Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Boker Tov , Boker Tovné + Shavua Tov , Shavua Tovné |
#8676 Ajelet Saked öregecske... Le kell cserélni !2019-01-18 13:43"Így valószínűleg a meghágott nő jelentette fel" De remélJÜK nem egy szombati napon, mert akkor egy világ dőlne össze bennünk ! |
Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe |
#8677 Ajelet Saked öregecske... Le kell cserélni !2019-01-18 13:47Kedves Irigy Kéktangás Öregcicákok !
Szúrták ezt a nőt keményen mint Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra JÜK Áljogász a sikerélményt. |
Gábor Bilis Impi Komondi |
#8678 mint Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra JÜK Áljogász a sikerélményt.2019-01-18 13:52Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe !
Az Exanyósod : dániel Bableves ilona VK Ismét Nagybeteg ? És a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra? |
György Kóber : Vadiúj Kéktanga Vezér |
#8679 a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra?2019-01-18 13:56Drága Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe !
a szakma gumicsontként rágódik Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra SORSÁN ! |
Ilona Császár : Libajnai Demokrata Libákja |
#8680 a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra?2019-01-18 14:00Kedves György Kóber : Vadiúj Kéktanga Vezér ! |
Piri Padar |
#8681 .tehát elfogadhatónak tartják Évfolyamelső dániel Impi Petra VISSZASZIVÁRGÁSÁT .2019-01-18 14:02 Ilona Császár : Libajnai Demokrata Libákja ! ilyen hígagyúak!!! |
Dr Mády Genderlilla |
#8682 A surdi óvodában egy kislány virágot szedett Karizmatikus Gyúrcsótány Fegyencz Kigyózó Kigyómessiás2019-01-18 14:05Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni! Garantáltan eredményes lenne! |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra |
#8683 Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni2019-01-18 14:09Dr Mády Genderlilla ! Egy másik új "családtag":-) Avagy egy modern vízszűrő gép (ivritül: minibar mayim) amelyik hűtött és forró szűrt vízzel lát el minket folyamatosan. Nagyon praktikus masina, hiszen a segítségével megszűnik a fárasztó ásványvíz cipelés, illetve bármikor lehet inni egy forró kávét vagy teát, egyetlen gombnyomással. Most megyek is kávézni! |
#8684 Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni2019-01-18 14:10Dr Mády Genderlilla !Mögöttem az autóm, az utca végében pedig a Vörös-tenger... |
#8685 fárasztó ásványvíz cipelés,2019-01-18 14:13Drága Dr Mády Genderlilla ! Néhány általam eddig balosnak hitt nyugdíjas megsértődött ezen a bejegyzésen... fura... csak nem hatott rájuk is az orbáni diktatúra hazug propagandája ?
Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben, a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt! Ma kaptam meg a hivatalos eredményt, úgyhogy most meglehetősen boldog és büszke vagyok!
. |
Andrea Bableves Rátkay : Kéktanga Klub |
#8686 AD 1 sikeres jogi vizsgát tettem , AD2 Nagy Példaképem, ezért a Zárodolgozatot is Róla " IRTAM "2019-01-18 14:19Mint azt bizonyára észrevettétek, két párhuzamos esemény lett meghirdetve . |
Dr Mády Genderlilla ( Simlicska Lajos és Soros György Eltikolt Közös Gyermeke ) |
#8687 Izgalmassabb pergősebbek a napjaitok És nagyobb a munkalehetőség.LESITTELT KÉKHARISNYÁRA KIVÁNCSI tu2019-01-18 18:14Kedves Marietta Bableves Streit : Évfolyamelső dániel Bilis Petra Ex -Szomszédnénikéje , kedves kis tiszteletbeli Bicskakeresztlányom!
ennek az Évfolyamelső um ras rasi -Mocskosszájú Petrának , szerintem nyugodtan írd meg az idővonalára.
annál jobban kijön a sodrából, ha így reagálsz!
És lényegében ez a cél. Hogy őrületbe kergessük. |
Varnyú Csóka Lász Ló : Fetrengő Demokrata |
#8688 Izgalmassabb pergősebbek a napjaitok És nagyobb a munkalehetőség.2019-01-18 18:19De már az is győzelem lehetne, ha ezt a mocsokszájú gender majmot közösségellenes magtartás miatt a Faceről kitiltanák, bejegyzéseit pedig törölnék. |
Marietta Bableves Streit : Bilis Petra Ex -Szomszédnénikéje |
#8689 ha ezt a mocsokszájú gender majmot közösségellenes magtartás miatt2019-01-18 18:26Dr Mády Genderlilla ( Simlicska Lajos és Soros György Eltitkolt Közös Gyermeke ) !
vidd a koszos praclidat! Nem leszek a te Gender-bicskakeresztlányod ! Én Évfolyamelső dániel Bilis Petra Öregcicákja vagyok ! Az anyuék azt mondták, hogy koszops körmű alakokkal nem foghatok kezet!" |
Nagy Blanka : a kecskeméti Móra Ferenc Gimnázium Gender-Hitszónoka |
#8690 Az Évfolyamelső Orrrmányos , Szemkilövető Messiás és Jákob Péter Balodali Demokratikus Összefogása2019-01-19 08:13Kedves Dr Mády " Zoltán " : Dr Mády Genderlilla és Dr Mády Gendermatyi Gendernagyanyója továbbá Kedves baloldali barátaim :Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra Öregcicákjai !!!
a sunyi szélsőséges antiszemita jobbikkal még Orbán Viktor Miniszterenök Úr leváltása érdekében sem mert ez azt jelenti az elveinket adjuk fel és végleg a politika süllyesztőjébe kerülünk.
. |
Bilis Impi Karácsonya |
#8691 Támogatod hogy a baloldali demokratákok fogjanak össze az antiszemita szélsőséges JOBIKKAL?2019-01-19 08:20Kedves Dr Doc Prof Nagy Blanka : a kecskeméti Móra Ferenc Gimnázium Gender-Hitszónoka !
Folytatjuk a SZRTÁJKOT , talalkozzunk a Kispesti piacon, aztán a Bosnyák téri piacon! Várjuk Szedzsedy Chanadot : Évfolyamelső Bilis Impi Padtársát !
Éljen a Párbeszéd a Szemkilövető Demokratákok és a Jobbikosok Demokratikus Baloldali Összefogása ! |
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető |
#8692 Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt!2019-01-19 10:44Kedves Kéktangás Öregcicákok ! Nem kell ide bíróság! Jól el kéne verni, oszt' jónapot. |
Nagy Útszéli Ribantz Blanka |
#8693 Nem kell ide bíróság! Jól el kéne verni, oszt' jónapot2019-01-19 13:33Drága Bicskakeresztjányom : Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető !
| ||||
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető |
#8694 Évfolyamelső Bilis dániel Petra mondta : a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon.2019-01-20 07:33Kedves Kék Szalagos Barátaim! |
Évfolyamelső Bilis dániel Petra |
#8695 a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon.2019-01-20 07:36Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető ! Napról-napra többen vagyunk! |
Simon Bableves Katalin Kovács Hosszúlépés Istvánné |
#8696 Napról-napra többen vagyunk!2019-01-20 07:38Évfolyamelső Bilis dániel Petra ! nem mindég egy gombóccal a gyomrodban,hogy holnap megint milyen hülyeséggel sokkolnak:-(( |
#8697 mindég egy gombóccal a gyomrodban,hogy holnap megint milyen hülyeséggel sokkolnak:-2019-01-20 07:42Boldog 5777. Új Évet!Ja és várom Dr Mády " Zoltán " lemondását a Kéktanga Trónról a tegnapi érvénytelen SZRTÁJKOLÁSI CIRKUSZ miatt! |
#8698 várom Dr Mády " Zoltán " lemondását a Kéktanga Trónról a tegnapi érvénytelen SZRTÁJKOLÁSI CIRK2019-01-20 07:49Kedves Kéktangás Fiatalok , Drága Fehér Sapkás Öregcicákok !
a Demokratikus Kéktangás Baloldal , Bundás Andit is beleértve kínos kudarcot szenvedett az MTVA elleni harcában, mivel az MTVA és az Országház elfoglálálásáért Vivott Küzdelem győzelme elmaradt az alacsony részvételi arány miatt |
Ágnes Bableves Daczó |
#8699 a Demokratikus Kéktangás Baloldal , Bundás Andit is beleértve kínos kudarcot szenvedett2019-01-20 07:56Kedves Kék Tangás Fiatalok és Fehér Sapkás Öregcicákok !
A Sok Szrtájkoló Demokratákok ( akik azért meglehetősen kevesen vannak ) nem tudják, hogy az MTVA Épületében milyen azokkal együtt élni, félelemből, vagy párthűségből, vagy fenyegetettség miatt.
További infóért forduljatok Dr. Lyukas Zokni és Dr. Vihar Nelököggyémá Detty Független Baloldali Demokratákokhoz ! |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : JÜK Áljogász , ALÁIRÁSHAMISITÓ , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Tul |
#8700 További infóért forduljatokDr. Lyukas Zokni és Dr. Vihar Nelököggyémá Detty Független Baloldali Dem2019-01-20 08:03A Szrtájkoló Demokratákok a Tüntikét Túltolták, érvénytelen lett és végül csúnyán leégtek. Viszont vidám perceket szereztek sokaknak, hiszen rajtuk röhög az egész Világ. Szóval egész jól sült el végül a Demokratikus Szrtájkoló Kapanyél. Igaz, hogy visszafelé...
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya ! , a grazi pszichiátered kérdezi, hogy akarsz még erről beszélni vele?
. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1787 Létrehozva: 2025-07-18
Traff Park Visszahozása
1137 Létrehozva: 2025-07-29
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
1017 Létrehozva: 2025-07-16
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3477 Létrehozva: 2025-07-11
Szilas Természetvédelmi Terület közvetlen közelében giga lakópark építésének felfüggesztése és környezetvédelmi vizsgálat kezdeményezése
638 Létrehozva: 2025-07-22
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
614 Létrehozva: 2025-07-30
Maradjon a csopaki volt BAHART mólószár közhasználat elől el nem zárható parti sétány az új Vízparti Tervben is!
606 Létrehozva: 2025-07-20
‘Kuss’nál kuss!
1643 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
496 Létrehozva: 2025-07-16
Lana Del Rey 2026 sziget fesztivál
414 Létrehozva: 2025-08-09
A kassai magyar oktatás jövője
1086 Létrehozva: 2025-07-04
Legyen a setlisten a spanom2
359 Létrehozva: 2025-07-29
Ne tartsa be a Ferencváros férfi labdarúgócsapata az MLSZ 4+1 magyar ajánlását !
293 Létrehozva: 2025-07-26
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1902 Létrehozva: 2025-06-30
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2041 Létrehozva: 2025-07-10
Ne hagyjuk szó nélkül!
210 Létrehozva: 2025-08-07
M2: ne az időt, hanem az aszfaltot húzzák!
189 Létrehozva: 2025-07-20
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
188 Létrehozva: 2025-07-14
Kicsieko koncert
162 Létrehozva: 2025-08-02
Heves, Heves város Gyorsétterem
148 Létrehozva: 2025-08-04