Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
3m-re volt tölünk! Semmi jelét nem mutatta, hogy támadna.
Nem értem a kilővésének az okát?!!!
Biztosan meg lehetett volna menteni a farkast,csak akarni kellett volna...
Re: Hülyék vagytok
Gondold már végig szerinted a Szatyor fizetett zsebből??? Ember.....
Re: OSTOBA KONZUMIDIÓTÁK ! Az Állatmentő liga alkalmatlan az állatok védelmére.
#614: Mr. X - OSTOBA KONZUMIDIÓTÁK ! Az Állatmentő liga alkalmatlan az állatok védelmére.
Mert az a szint, hogy gyerekeknek ilyesmit mutogatnak, ugye? Sőt, az a szint, hogy állatkertben, más megoldás helyett, ami bőven lett is volna, kiirtjuk a feleslegesnek ítélt állatot. Mielőtt idiótázol, tán gondolkodni kéne. Bár lehet, te vagy a jósiten, és neked jogod van életek felett dönteni. Hozzászólásodból ítélve vagy vadász vagy, vagy a Szatyor egyik táskányi aggyal rendelkező seggnyalója, esetleg akkora farok, aki úgy érzi, az embernek joga van össze-vissza gyilkolászni. Az ilyen emberszabású bélférgek alkalmatlanok arra, hogy érző, értelmes lénylek titulálják őket. Ezek után örülj annak, hogy két füled van, mégse vagy Szatyor, mert ez a legnagyobb értéked.
Hogy te mekkora farok vagy! Tényleg az ebben a történetben a lényeg, hogy mennyit fizettek a farkasért? Tényleg??? Mert ha így gondolod, a te bőröd két forintos sem ér! Seggfej!
Re:
Kár volt betelefonálni... Én már ezt az elején sejtettem hogy ez az idióta ki akarja lövetni... Őt kellene kilőni....
Gondolom, sok-sok közpénz volt, az meg nem számít. Marhák pedig a kedves családjában vannal, menjen fejni!
És a fotókon egy tigrisbőr (!) előtt feszít!
Hogy lehet egy állatkert igazgatója????
Hányinger...
Re: Re: OSTOBA KONZUMIDIÓTÁK ! Az Állatmentő liga alkalmatlan az állatok védelmére.
#631: Mr Anti-X - Re: OSTOBA KONZUMIDIÓTÁK ! Az Állatmentő liga alkalmatlan az állatok védelmére.
Irány Dánia. Talán még a repjegyedet is álljuk.
Ebben az országban mondjuk ez elfogadott sajnos.
Mi emberek ki tudunk állni saját magunkért, de az állatokat csak mi képviselhetjük.
Ennek az embernek pedig NINCS OTT A HELYE!!!
Én 8 éve voltam a pécsi állatkertben és kimondhatom, hogy az ország leggyalázatosabb állatkertje volt! Az, ahogy tartották a tigriseket, a 21 század leggyalázatosabb állatkertje volt. Hiába a felujítás, a színvonal most sem változott! Fejétől bűzlik a hal!
A hóhér kössön neki nyakkendőt
cheers.
Ecset úr
| This discussion has been closed. |
Re:
#20: -
az Állatkert igazgatója egy ross ember aki élvezi az állatok gyilkolását, ,othonában megnyúzott állatbőrök a diszítő elemek ,El kell érni,hogy ez az embernek nem nevezhető el legyen takarítva a zsiros poziciójából