Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!


Vendég

#51 Re: Jehova Tanúi

2016-04-22 08:29

#2: Volt Jehovás - Jehova Tanúi 

Örülök, hogy kiszakadtál ebből a szektából. Sok erőt kívánok, hogy valóban tovább tudj lépni és (ha elfogadsz egy tanácsot) ne félj. Inkább légy dühös és kemény, de ne félj tőlük.

A félelem a múltadból fakad, ha a múltaddal már leszámoltál, akkor a félelemnek is el kell tűnnie, hogy végre boldog és szabad légy.

Megérdemled!

Üdv:

Black

egy állampolgár

#52 Re:

2016-04-22 08:33

#50: BL -  

 Ki tudja? Én mindkettő bandából simán kinézem ezt az ostobaságot.

Antikrisztus

#53 Vicc

2016-04-22 08:33

Az ehhet hasonló szekta tagjait máglyán kéne elégetni, hogy csak hamu maradjon utánuk.

Komolyan erre van igényetek, agymosott barmok? :D vissza a középkorba. 


Vendég

#54 Re:

2016-04-22 08:38

#40: -  

 Kedves jehovás! (így kicsivel)

 

A szektás agyad nem látja a "gyülekezetedet" kívülről, mert mélyen benne van.

A sorban 2. hozzászólást és egy-két tanulságos esetet ajánlok a figyelmedbe, amit a posztolók érvként felsorolnak a szektád ellen, még úgy is választékosan fogalmazva, hogy a haragjuk (jogosan) hihetetlen mértékeket ölt, ha ilyen alattomos, romboló elemekről van szó, mint a jehovák...

Érted? Ha igen, ha nem halgass...

Jobban jársz

WTF?????

#55

2016-04-22 09:00

Innen még két lépés, és tökéletesen lemásoljuk az iszlám államokban lévő életet. Tényleg kell ez nekünk? Szerintem a Jehova Tanúi legyenek szívesek a saját berkeikben maradni, és nem csesztetni másokat csak azért, mert másban hisznek. Ez már tényleg a legalja... remélem, ezt senki sem fogja komolyan venni.

Ogerle Kápor

#56 Szektás faszok

2016-04-22 09:14

Ti azok a Jehova tanúi vagytok, akik milliókat küldenének halálba a vérátömlesztés tiltásával? Mert akkor a kurva anyátokat! 

BL

#57 ÁTVERÉS!

2016-04-22 09:29

Ahogy gyanítottam. Rákérdeztem a JT (itt is belinkelt) hivatalos fb oldalán, ezt a választ kaptam:

"Üdvözlöm.. Természetesen nem. Jehova Tanúi nem élnek a társadalmi vagy kormányzati körökre ható petíció jogával. Nem kívánták sem a múltban sem, és a jövőben alkalmazni a társadalmi nyomásgyakorlást. Mivel nem tisztelik "szeplőtelen szűzként" Jézus anyját Máriát, így a petíció kezdő szövege is komolytalanná teszi azt, nem beszélve a tartalmáról. Ugyanakkor Jehova Tanúi Magyarországi fiókhivatala nem Pécsen hanem Budapesten található, innen kordinálják Magyarországi hitéleti tevékenységüket. Sajnos az ilyen és ehhez hasonló alaptalan felvetések általános célja az, hogy rossz hírbe keverjék Jehova Tanúit. Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb ertelmes ember átlátja az ilyen megmozdulások valódi szándékát és az alaptalan hangulatkeltést. Remélem megfelelő választ kapott kérdésére. Üdvözlettel Jehova Tanúi"

Én nagyon károsnak tartom a JT tanításait, de a hazúg lejárató kampányokat, ha lehet, még annál is inkább. :-(

A pilóta

#58 Udvarias válasz

2016-04-22 09:40

Kedves Kérelmezők!

Nem értek egyet az Önök kéréseivel, és szeretném ezt udvariasan indokolni.

1: A koedukált oktatás hozzátartozik a gyermekek és fiatalok fejlődéséhez, ugyanis azt, hogy a másik nemmel hogyan viselkedünk, azt csak így lehet megtanulni. 

2: Nem támogatom azt, hogy férfi és nő között különbséget tegyünk a nagykorúság elérésében. Legyen akkor mindenkire nézve 21, azt tudom támogatni.

3: Szigorúan ellenzem azt, hogy valaki azért ne kapjon dilpomát, vagy érettségit, mert élt már szexuális életet. Álláspontom szerint a hálószoba mindenki számára egy olyan terület, ahova másnak (és az államnak sem) semmi köze sincsen. Ellenzem, hogy valaki a szexuális prefereniái alapján ne kapjon az általa teljeseített tanulmányi kötelezettség alapján bizonyítványt. Kérem Önöket, hogy gondoljanak bele abba, hogy ha az Önök szexuális prefernciái alapján lennének megkülönböztötve ilyen téren. Nyilván belátják, hogy ez a faja megkülönböztetés nem ésszerű egy jogállamban.

4: Kérem legyenek szívesen pontosítani, hogy mi is lesz az erkölcsrendszet feladata, és jogosultsága.

5 és 6: Úgy vélem, hogy ez rendkívül korlátozó lenne minden nem házas személy számára. A kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy Önök szerint én nem foglalhatok asztalt egy ellenkező nemű munkatársammal egy étteremben, egy munkamegbeszélés végett? Sőt, mi van akkor, ha én pont az önök szerinti erkölcsös életmódot akarom élni, és emiatt házasságra akarok lépni valakivel, azzal sem mehetek el egy vacsorára, hogy megismerjem őt, vajon ugyanolyan erkölcsös ember-e mint én?

7: Kérem mondja meg milyen törvényt kellene alkotni ezért.

8: Önök bünteti akarják a házasságon kívül született gyermekeket csak azért, mert ők így születtek. Kérdem én, hogy ők tehetnek erről?

9: Hogyan gondolják, hogy legyen beleszlásuk a párválasztásba. Csak a szülők választhatnak, vagy esetleg jóvá kell hagyni a választásukat? Mi van akkor, ha a szüleim nem akarják, hogy egy nagyon erkölcsös lányt válasszak, hanem egy feslett hölgyet néztek ki helyette? Tudok jogorvoslattal élni?

10: Amennyiben én szeretnék továbbtanulni, akkor az miért mások döntéséhez legyen kötve? 

11: Bevallom én nem vagyok házas (de szerencsére szexuális kapcsolatom sem volt), de az interneten végzek munkát. Kivennék a falatot a számból?

12: Támogatom, hogy legyen mindenki vallásos. De én Muszlim vagyok, szóval számomra a Biblia nem szent irat. Mi legyen ezzel?

13: Kérdésem, hogy mi számít erkölcsös viseletnek?

 

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Tisztelettel:

A pilóta

Re

#59 Re:

2016-04-22 10:06

#50: BL -  

Kovács Ákos és Kövér Laci nemrégiben megmondták, hogy hol a helyük a nőknek!
Pár éve egy narancsos mondta, hogy ha egy nő öt gyereket szül azt utána már nem fogja verni a férje!
A kormány nagy bajban van- már nem tudják mivel letörni az ellenzéket.
Hogy mentsék ami még menthető simán kinézem belőlük ezt a lépést is.
Én garantálom, hogy jövőre OV lesz a köztársasági elnök, csak hogy hatalomban maradhasson és addigra az alkotmány is ennek szellemében lesz átalakítva!

Kedves BL-nek

#60 Re: ÁTVERÉS!

2016-04-22 10:16

#57: BL - ÁTVERÉS! 

A facebook oldalukra már vagy egy éve nem került ki új poszt, mint ahogyan ez az oldal is jó egy éve lett létrehozva, csak a hozzászólások pár naposak.
Nyilván egy kívülállónak nem a rondábbik arcukat mutatják. Magyarázd meg ezt a nagyszüleimnek akiket lényegében kisemmiztek, meg az unokahúgomnak aki főiskolás évei alatt a nagyszüleimnél lakott és a rendszeresen ott dekkoló térítők lekurvázták, csak mert nem élt házasságban a barátjával és mini szoknyát meg tűsarkút hordott!
Mellesleg a gimimbe is egyszer ellátogattak és tartottak órát. Ha nem is szó szerint de a 13 pontban megfogalmazottatról beszéltek. Becsmérelték a ruházatunkat, hogy a tanteremben egy Biblia sincs, és még sokminden mást. Nem is értem, hogy az igazgatónk ezt hogy engedhette. Mellesleg, ha ez kamu akkor a jehovások helyében már a sajtóban nyilatkoztam volna, de minimum a facebookra kiírtam volna.

Balog Páter se nagyon szólalt meg eddig!


Vendég

#61 Re:

2016-04-22 10:28

#10: Laci -  

 Hozzanak létre nyugodtan, aztán vonuljon oda vissza az összes, és soha többé ne halljunk róluk.

Geri

#62 Szerintem a házasságon kívül született gyerekek

2016-04-22 10:29

Kapjanak hivatalosan olyan vezetéknevet, mint Havas, Szikla, Homoki, stb. attól függően, hogy melyik járásban születtek.

Hiányolom még a listáról az első éjszaka jogát, melyet a járás legfőbb elöljárója juttathat érvényre minden a földjén történt házasságkötést követően.

Én nekem már csak az a kérdésem, hogy amikor lányom születik, és el kívánom adni rabszolgának, mennyi lenne az ideális pénzösszeg, amit kérhetnék érte? Nagyon örülnék, ha valaki ezt a Bibliában lefektetett rendkívül fontos SZABÁLYT segítene megmagyarázni!

Re

#63 Re: ÁTVERÉS!

2016-04-22 10:33

#57: BL - ÁTVERÉS! 

 Kiemelnék egy mondatot a levélből:

"Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb ertelmes ember átlátja az ilyen megmozdulások valódi szándékát és az alaptalan hangulatkeltést."
Beszélgess el egyszer egy jehovással mondjuk Bp belvárosban, vegyél tőlük egy újságot és olvass bele, halgass bele a Béahán a a hangszórós előadásukba.
Rá fogsz jönni, hogy ők ugyan ezt csinálják azokkal akik nem az ő tanaikat követik!
Nekem pl felhívták a figyelmemet arra, hogy a házasság előtti  szexuáli élet megöli a lelket!

-közöltem, hogy két gyereket nevelek élettársi kapcsolatban! -ne tudd meg mit kaptam tőlük!!!!!!!

Ez a levél az átverés!

nem troll king vagy, hanem egy buta kétbites fasz

#64 Re: lolololol

2016-04-22 10:33

#9: The Troll King - lolololol 

 Ez a jehova szektájának petíciója, mért a kereszténységet basztatod miatta? Pont annyi eszed van mint a szektásoknak.

Skülön Zsemlyén Sót

#65

2016-04-22 10:39

Ez az egész szerintem éppenannyira vehető komolyan, mint a KDNP zenei megbaszódását elősegítő pályázati támogatás. A nagy eltérés csak az, hogy annak komolyan örültem volna, ha igaz lett volna, míg ettől a hideg is kiráz, ha komolyan belegondolok. Még szerencse, hogy a határ elaknásítása nincs benne, mert bármennyire is szeretem ezt az országot, van az a pont, ahol menni kell, és egy ilyen diktatúra az lenne.


Vendég

#66

2016-04-22 10:52

 Ezek elmebetegek.

The Troll King

#67 Re: Jehova Tanúi

2016-04-22 12:22

#2: Volt Jehovás - Jehova Tanúi 

 Én csak azt tudom neked javasolni, hogy kezdj el angolul tanulni, és próbálj meg szép csendben külföldre lelépni. Mondjuk az UK-ba. Ha nem teszed ezt, életed végéig követni fognak ezek a szarháziak. Ha lesz egy párod, el tudom képzelni, hogy addig zaklatják és fenyegetik, amíg teljesen tönkre nem teszik őt és nem lesz más választása, mint lelépni mellőlled. Ezek a mocskos állatok szét fogják cseszni az életedet.

Vagy másik lehetőségként menj jogot tanulni, legyél ügyvéd és csináld ki az összes görényt, aki zargat. Vagy legyél rendőr, vagy valamilyen rendvédelmi szerv tagja. Bár sajnos ezek a szektás nyomorultak már mindenhová beférkőztek.

Másnak:

Fentebb írta valaki, hogy miért nem lehet ezeket kicsinálni. Pont ezért, mert olyanok ezek, mint a szcientológusok, meg a Hitgyülisek. Mindenhova beférkőztek már, szerintem nem egy gazdagabb tagjuk is van, akiket meg nem lehet csak úgy bekussoltatni. Szerintem ennek az "egyháznak" vagy minek a vezetői is jó zsírosak már, és nekik érdekük fennmaradni és a sok tudatlan birkából kipréselni az utolsó centet, javakat. Tudatlanságban tartani az embert egyet jelent a hatalomgyakorlással, szerinted nem küzdenének azért, hogy ezt fenn tudják tartani? Úgyhogy sajnos egy ilyen szervezetet nagyon nehéz kigyomlálni, főleg, hogy szerencsétlen beetetett hívek el is hisznek mindent, amit a szájukba adnak. Viszon minden állami támogatást meg kellene vonni ezektől és mindenfajta pénzcsapot el kellene zárni, el kellene lehetetleníteni azt is, hogy iskolák előtt áldogáljanak. Szoktam őket látni egy bizonyos főiskola előtt, nem is értem, hogyan engedik meg ezeknek, hogy ott rohadjanak. Modnjuk amúgy is furcsa számomra, hogy a főiskola és az előtte álló Bazilika között Jehovások hirdetik a hülyeséget, két lépéssel odább meg részeg csövesek alszanak a kis parkrészen, vagy szarnak a bokorban, vagy kéregetnek, miközbe lengyel, német, kínai, japán turisták mászkálnak közöttük. Fasza ez a turizmus, nem is értem miért nem léptek le valami tengerpartra. Nesze nekik egzotikum :D

yeeeessss

#68 noooo

2016-04-22 12:39

:D

Jesszus! Ezt komolyan elhiszitek? Mekkora kamu már ez.

Jehova Tanúinak ott a weboldaluk plusz minden ajtón kopogtatnak, ráadásul az a meggyőződésük, hogy ez a világ megreformálahatatlan. Nem ügyködnek suttyomban a hátérben mert nem látják értelmét. Várnak az Urukra(Jézus), hogy majd tesz valamit. Soxor kitárgyaltam már velük ezta témát.

Pont egy ilyen szkenelt, félbehajtott fotó-val (legalábbis most még az:2016.04.22)fognak petíciót indítani?

:D :D

Van eg-két jóakarójuk úgy látom.

A szélsőséges nézeteik meg ott vannak feketén-fehéren a weboldalukon. Majd szóljatok ha megtaláltátok.

 

The Troll King

#69 The Troll King

2016-04-22 12:40

Hozzám azóta nem kopognak, amióta kijelentettem nekik, hogy a Sátánt sokkal jobb fejnek tartom, mint az Úristönt.

Éva

#70

2016-04-22 13:05

Na most Jehova Tanúi nyugodtan költözzenek Mária országába, akárhol is van az, de ez itt Magyarország! Egyébként nem is szóltam volna hozzá, de kiváncsi voltam és a 8. pontjuktól felment a vérnyomásom..Ajánlom, hogy amig nem jövök helyre, Tanú ne kerüljön a közelembe..! Idézem, hogy aki nem olvassa el ezt a (radikális iszlámgyanús..))) hülyeséget, az is tudja, mennyi eszük van: "8. A házasságon kívül született gyerekek kerüljenek intézetbe és vonják meg tőlük a továbbtanulás valamint a családalapítás lehetőségét."

BL
Vendég

#71 Re: Re: ÁTVERÉS!

2016-04-22 13:50

#63: Re - Re: ÁTVERÉS! 

Én nem azt mondom, hogy a JT nem egy romboló hatású szekta, és hogy ezeknek a dolgoknak semmi közük a hitvallásukhoz. Két dolog viszont nem vall rájuk: nem Máriáznak (azt a katolikusok szokták), ebből már kapásból lehet tudni, hogy ez egy átverés. A másik: miközben ezeket a dolgokat talán vallják és gyakorolják (egy részüket bizonyosan), ezt az egyház keretén belül teszik. Nekik nagyon pompásan megfelel, hogy a társadalom többi része el fog kárhozni (aki ismeri a tanaikat, tudja, hogy igen exkluzívak) - nem akarják a társadalomra erőltetni az értékeiket, "csak" a tagokra. (Különösen nem támogatnak egyfajta mainstream-keresztény kurzust.)

Emiatt tehát ez a petició egy nagy átverés, biztosan nem valódi, akármit gondoltok is. Hogy aztán a Jehova Tanúi, mint egyház, vagy, ha úgy jobban tetszik, szervezet mennyire sátáni (itt ezt most nem vallásos kifejezésként, hanem hangulatkeltő jelzőként használom), az egy másik kérdés. Egyébként igen, az. Egyetértek veletek. És, igen, volt már dolgom velük. Ezért is tudom, hogy miért cseng falsul ez a "petíció".


Vendég

#72 Re: Jehova Tanúi

2016-04-22 16:43

#2: Volt Jehovás - Jehova Tanúi 

 Kedves volt Jehovás!

Nem tudom a valós okot amiért így becsmérled őket de a hozzászólásod egyértelműen szítást keltő irányukba.Én nem vagyok Jehova tanúja,viszont nagyon sok ilyen ismerősöm van és egyikről sem tudok semmi rosszat mondani,sőtt,nagyon segítőkészek és higgyétek el,hogy csak jót akarnak.Ez a petíció is csak egy ellenük szóló szítás és aki ezt írta csöppnyire sem ismeri őket.Ők ezt a világot nem akarják megváltoztatni.Nagyon jól tudják,hogy ennek így kell lennie,hisznek a bibliának melyszerint minden ami történik meg van írva.Ez a petíció meg nevetséges és egy józan eszű ember nem hiszi el.Néha azért meg kellene válogatni,mit kajálunk be itt a neten híresztelve.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-04-22 17:29


The Troll King

#74 Re: Re: lolololol

2016-04-22 17:54

#64: nem troll king vagy, hanem egy buta kétbites fasz - Re: lolololol 

 A kereszténység alapvetően egy szarság. Meg az összes vallás az. De menjél, borulj térdre aztán imádd a gyilkos, szadista, rasszista, nőerőszakoló, nőverő istenedet, ahogyan az az ószövetségben meg van írva. A monoteista testvérvallások okozták eddig a legtöbb szart ezen a világon, megöli az ember boldogságát, kiirtja az egyéniséget, rávezet téged arra, hogy szolga legyél és félelemben élj, félj az élettől, félj a gondolataidtól, az egészséges szexualitástól. Alázatossá tesz és engedelmessé, Korlátoz, elítél mindent, ami más, ráadásul elmebetegség az egész, ellene van minden tudományos fejlődésnek, a józan észnek, a hívek 90%-a általában nagyon sötét és buta (tisztelet a kivételnek), a saját Bibliai ellentmondásaikkal sincsenek tisztában. Szóval nekem Jehovások, Hitgyülisek, meg katolikus, keresztény nem tudom mik, ugyan azok. Ha mérsékelten hisz benne, leszarom, de a térítgetős "pokolrajutszteszarmertnemhiszel", nekem már kiveri a biztosítékot. Ja és pökhendi, kizárólagosságra törekvő vallás, ami lábbal tipor minden más istent, vallást, filozófiát, meggyőződést, éppen ezért erőszakos, nagypofájú, és kurva ellenszenves.

Buta kétbites faszként elég jól simerem a bibliát, elolvastam, tanulmányozgattam. Inkább te vagy a buta kétbites fasz, mert az ószövettség elolvasása után még mindig képes vagy istenként tekinteni egy oyayn szadistal lényre, mint ami benne van. Tapsvihar, te korlátolt gyerek. Remélem kiverni se mered.

Az én életemet ne kúrja szét egyik felekezet, irényzata sem ennek az elmebetegségnek.


Vendég

#75 Re: Re: Jehova Tanúi

2016-04-22 17:58

#72: - Re: Jehova Tanúi 

 Nem mintha egy szemernyi bűntudatom is lett volna miatta, de ezexerint meg vala írva, hogy házasságkötés előtt éljünk nemi életet a koleszban, miközben a szobatársam a szomszéd ágyon aludt. (aludt??)