Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
NEM LEHET Dr Dániel Péter ízraeli SZTÁRÜGYVÉDET MAGÁRA HAGYNI
Remélem, hogy a lemondásukat jelentik be a Nővérkék!
Elég volt már az aljas, dilettáns és jogsértő ámokfutásukból!
Alig pár percre hagyták magára Dr Dániel Péter ízraeli sztárügyvédet A Nővérkék
Aljas vagy
Dr Mády O2G Zottya , a Vonaljegy Szüzességének Retired Felszámolója
piréziában forró az ősz
két különböző dániel péter az ügyvéd és az ékszerkereskedő ?
netán yahoo ugyanaz ?
ÜDVÖZÖL JÜK ÚJ TAGUNKAT
Talán Dzsimél JÓ LESZ NEKED ITT A KÖREINKBEN
PETI ANYJA IS MEGMON6JA
Arról a Dániel Péterről van szó Akinek Ékszerkereskedése van Tel Avivban ?
Így igaz
DE EZ EGY MÁSIK VICC
Az egészségügyi rendszer sok éves elhanyagolása nem csak azt jelenti, hogy az egészségügyi személyzet mögött üres raktárak vannak, hanem maga a személyzet is hiányzik. Manapság az aktív ápolók száma Izraelben az egyik legalacsonyabb a világon. És ha előre tekintünk, az ápolást tanuló végzősök száma szintén a fejlett országok alsó szintjén van.
Talán Dzsimél MI A VÉLEMÉNYED ?
-
Izrael orvosai üres raktárakkal harcolnak a korona ellen.
-
Egy olyan országban, ahol a gyermekek fele harmadik világbéli oktatásban részesül
-
ahonnan a magasan képzett diplomások menekülnek
-
ahol a vezetők szétverik a demokráciát.
a 27. házassági évfordulójuk alkalmából Gyönyörű ajándékkal lepte meg feleségét Gáspár Győző
Jól nősültem!
Tisztelettel kérdezem Elmebeteg Dániel O1G IMPI Pétertől ,
hogy a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja , ( Ilona a Vörös Kúrva )szája ? He ?
a sok csöpögő fasz szopásától nem penészedett be az Ön , ill. az Édesanyja szája ?
EILATI ELMEBETEG IMPINEK az anál hatásosabb fegyvere volt mindig, így jelen esetben is.
EILATI ELMEBETEG IMPINEK az anál hatásosabb fegyvere volt mindig, így jelen esetben is.
Dr Mády O2G Zottya , a Vonaljegy Szüzességének Retired Felszámolója
Örülök, hogy ebben is egyetértünk!
Egyre biztosabb, hogy Joe Biden lesz az Egyesült Államok 46. elnöke. A csütörtök estig összeszámolt szavazatok közül valamivel több mint 72,1 milliót kapott, Donald Trump 68,3 milliójával szemben. Ez 50.5:47.9 arányú többségnek felel meg. Az amerikai elnökválasztások történetében még egy jelöltre sem szavaztak ilyen sokan, ám nem ez dönt: az államok küldötteiből álló, 538 tagú elektori testületben kell többséget, azaz 270-et elérni. Bidennek jelenleg már 264 elektora volt, Trumpnak 215.
remélem tovabrais ugy lesz
Hála a kivehető protkómnak, ma jobban, hatékonyabban oboázok mélytorokkal, mint 1956-ban!
Persze akkor is csak egy ócska, köztörvényes, lincselő prosti voltam. Ahogyan ma is az vagyok!
Egy bablevesért vagy nagyfröccsért bárkit lecumiznék! A mélytorok és a lenyelés is alap nálam!
dániel Bableves ilona v1k |||| Hála a kivehető protkómnak
ANYUCI , EZ REMEK ...
ÜDVÖZÖL JÜK ÚJ TAGUNKAT
Ádott Öregcicagyűjtő Sabbat Shalom!!
Ádott Öregcicagyűjtő Sabbat Shalom!!
Noszticzius Bableves Judit ... Köszönjük szépen!
Köszönöm mindenkinek, akik drukkoltak nekem! Nem hiába tették!
Dr Mády O2G Zottya , a Vonaljegy Szüzességének Retired Felszámolója... Köszönjük szépen!
TUDOK EGY MÁSIK VICCET IS
Ma ismét Jeruzsálemben jártam,
az Izraeli Ügyvédi Kamaránál intéztem az ügyvédi engedélyemmel kapcsolatos ügyeket
A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült... remélem, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként járok majd ide. Shalom!
TUDUNK EGY HARMADIK VICCET IS
Álmomban ismét Lyeruzsálemben jártam,
az Izraeli Ügyvédi Kamaránál intéztem az ügyvédi engedéjemmel kapcsolatos ügyeket
A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült...
remélem, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként lyárok malyd ide.
Szép Álom Volt , Na
Shalom!
A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült...
dániel O1G IMPI péter wc pucoló mester... Örülök, hogy ebben is egyetértünk!
A kórházban minden modern, tiszta, az ágyak egy gombnyomással állíthatóak, minden irányban.
Alig pár percre hagyták magára Dr Dániel Péter ízraeli sztárügyvédet A Nővérkék
Máris vásárolt 1 új Lakást !