Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Üdvözlettel: Reményi Zoltán
Én már megtettem.
A gyalázatos beszéd után egy hasonlóan kedves újságcikk jelent meg ennek a nőnek a tollából - legalábbis aláírásával - az ellenzéki média egyik lapjában. Miközben a magyarországi sajtó szabadsága és a demokrácia hiányáról harsog.
EKKORA ÖNGÓLT MÁR NAGYON RÉG LÁTTAM! :) :)
Köszönjük, hogy egyben meg is hazudtolta saját magát! Ugye, nem minden nagykövet szőke? Lassan már magát a hivatalt is hiteltelenné teszi.
Re:
Kedves Juan! Nem csak a nagykövetnek nevezett hölgy, hanem ön is elvéti a feladatot. Ez a hozzászólás rész arra szolgál, hogy aki aláírta a petíciót, az megindokolja, hogy miért. Ha nem írta alá, az ön dolga, de azt nem kell megindokolnia, sőt a dága idejét is azzal töltheti e helyett, ami valóban a szívének kedves. Ha nem írta alá, nem önról és nem az ön nevében szól. Menjen Isten hírével, ön szabad!
Re: Re:
Én úgy látom, hogy ez a "peticióval kapcsolatos fórum", nem pedig a "peticióval egyetértök fóruma". Ennek szellemében nem érzem, hogy helytelen lett volna a hozzászólásom. Amennyiben tévednék, akkor maradjon ez a belterjes "gratulálunk sajátmagunkak" fórum, ahelyett, hogy értelmesen elgondolkoznánk a petición.
Az idömet azzal töltöm, ami kedves a szivemnek, többek közt azzal, hogy elmondom a véleményem arról, amivel nem értek egyet.
Re:
Itt a bizonyíték a szólásszabadságra! Itt a bizonyíték a liberális csürhe véleményalkotási stílusára! Ne most kérj számon semmit, amit számon kérhettél volna már 13 éve! Vagy akkor gyáva voltál? Te vagy az a fajta,aki csak rombolni tud, ha azt valaki újra építi,az már nem tetszik.Maradj magadnak,mocskolódj, fröcsögj,majd az idő mindent eldönt,de tudd,hogy az idő nekünk dolgozik!
Re: Re: Re:
Es sajnálatos szegénységi bizonyítvány. Lelke rajta. De a boldogság az ellenkező irányban van. Szívből kívánom, hogy egyszer megtalálja, és majd azt tudja kifejezni.
Re: Re: Re: Re:
Nekem tökéletesen megfelel az az állapot, ha elmondhatom azt, ha egyetértek valamivel, vagy akár azt, hogy ha nem értek egyet. A másikat meg nem minösitem, mert _az_ a szegénységi bizonyitvány, ha a másik emberröl mondunk véleményt és nem arról, amit mond.
Re:
Az en nevemben ne nyilatkozzon! es ne allitsa, h ez az orszag demokratikus! Itt diktatura van! A kormanykozeli emberek es ismerettsegi koruk, vmint a fideszes taborba tartozok, azaz a rajuk szavazo 2 millio valahanyszaz ezer emberen kivul ma Magyarorszagon mindenki nyomorog! --- Es a felhozott pelda, h a melegek felvonulhattak, egy kicsit felrecsuszott! elfelejtette hozzatenni, h a fopolgarmester telerakta a vonulasi utvonalat loszarral, nyaron! Nektek kellene a hazatok ele tolni mindet!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1063: Juan -
Ez meg a ti "demokráciátok" zsidó..!
https://m.youtube.com/watch?v=Rcj9qMjlkcY