Nyílt levél Colleen Bell amerikai nagykövet asszonynak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Agyhalott, narancssárga hülye kurva. Még a nevét sem tudtad leírni te nyomorult.
Kubától nem kerítés választja el, hanem az óceán. Mexikó határán ha nem lenne kerítés akkor a drogcsempészek szabadon járkálnának.
Annyira jó lenne, ha ez a sok agyhalott fideszes bagázs kihúzná a gyeptörpe seggéből a fejét. Írtál nyílt levelet, hogy ne a 123stadion épüljön, hanem az egészségügybe toljanak pénzt? Írtál levelet, hogy 30% tónika miért lett miniszter ? Írtál levelet, hogy hogyan lett 8 év alatt milliárdos a tanyasi szomszédja a zsebhitlernek ? Írtál levelet, hogy a folyamatosan hullakész tompika mit keres brösszelben ? Írtál levelet, hogy iagzságos trafikkoncessziók legyenek? Írtál levelet, hogy hova lett a manyup pénzem ? NEM.
Tehát kussolj és menj abba a nyomorék kurva anyádba.
Agyhalott
Re: Re:
nem értek mindenben veled egyet Bernadett,te egy Fidesz bérenc vagy ez tuti!!
Mindenki a saját házatáján tartson először rendet! És ha ez példaértékű, akkor lehet másokat "eligazitani"
kritizálni, esetleg véleményt nyilvánitani, de azt is normális hangon és stílusban.
Kiváncsi lennék, ha a magyar nagykövet ilyen kijelentéseket tenne Önöknél, hány napot kapna, hogy azonnal elhagyja
az országukat?! Nem tudom, hogyha én most kiutatnák amerikába meddig mehetnék befele követelőzve, anarchiát
okozva. Már a reptérről börtönbe szállitanának és estleg hónapok múlva döntenének rólam, hogy " azonnali
hatállyal kiutasitom!! Ez az Önök " demokráciája"!!
Biztos vagyok benne, hogy a "háttérből irányitva" az Önök országa "találta ki ezt a honfoglalásnak kinéző
népvándorlásra uszitott és pénzelt buta embertömegeket" Európára kell zúditani!!
Ön itt nálunk szerintem "diplomáciai vendég", akinek lehet véleménye, de közvéleménye!!!
Magyarországon tanulnak ösztöndíjasok és tűrik Magyarország és annak Vezetőinek a sértegetését. Büszke vagyok Orbán Viktor Magyarország miniszter elnökére.
Mert hiszem, hogy az USA a világ rákfenéje, maga a Sátán helytartója a földön. 1945 óta csak baj, káoszt és szenvedést hoz a földre.Hogy saját paranojája miatt fog megsemmisülni, smert minden amit ma ez a barbie kurva ránk mondott az Amerikára érvényes. Inkább a CCCP mint a mocskos szutyok USA: Ki innen!
Mindenki tudja, hogy egy egész rasszot írtottak ki, az indiánokat. Mindenhol ahol nyereséget lát káoszt provokál és megkaparintja azt. Legalább DUGULJANAK el, büdös amerikai tetvek.
Nincs joga beleszólni a magyar belügyekbe.
Ki kell utasitani, mint az elődjét, mi magyarok nem tűrjük a diktátumot. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, üdv. Anna.
Re:
| This discussion has been closed. |