Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Sok idióta barom. Meddig kellet volna mászkálni ez erdőben neki? jó hogy nem ment le e Tettyére a játszótérre. Jól tette az igazgató..
Re:
Ha valamihez nem értesz ne szólj bele....... Nyilván ennek az "embernek" a lakása padlojan heverő zebra és az ágyán kiterített tigris bőre is, azért van ott, mert támadni akart és az igazgató örökbefogadta....
Re:
Nem kellett volna "mászkálnia" ha nem tudott volna a megszökni......
Re:
Azt meg olvasted, hogy ő nyilatkozta, hogy nem is volt nála alttó lövedék? Úgy ment keresni a farkast, hogy még csak sanszot sem adott neki, hogy elaltathassa! Eleve csak éles őszert vitt.
Egy állatkert igazgatója???! A bundáját majd odateszi a tigrisbunda mellé a kanapéjára?
felelőség
Szatyor Miklós nyilatkozatai az elejétől - korábbi évek vele készült interjúit tekintve is - zavarosak!
Még nem történt meg az állat kilővése, amikor már az volt a véleményem, hogy amíg ő az igazgató, addig a gyerekeimmel nagy ívben elkerülöm a pécsi állatkertet, mivel nem biztonságos hely!
Nem értem, hogy ha házi ölebeket chippel kötelező Pécsen "felszerelni", akkor az emberekre még nagyobb veszélyt jelentő vad életmódra nevelt -ha emberhez szokott is, de véres hússal táplált - ragadozókat miért nem "szerelik fel" hasonló nyomkövetővel? Pláne, ha már nem az első eset, hogy a Mecsekben kirándulók, vagy az ott lakók életével játszanak!!!...
...Mi is épp a Tettyére készültünk a gyerekekkel, mikor hála Istennek édesanyám hívott telefonon, hogy mi történt?! ...
...Szerintem is felelőtlen - !az igazgatói posztra alkalmatlan! - a jelenlegi pécsi állatkert vezető! A köz érdekében kérem én is Szatyor Miklóst:
Mondjon le!!!
Kissné - Enikő
Egy pécsi három gyerekes édesanya
Számomra ők teszik elviselhetővé ezt a becstelen romlott világot.
Re:
Totál igazad van! Sajnos a győri Xantus állatkertet is egy vadász igazgatja. Ráadásul állatorvos is. abszurd.
értéke ? Most miért nem mondják meg ? SZÉGYEN !!!
Egy farkas, pláne aki emberek között nevelkedett fel egyedül sohasem fog egy emberrel szembe szálni! De ez nem is igy lehetett!
Re: Re:
Talán el kellene olvasni a képhez tartozó cikket is, mielőtt elhamarkodott kijelentéseket tesz az ember...
| This discussion has been closed. |