A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Ezt nekem is tanácsolták! Jól hangzik, de nem merem megtenni! Szerintem két perc alatt elárvereznék a házam és továbbra is tartoznék! :(
2007.-ben 1,7millio Ft kölcsönt vettem fel 6év alatt befizettem tisztességgel 2,2m Ft-ot és a bank még 2,8m Ft-ot követel Ez mi ha nem UZSORA??? Hát ezért írtam alá ,mert ez tarthatatlan,hogy emberek-családok százezreit tegyék tönkre anyagilag ,erkölcsileg ‼️‼️
Legyen végre tényleges ELSZÁMOLÁS!
információ
Kedves Barátunk, kedves Sorstársunk!
10 szervezet, csoport támogatja már ezt a kezdeményezést és több mint 700 személy írta alá az elmúlt 2 hét alatt.
Február 3. hetében a kinyomtatott aláírásokkal átadjuk a petíciót a Kúriának és ezt követően is tovább gyűjtjük a támogató aláírásokat és várjuk a csatlakozó szervezeteket.
Számítunk a további segítségedre, ismertesd a követeléseinket ismerőseiddel, barátaiddal, rokonaiddal, munkatársaiddal. Valószínűleg több alkalommal is, egyre több aláírással, kell majd átadnunk a petíciót, hogy eredményt érjünk el.
A Kormány és az MNB teljes mértékben elégedett - nekünk tömegesen kell megmutatnunk azt, hogy elégedetlenek vagyunk az elszámolással is és a forintosítással is.
2016.02.13.
a petíció kezdeményezői
Re:
Abban az esetben ,ha ez semmire se ji,Te biztisan tudod,hogy mi a jo,mi vezet eredmenyre?Mert a semmitteves a fotelfoirradalmarsag az biztosan semmi.Ugy gondolom nem csak a facebookon keresztul kellene felhivni az emberek figyelnet,hogy eg a hazuk,hanem maskeppen is pl roplapokkal plakatokkal,igen postaladababedobott hirekkel stb.Tudom,hogy ez penz,de a kocsikazas is penz.Ez csak egy otlet irja meg mindenki mit javasol es megszuletik a jo dontes.En igy gondolom Te hogyan?Att,hogy le k...anyazunk valakit csak leminositjuk magunkat,nem?
Re:
De az MNB a Kormánnyal karöltve - a devizatartalékok csökkenéséről beszél, amit a felelőtlen hitelfelvevők okoztak, és amit a kormány nagyon gavallérosan kiváltott, nagy erőfeszítések árán. Mintha ezzel meg is oldotta volna a hitelesek probllémáját.
Ehez már nem lehet mit hozzá szólni,a fentebb irások mindent elmondanak!
| This discussion has been closed. |