Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre

Ítéljék el Detek alpolgármester fiát az állatkínzásért, és más állatkínzót is vonjanak felelősségre / Közlemények / Deteki polgármesterhez szóló levelem...2016.01.12. 20:00 / Hozzászólások


Vendég

#51

2016-01-14 07:52

Javasolnám a szemet szamért elv alkalmazását.

Vendég

#52

2016-01-14 07:59

A petíció jó ügyet szolgál, ezért a szerzőjének valóban alá kellene írnia a nevét, hogy komolyan vegyék. Még annyit, hogy ha ezt most megússza ez az elmebeteg állat, akkor előbb-utóbb embereken is gyakorolhat.. azt is elkenik majd? Remélem, méltóan megbüntetik, végre példát statuálnak, mert miért van állatvédelmi törvény, ha szemet hunynak az állatkínzás felett, és bármit megtehetnek az állatokkal ezek a pszichopaták...? Az állatok jogait is védeni kell, ők nem tudnak kiállni magukért, főleg ez a védtelen pici kutya nem tudott.... milyen lelke van ennek a pszichopatának...mit láthatott, mit tanulhatott otthon gyerekkorában...senki nem születik rossznak, csak a körülmények teszik azzá. Most nem felmenteni akarom ezt az elmebeteget, csak a szülők felelősségére világítok rá. Az ilyen elmebeteg állatok azzal szolgálnák az emberiséget, a társadalmat, ha meg sem születnének...
A polgármestert valóban le kellene váltani, mert a döntése alapján nem alkalmas a posztjára. Ha majd esetleg kisgyereken gyakorol ez a pszichopata, akkor gyerekotthonba kerül gondozónak...? Szóval elgondolkodtató a polgármester döntése.
Nagyon tetszett egy ötlet, hogy krokodilokkal küzdjön meg... én a krokiknak drukkolnék!

Vendég

#53 Re: Re:

2016-01-14 07:59

#35: MrBez - Re: Természetesen az eredeti nevem kerult alairasra, csak itt valtoztattam meg! Mert nem az a lenyeg, hogy hivnak itt, hanem, hogy elérjük a célunkat közösen :)


Vendég

#54

2016-01-14 08:01

Most is az USA legyen a példa ne csak a világpolitikában.
8-10 év letöltendőt a kegyetlen cigánybűnözőknek.A fajtársaik között a börtönben a helyük ha már sajnálatosan bitófára nem lehet küldeni őket.Az alpolgármester meg nyugodtan lemondhat , szülőként már kudarcot vallott! A polgármester meg bízza erre a szörnyszülöttre  a gyerekeit ne menhelyre akarja küldeni megjavulni!

S.Richárd

Timea

#55

2016-01-14 08:06

Kedves Hozzászólók!
Természetesen az eredeti nevem kerult alairasra, csak itt valtoztattam meg! Mert nem az a lenyeg, hogy hivnak itt, hanem, hogy elérjük a célunkat közösen :) De többek kérésére odaírtam! És a petíciónál is! Köszönjük ezt a rengeteg aláírást! Üdv


Vendég

#56

2016-01-14 08:07

A fianak ugyan azt kivanom amit a kutyaval tett, esetleg meg fizetnek is erte valakinek...!!!

Vendég

#57

2016-01-14 08:07

Azi ilyen agyilag, lelkileg torzult elmebetegnek zárt osztály kell! Azonnal elzárni a társadalom és mindenféle élőlény közeléből! El tudom képzelni, milyen lehet az a falu, ahol ilyen a polgármester!!!

Vendég

#58

2016-01-14 08:10

Egyetértek minden szavával!!!

Vendég

#59

2016-01-14 08:11

Szia! Hallássérült vagyok. Nem vagyok profi magyarázni. Előre köszönöm!

Vendég

#60

2016-01-14 08:16

Teljesen igazad van! Az én szemem is fennakadt, amikor ezt a "büntetést" meghallottam, valamelyik poszt alatt szóvá is tettem. De ugyanígy felháborít, amikor mentő, enyhítő körülményeket keresnek ott, ahol ilyen nincs. Számomra nincs jelentősége annak, hogy élő- avagy halott kiskutyát ütlegelt-e ez a véglény. Ha élt úgy gyilkos, ha már halott volt, úgy egy perverz halott gyalázó. Az egészben csak az a szörnyű, hogy szerintem ez sem fog letöltendőt kapni, mert az állatvédelmi törvény alkalmazása, pláne a végrehajtása ebben az országban kutyaszart sem ér. (bocs a kifejezésért). És addig, amíg az ítéletek ejnye bejnyével, némi-nemű felfüggesztett ítéletekkel végződnek, addig csak sűrűsödni fognak a kegyetlenkedések.
Tímea Szabó
A petíció szerzője

#61 Re:

2016-01-14 08:25

#27: -  

 Egy próbát megért! 

Tímea Szabó
A petíció szerzője

#62 Re: Re:

2016-01-14 08:26

#41: Coopernagyi - Re:  

 Köszönöm a hozzászólását!

Tímea Szabó
A petíció szerzője

#63 Re:

2016-01-14 08:28

#8: -  

 Természetesen az eredeti nevem került az elküldött levél alá, de itt nem az a lényeg ki vagyok, szerintem. De megváltoztattam és most már látható. :)


Vendég

#64

2016-01-14 08:48

Egy normális országban LEMOND a szülő minden politikai pozíciójáról, mert BŰNÖZŐT NEVELT FEL! Hogyan lehet az ilyen emberre bármilyen megbízatást rábízni, ha saját kölykét sem tudta becsületes, törvénytisztelő állampolgárrá nevelni, hanem a pszihopátia tüneteit mutató ( nem érez empátiát, nem tanul, nem szeret) kölykét nem viszi orvoshoz és nem kezelteti? Ez mentális deficit a szülőkre nézve is, hogy a bűnőzőt neveltek fel! LE KELL MONDANI A POLITIKAI POSZTRÓL a kutyagyilkosság miatt! Ami pedig a fialalkorú kutyagyilkost illet, SOHA NE KERÜLHESSEN segítségre szoruló állatok közelébe!!! Ha elmebeteg az elkövető, akkor orvos kezelje, de ezt a bíróság állapítja meg és rendeli el. Amit az állatvédők tehetnek, hogy minden fórumon "ébrentartják" a nyilvánosság érdeklődését. Bűnhődnie kell minden bűnőzőnek és az nem mentség az ilyen elképesztő kegyetlen büncselekmény elkövetőjének, hogy fiatalkorú! Még fog az igazságszolgáltatás találkozni ezzel a kutyagyilkos véglénnyel, mert a bűnőző az bűnőző marad.
Tímea Szabó
A petíció szerzője

#65 Re:

2016-01-14 08:48

#52: -  

 Átírtam a nevemet itt. A levélben a valós nevem került aláírásra, de gondoltam itt lényegtelen, hogy hogy hívnak, mert együtt harcolunk ebben az ügyben :)

vera

#66 Köszönet

2016-01-14 09:22

Kedves Timea!

 

Nagyon szépen köszönjük mindkét levelet.  Nagyon korrekt levelek. Szerintem nagyon nehéz nem dühből írt ilyen levelet. Mivel én sajnos vidéken (faluban) lakok nem tudok elmenni a tüntésre. De a hugomék aki Budapesten élnek részfognak venni ezen az eseményen Boston kutyával. 

 

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a levelet, a peticiót az összefogást.

 

Üdvözlettel:

 

 


Vendég

#67 Re:

2016-01-14 09:34

#22: -  

 Mar atirtam, mert ebbe belekotni a legegyszerubb! A levelet normalisan irtam ala, gondolhatja! De itt nem az a lenyeg, hogy ki vagyok, hanem, hogy egy celert vagyunk. Amugy meg nem torekszem hirnevre, mert egy mezei magyar allampolgar vagyok...udv


Vendég

#68

2016-01-14 09:34

Polgármester úr!!!!Ön lehet, hogy munkáját kifogástalanul végzi ebben a kis faluban, de mint ember MEGBUKOTT!!!! Én az Ön helyében ekkora nyomásra elgondolkodnék, és önként ajánlanám fel lemondásomat, az alpolgármester asszonnyal együtt!!!!

Kérdésem!!!! Van-e f... oldala a polgármesternek, elérhetősége, mert neki is elküldeném e rövid válaszom. Köszönettel:

Szilágyi Magdolna!!!!


Vendég

#69

2016-01-14 09:36

Nagyon tetszik a polgármesternek irt levele. Én is ott leszek a tűntetésen. Ezt ne hagyjuk tovább!

Vendég

#70

2016-01-14 09:55

Teljesen egyett ertek a Szabo A. Timea levelevel, mert ezek tenyek es igazsag, amiert nagy figyelem es buntetes szarmazik, nem enyhito korulmenyek keresese, mert ez NINCS ebben a helyzetben meg akkor sem ha a "fiatal ember" nem nagykoru!! A legyilkolasa legyilkolasa ennek az artatlan kiskutyat akit allitolag eloszor "elgazol egy kocsi" es tehetetlenul fekudt a draga lelek meg szadista modon agyonutni azert mert kedved volt a kejenc gyilkosnak??????? Elfogadhatatlan szadizmus ami komoly lepesre hivja a Magyar torvenyt, mert az ilyen beteg agyu fiatal vagy nem "ember" komoly veszely jelent az tarsadalomra ami kezdes volt ennel a gyilkos bunozoner es az ilyen szadista var hogy tovabb lephessen! Most kell eldonteni a torvenynek hogy engedi e folytatni ennek a "fiatal koru" szadistanak a tovabbi eleteben ezeket a tetteket, mert ha szabad labon hagyja akkor ez gyilkos most "okos lett es probalja ezutan tetteit lathatatlanul, bizonyitek nelkul folytatni, ez egyertelmu az ilyen hajlamu szemelynel!!!!!!!!!!!! Szo sem lehet rolla hogy ilyen hajlamu leny az "allatok gondozasaval" kell buntetni, meg ez gondolat is felhaborito es egy intelingens okos ember ha az meg sem fordul a fejeben!!! Szegyen hogy egy ember mint Szikora Csaba polgarmester aki a biztonsag es a lakossag erdekeben van a pozicioban mert ezert valasztottak igy reagal erre a komoly szadista buntenyre!!! Drugs vagy alkohol es mas kifogasok sem elfogadhato es NINCS enyhito korulmeny ebben a tettben es nem segit ennek az artatlan fiatal kutyusnak aki nem ERTETTE MI TORTENT vele es miert erdemelte meg ezeket a buntenyeket ami a kis eletet elvette!!!!!!!!!!!!!!! Szegyen es primitief hogy ilyen konnyu reaktioval mintha nem tortent volna semmi "csak egy kis artatlan kutya" eleterol van szo reagal ez a polgarmester es esetleg akinek erdeke van ebben az ugybe??????????? Lehet hogy elfelejteti MINDEN artatlan elet a foldon SZAMIT es buntetes nelkul NEM LEHET legyilkolni, mert valakinek kedve van!!!!!!!!!!! Arrol nem is beszelve ezek a tettek a jele es bizonyitek hogy azok a szemelyek akik kepesek ilyen szadista megrendito semmi ertelmu gyilkolasra es elvezik a fajdalmat ennek artatlan kutyusnak nem okos dolog szabad labon hagyni es engedni, varni mikor talal maganak a gyilkos hajlamaval egy kovetkezo artatlan lenyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? Remelem gondoskodik az Magyar Allam es Torveny arrol hogy a tettes-tettesek leblokadozza buntetessel es megelozze a jovoben ennek a gyilkosnak eletkoratol fuggetlenul hogy tobb ilyen nem elfogadhato szadizmus-gyilkosagot kovessen el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? Nem TISZTELETTEL AZT MEG KELL ELOSZOR ERDEMELNI!!


Vendég

#71

2016-01-14 10:31

Elítélem és teljesen igazatok van Üdv:Varga Gyula
Vendég

#72

2016-01-14 10:56

Kedves Hozzászólók! Jó ez a petíció, de kérdés hogy történt-e feljelentés? Fel kell jelenteni ezt a bűnözőt és a bíróságon az ellene tüntetőkkel találkozhat. Nem szabad a bűnt büntetlenül hagyni!!Kedves Ágnes! Tegye közzé a válaszlevelet amit kap, kíváncsi vagyok mit írnak. A nép ne hagyja ezt a dolgot annyiban, ha már olykor a jogi intézményeink is korruptak. Ma a kutyát, holnap a gyereked...? Jogi útra kell terelni, az apját AZONNAL lemondatni. Hogy vezethet valaki egy várost, ha a saját családjában sincs rend???

glacon

#73 Re:

2016-01-14 11:05

#25: -  

 Szívemből szóltál! Aki más életét nem tiszteli, elveszi vagy valahogy megnyomorítja az nem érdemli meg a saját életét sem! Napokon belül kivégezni az ilyet, példát statuálva a többi degeneráltnak. Előbb vagy utóbb csak elfogynának az ilyen korcsok!


Vendég

#74

2016-01-14 11:08

Egy élet kioltása akár milyen szépen akarunk fogalmazni, GYILKOSSÁG. Ha állat, ha ember az áldozat. És most ne jöjjünk azzal hogy csirke, meg hasonló állatok. Mert ez a degenerált nem eszi meg azt az állatot amit meggyilkolt! Pusztán élvezetből ölt, mert "megteheti". Biztos ettől még nagyobb kannak érzi magát tirpákfalván. Dugják börtönbe jó pár évre, ott legyen nagy a pofája az ilyennek! És soha ne tarthasson még egy bolhát se, nemhogy állatot. 


Vendég

#75

2016-01-14 11:50

Köszönet a megboldogult kis kutya nevében is, a többség nevében is!