Megfelelőbb nevet az Egyetemnek!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Tudjátok hova kellene pallasz aténé ? Az ötletgazda valagába tövig.
Re:
A kecskeméti Városháza előterébe már került egy szobor. Gondolom, nem véletlen. :-S
Re: Re: Re: mi volt a #9. hozzaszolas? szolnoki hok irt? eltavolitottak sajnos.
#31: maci - Re: Re: mi volt a #9. hozzaszolas? szolnoki hok irt? eltavolitottak sajnos.
Mert ennyire gerincesek, pontosan úgy állnak ki az iskolájukért, mint ahogy a véleményükért. Azt írta a szolnoki Hök, hogy elhatárolódik a tiltakozástól és a petíciótól. Puhap*cs, gyáva banda, szégyen.
Re: Re: Re: Re: mi volt a #9. hozzaszolas? szolnoki hok irt? eltavolitottak sajnos.
#56: - Re: Re: Re: mi volt a #9. hozzaszolas? szolnoki hok irt? eltavolitottak sajnos.
Hát ha nekik tetszik a Fallasz Athéné név akkor no comment...
Mivel két Alföldön fekvő főiskolát akarnak egyesíteni, lehetne a neve Alföldi Egyetem.
Nem is értem, hogy ez miért nem egyértelmű??
Re:
A magyar nyelvtan szabályai szerint melléknév kis betűvel írandó. (Az intézménynevekre ne tessék hivatkozni, mert azok tulajdonnevek a főneveken belül, tehát nagy betűvel írandóak.)
Hogy szólhat hozzá tehát felsőoktatási kérdéshez olyan, aki általános iskolából nem is szabadulhatna ilyen helyesírással?
Re: Re:
#11: A felsőoktatás hű fia - Re:
Nem tudom mit vár az ember egy ilyen HÖK-től, akiknek a hallagtók véleményének és érdekének a képviselete lenne a feladata, de azon túl, hogy erre nem képesek, még az ezzel szembeforuló kommentjüket is eltávolítják beszari kisgyerek módjára az első becsmérlő, véleménynyilvánító, és "álláspontjukkal" ellentmondó válasz után...nehogy látszatja maradjon a dolognak...mossátok kezeiteket és törlitek is, a kommenttel együtt... még jó, hogy van róla printscreen!
És egy ilyen intézmény fog a Kecskeméti Fősikolába "olvadni", mint ez...ahol ilyen emberek tevékenykednek...szégyenlem magam az illetékesek helyett is!
Ha azok nem tudnak tenni értünk , akiknek kéne (tisztelet a kivételnek...), akkor tegyünk mi magunkért, akiknek tisztán annyi az érdekünk, hogy egy értelmes nevű intézményben végezzünk!
névadás, nevezgetés
..és a karok neve hogyan alakul, GAMF-ból lesz GAM, KFK-ból KK, TFK-ból TK, mert ugye a főiskola F betűje nyilván kikerül belőle. Pallasz Athene egyetem GAM Kar. Hű de jól hangzik. Az átnevezgetésekről pedig annyit, ha a Mercedesz gyárat öt évente átneveznék, nem hiszem, hogy ilyen múltja lenne...
Hát könyörgöm nincs egy magyar ember a múltban akire büszkék lehetnénk?
Egy régiós elnevezés, mivel nem csak kecskeméti intézményeket foglal magába, jobban illene hozzá.
Üdvözöljük a Padlás A Tehéné Alkalmazott Tudományok Egyetemén! Na ne! Rövidítve: PATATE (ettől meg nyerítek!)
Egyébként Pallas Athéné egy görög fikció, nem lenne jobb a Harry Potter Egyetem? Én egyébként javasoltam neveket:
Cumania Alkalmazott Tudományok Egyeteme (ez a Kúnság latin neve)
Az Alföldi Alkalmazott Ttudományok Egyeteme meg azt sugallja, hogy a tudományoknak van alföldi változata.
Az unortodox gazdaságpolitikát inkább az Alpári Alkalmazott Tudományok Egyetemén kellene tanítani.
fogják gyarapítani mindannyiunk és a jövő nemzedékének hasznára.
| This discussion has been closed. |
Ez a név az oka annak, hogy februárban nem adom be Kecskemétre a jelentkezésemet - és nem egyedül vagyok ezzel.
Én is azt támogatnám, hogy magyar - akár kecskeméti - vonatkozású neve legyen az egyetemnek.