “igazi” magyaroktól. Apropó, Géza bácsi . az esti nyugtatókat bevette ?”

Gondolom egy jó liberóta ezeket a hozzászólásokat is kimagyarázza majd némi mellébeszéléssel, ferdítéssel, mert ugyebár ezek csak “egy kontextusból kiragadott részletek”. Szerintem pedig nyíltan magyarellenes, rasszista megnyilvánulások, amelyek csak akkor elfogadhatóak a liberálisok számára ha ők mondanak ilyeneket másokról, ha ez fordítva történne akkor mindenki gyilkos náci lenne aki ilyeneket ír, aki kollektívan elítél egy népet stb stb.

(www.magyarellenesseg.com)

Kozma Szilárd

#300 Re:

2016-02-12 11:53

#298: Kozma Szilárd -  

 Figyelem!  Ezt nem én írtam.

Valki visszeélt a nevemmel, azt használván.

. Ráadásul hazudik is, mert a vonatkozó megjegyzésemben nem arról írtam, hogy a petíció-szerző valamely általam írt hozzászólást cenzúrázta volna ki, hanem a feleségemét.

És ráadásul én csak a tiszteletlenül viselkedő ismeretlenekkel - Általában az álnév alól gyülölködőkkel - szemben engedem meg magamnak a bratyizást. Kilétüket nyiltan vállaló tisztességes személyekkel szemben nem.

 

Ez is tükrözi, hogy kivel és kikkel van dolgunk. Boróka védelmezőinek a hanghordozása és az eljárása Borókát jellemzik.