Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre
Deteki polgármesterhez szóló levelem...2016.01.12. 20:00
Semmiféleképpen ne engedjék, hogy egy ilyen féreg egy állatmenhelyre menjen dolgozni!!!! Ugyanazt tenném vele mint amit ezzel a szegény ártatlan kiskutyával tett!!! Addig rugdosnám a féreg fejét amíg bele nem hal de úgy h rohadtul fájjon neki!!!!Szenvedjen ez a rohadt szemét mocskos féreg!!!!!!
Nem a szemét anyja (nem véletlenül írtam kis betűvel) követtel el a gyilkosságot a kiskutya ellen, hanem a pista, de ez a nő nevelte ilyenné. Tehát ?????
Hol lesz a tüntetés??????????
Re: Re:
Én pedig nem sajnálnám egy pillanatig sem, bár hasonlóra talán csak erős, hirtelen felindultságból lennék képes, miután láttam, amit ez a szemét művel. Meggyőződésem, hogy az ilyen beteg hulladékból már nem lehet semmilyen eszközzel normális embert nevelni, csak a többi hasonló selejt elrettentésére nagyon keményen büntetni!
Re: Re: Re:
És a felvételt készítő társról sem kellene megfeledkezni, mert aki ezt élvezettel végig nézi, az sem különb! Azt a szemetet semmilyen felelősségre vonás nem terheli?
A tuntetes februar 20.-an lesz a Nyugati palyaudvartol a Parlamentig!
Tudom, hogy le kene mondania az alporgarmester asszonynak, de latod, hogy nem akar. Es igen, o nevelte ilyenne, az az ember aki az eroszak ellen van, a Magyar Nők Szövetségének tagja, onnan is meneszteni kene
Re:
Kedves Tímea, mikor kezdődik a tüntetés? Aznapra van már egy egészségügyért meghirdetett tüntetés 18.00-ra, számomra mindkettő fontos, de nem tudom klónozni magam.
Amint tudok valami fejlemenyt a tuntetesrol, kiirom egy kozlemenyben! Koszonom a turelmet
Minden szavával egyetértek és köszönöm, hogy kiáll az állatokért!
Üdvözlettel:
Keresztényi Györgyi
A tudomány mai állása szerint mindannyian állatok vagyunk csak a szellemi képességeink miatt különbözünk társainktól, bár az ilyen esetek után ez mindíg megkérdőjeleződik. És ha már ilyen okosak vagyunk a felelősség is a miénk miként bánunk környezetünkkel.
A másik, hogy én nagyon sok liberális eszmével egyetértek, az egyik kivétel többek között a büntetőjog. Engem nem érdekel sem a rehabilitáció, sem az elrettentés (ami nem baj ha működik, de azzal nem lehet védekezni a szigorúbb büntetés ellen, hogy esetleg nincs kimutatható visszatartó ereje), az aljas szándékkal életellenes tettek elkövetőit azonnal és véglegesen el kell távolítani a társadalomból, pláne ha van egyértelmű bizonyíték, mint jelen esetben.
A büntetés módja már egy másik kérdés (halálbüntetés, stb.) A kedvencem amikor bocsánatot kérnek a hozzátartozóktól. "Bocs, hogy megöltem a fiad, anyád, kutyád!" "Ja semmi gond, mindenkivel megeshet, véletlenül erre jártál, megbotlottál, és beleakadt a késed 46-szor". Undorító!!!
Ez egy borzalom erre nincsenek szavak!!! Én ezt a szörnyűséget nem tudtam megnézni!Börtönt ennek a rohadéknak(bocsánat az erős szóért,de kimondhatatlan dühöt érzek) soha többet a napot ne lássa!ha lehetne inkább halálbüntetést kéne mérni rá!!!
Részemről és az egész családommal együtt teljes mértékben 1000%-ban a börtön mellett vagyunk! és az is kevés érte! szemet szemért fogat fogért!mindegy az hogy állatról vagy emberről szól egy sziv egy lélek egy ÉLET!!!!!!!KÖSZÖNJÜK KEDVES TIMEA A KÖZREMÜKÖDÉSÉT!!!SOK SIKERT..!!!! LEÉB BEA
Re:
Re:
Üdvözlöm!
Ez nem csak az én munkám. Ez mindenki munkája aki aláírta eme petíciót!!!! 34249 ember munkája!!! Köszönjük!