Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Konstantina Tomay az Állatbarát Alapitvány Kurrrátorrra |
#20262017-11-22 07:03Szegény , bolond , ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI pétert az Olid Hasmenés előtt már elhagyta a "Felesége" dr Dobos Andrea , az édesanyja is nagyon- nagyon Beteg ezért még jobban Dühbe Gurult ! A Helsinki Állatvédők miért nem segitenek Rajta ? He ? a Szegedi Csillag vagy a Marsralövés helyett inkább Rendet kellene rakni a fejében és ezután A Hasznos Munkára Fogni ! |
Titokban Még Impiné Bogdán Gizike |
#2027 A Helsinki Állatvédők miért nem segitenek Piroskáékon SEM ? Maradjon el IMPI kilövése a Marsra?2017-11-22 07:25Miközben Betanitott Kőműves Piroska Jóskát a rakontzátlankodása , a neveletlensége és pimaszsága miatt 24 orrrrára letiltotta a Facebook , a Zsuzsikája Torrrkájában A Legnagyobb Demokrátzia Legszuperebb Felnőttfilmstúdiójában polípot kotorrrásznak ! |
Mádi Zolika VÉRIMPILÓGUS , Kékharisnya Demokrata , Retired Mozdonyvezető |
#2028 Maradjon el IMPI kilövése a Marsra? Tényleg megjavul ? He ?2017-11-22 07:54KEDVES KÉKHARISNYA DEMOKRATINÁK ÉS DEMOKRATÁKOK !EGY GYORSASÁGI SZAVAZÓVERSENYT TART MOST NEKTEKA KÉKHARISNYA demokratina ZOLI MAMÁTOK :Felelős-e a 73 éves dániel Bableves ilona VKaz elmebeteg , ütődött 48 éves "fia" dániel donkihóté IMPI péterkatasztrófális katasztrófájáért ? He ? |
Igennel Szavazó Olga Falus |
#2029 Felelős-e a Bableves ilona VK az elmebeteg fia dániel donkihóté IMPI péter katasztrófájáért?2017-11-22 08:12szerintem CSAK NÉHÁNY agy mosott nem látja ezt a Tényt ! |
Impi Játékkutyája |
#2030 Felelős-e a Bableves ilona VK ? szerintem CSAK NÉHÁNY agy mosott nem látja ezt a Tényt !2017-11-22 08:36Szerintem nagyon , de nagyon Toleráns Vénasszony a Bableves Ilona !
Nem szidja az Impit az élősködéséért , napestig játszhat Velem , továbbá a torrrka is strapabíróbb , mint a piroska zsuzsáé !
Annyira , dre annyira strapabiró ám a Bableves Torrrka , hogy az orwelli Mindannapi Gyűlőlködést is biztosítani tudja Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász Gazdimnak a Magyarság , Magyarország , és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ellen !
Továbbá lehetősége van Elmebeteg Impinek Vonyódni , Rolexeskedni , és Gyúrcsótánykodni is ! Szerintem , de mondom csak hogy szerintem az Évfolyamelső dániel IMPI péter nyugodtan visszamehet "dolgozni" a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarához ! |
Czakó Dezső: Aki Átlát az Impi- hazugságokon |
#2031 Évfolyamelső dániel IMPI péter visszamehet "dolgozni" a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarához !2017-11-22 09:43Szubszidaritás (hogyan fosszák ki gájásmarcsiék a soron következő gyurit ) Adóharmonizáció ( mennyivel verte át gyúrcsótány "cégei" a Magyar Államot ) Büntetőjogi kérdések(gyalázkodásért , ALÁIRÁSHAMISITÁSÉRT mi jár ) alapveté emberi jogok ( impiskedés , élősködés , hazudozás , gyalázkodás , munkakerülés , provokátorkodás ... természetesen csak a dániel IMPI péter elidegenithetetlen jogai ezek ) és a Hasznos Holmik Álrégiségbolt tulajdonában levő játékszer : Bableves ilona dildójáért a zálogszerződés volt a 3 órás Évfolyamelső jogász Vizsga anyaga .
Bolond dániel IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " ! |
Herpainé Zsuzsa |
#2032 Bolond dániel IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " !2017-11-22 10:39Gratulálok IMPI ! A Sikeredért , örömömben majd összeszartak magamat ! |
Andrea Kardos |
#20332017-11-22 10:41Remélem , jól van a Mama és "TI" is rendben vagytok ! |
Tamara Felkai |
#20342017-11-22 10:42Impi Peter es te most hol vagy ? He ? |
Pál János Exsmasszerjelőlt , eximpilógus |
#2035 Impi Peter es te most hol vagy ? He ?2017-11-22 10:51Impiék a kivándorlást tervezgetik ! Tervezgetik , de különböző kifogásokkal **** nem kellenek sehova !!!
**** Nem tudnak már " ŐK SEM " több ÉLŐSKÖDŐ KÉTBALKEZEST eltartani , etetni- itatni !
A többit is mind "haza"baszták ! |
Peter Yaron Bar-Nur |
#2036 A többit is mind "haza"baszták !2017-11-22 10:53Miert kuldtek visza Magyarorszagba Evfojamelso daniel IMPI peter ? Pedig te egy jo Saska vagy ! |
ÉVFOLYAMELSŐ |
#20372017-11-22 21:47Szervusztok Kékharisnyákok ! Nagy örömmel jelentem be nektek azt , hogy elkészült a vadiúj jutyub profilom , ÉVFOLYAMELSŐ nickkel ! Üdvözöl bennetek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Kitartás Kékharisnyákok ! ! |
Susan Karpati |
#2038 Szervusztok Kékharisnyákok !Kitartás Kékharisnyákok ! !2017-11-22 21:48Bolond peti megbolondult ! |
Évfolyamelső |
#2039 Susan Karpati Bolond Tyúk ! Namégegyszer !2017-11-22 21:50Szervusztok Kékharisnyákok ! Nagy örömmel jelentem be nektek azt , hogy elkészült a vadiúj jutyub profilom , ÉVFOLYAMELSŐ nickkel ! Üdvözöl bennetek Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Kitartás Kékharisnyákok ! ! |
Marietta Streit : IMPI ashdódbasznádi szomszédnénije |
#2040 Tamara Felkai : elmebeteg daniel Impi Peter es te most hol vagy ? He ?2017-11-22 22:03Az Ashdódbasznádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Évfolyamelső dániel IMPI peti JÜK Áljogász , Wc Pucoló Mester , a Jeruzsálemi Egyetem Tanszékvezető Professzora és Álrégiségboltos eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fent nevezett egyén 2017. június 14-én egy csodaországi élősködő-védelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. |
Béla Kaktuszi Eximpilógus |
#2041 3 órás Évfolyamelső jogász Vizsga :Bolond IMPI Peti Sikeresen , Évfolyamelsőként "vizsgázott " !2017-11-23 11:19Kedves , Idelátogató Kispajtásom ! Gondolom, hogy meg van a te személyes véleményed ANNAK az Intézménynek a Szellemi Felsőbbrendüségéról , AHOL peti barátunk Évfolyamelső lehetett ! |
Tamara Felkai |
#20422017-11-23 11:21Impi Peter es te most hol vagy ? He ? Hát az " asszony " ? |
József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. ! |
#2043 Bolond Peti ! Ha Haifára jösz , nem veheted el a haifaiak esőjét ! !!!! Jó ?2017-11-23 11:34Zsuzsikám Torrrkájában A Legnagyobb Demokrátzia Legszuperebb Felnőttfilmstúdiójában polípot kotorrrásznak ! Pedig BABLEVES ilona : az Impi Annya Torkát kellene kotorrrászák , aki elkergette Zsuzsámat a Platzról ! Ideje lenne mindezen tényekkel szembenézni és felszámolni a vörös dániel szopodát ! |
karizmatikus és gyúrcsótanyista kékharisnya férgek |
#2044 Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére : Ez is egy Remek KÉKHARISNYA TOLCSI !2017-11-24 11:03Sajnos mi karizmatikus gyúrcsótanyista férgek pedig genetikai alattvaló szopós köcsögök vagyunk. Amolyan ázsiai, kaftános köcsögök. De a leggusztustalanabb, szopós köcsög közöttünk Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Viszont az anyja egész jól mélytorkozik! Az ütődött fiának összeszopott egy Régiségboltot ( HASZNOS HOLMIK ) EBBEN A KÉKHARISNYA TOLCSIBAN IS MEGBESZÉLHETJÜK IMPI PIMPI HIRES KARRIERÉT ! https://www.peticiok.com/forum/15685/start/5925 Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére |
Imre Markó TAB |
#20452017-11-24 11:11Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére nevű , Másik Kékharisnya Aláiráshamisitó Tolongóban is Ügyeskedett ám ez az évfolyamelső dániel IMPI PIMPI petike , a JÜK Áljogásza !
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
Mádi Zolika VÉRIMPILÓGUS , Kékharisnya Demokrata , Retired Mozdonyvezető |
#2046 Imre Markó és Évfolyamelső dániel IMPI péterke ALÁIRÁSHAMISITÓK Figyelmébe !2017-11-24 21:55Kedves Kékharisnya Barátaim! |
dániel donkihóté IMPI péter a JÜK Elmebeteg Áljogásza |
#2047 Amióta Orbán Viktor kormányoz,2017-11-24 22:12Amióta Orbán Viktor kormányoz, KÉt , sikeres , Évfolyamelső vizsgát , tettem egyiket az Ivrit Nyelvvizsga központban , a másikat a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál. Megnyitottam : a Hasznos Holmik Álrégiségboltot és A Vörös Dániel Szopodát ( a SZÖKÖKÚTNÁL JOBBRA- BALRA ) Hamisitottam 10000 ALÁIRÁSHAMISITÁST Elhagyattam magamat a "feleségem " dr Dobos Andrea által Élősködtem egy jót az amerikai farmerek költségén Ashdódbasznádban Megszorongattam Böskét , Két Tengeri Medvét és Judea Bátor Oroszlánját És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torkára !
ITT"hon" VAGYOK , MÁSKÉNT NEM TEHETEK !
|
Zoltán Lengyel a Vérmes Kékharisnya |
#2048 És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torká2017-11-24 22:17Erről valahogy nem harsog a kékharisnyákok KARIZMATIKUS - DEMOKRATIKUS lakájmédiája! És még előttünk egy tél. Elmebeteg Évfolyamelső dániel IMPI PIMPI-nek remélhetőleg az utolsó. |
Vegy Ész Mária Hóhér Kékharisnya Ribantz |
#2049 LIKE !2017-11-24 22:20És miután kipicsáztak Ashdódbasnádból " haza "jöttem egy körre a Bableves Édesanyám nyakára - torkára ! |
dániel 73 BABLEVES ilona VK a jobbikos r pista kurrrrvája |
#20502017-11-24 22:23Kellemes, nyugodt, vidám hétvégét kívánok minden kedves kékharisnyás demokratáknak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3374 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2029 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1780 Létrehozva: 2025-06-30
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4789 Létrehozva: 2025-06-09
‘Kuss’nál kuss!
1280 Létrehozva: 2025-07-01
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
978 Létrehozva: 2025-07-18
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
828 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
763 Létrehozva: 2025-07-04
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
679 Létrehozva: 2025-07-16
PamKutya koncert
2493 Létrehozva: 2025-06-09
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
470 Létrehozva: 2025-07-08
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
422 Létrehozva: 2025-07-10
SP Koncert
372 Létrehozva: 2025-06-24
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
339 Létrehozva: 2025-07-16
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Fogjunk össze az igazságos békéért!
320 Létrehozva: 2025-06-19
OG Fluor koncert