Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / A neonáci jobbik arab terroristákkal tart szoros kapcsolatokat. / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-04-11 17:35

Kedves Péter barátunk, már a puszta létük bűncselekményt valósít meg, hiszen él még az 1947-es párizsi békeszerződés, miszerint Magyarország nem tűr meg semmiféle fasiszta-náci-nyilas képződményt! És ehhez még hozzá jön a bénzmosás bűntette, nem beszélve a terrorcselekmények szándékos előkészítéséről sem!

Vendég

#2

2015-04-11 23:28

Kedves Péter!

Minden állításhoz nagyon jó lenne linket tenni, különben megalapozatlan vádaskodásnak tűnhetnek a kijelentések.

Üdv:
Emese

Vendég

#3

2015-04-12 06:00

Tudod-e, kedves Péter, hogy a kereszténységnek az az érdeke, hogy ne a kereszténységről derüljön ki, hogy aljasság, hanem inkább pl. az iszlámról derüljön ki ez?
Szóval igencsak kapóra jön, ha a zsidóellenes, cigányellenes, stb. piszkos munkát mások, iszlamisták végzik el.
Ezért aztán nem állítja le őket senki, hadd lássa a világ, hogy nem a kereszténységgel van a gond.
Pedig, ha nem a kereszténységgel lenne gond, akkor ez nem történhetne így, ahogyan írod, (ami engem nem lepett meg).

véglegesen

#4

2015-04-12 06:02

Le a jobbikkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ifjpalyizoltan

#5 Hátulról vakarózás helyett józan gondolkozást! (Re: )

2015-04-12 21:16

#3: -  

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Vendég!

 

 

 

A Te gondolkodásmódod ÉLETVESZÉLYES! Azt is elmondom, hogy miért. Te egy nyíltan terrorista állam (ISIS), valamint az ennek alapját képező vallás (mohamedán) totalitárius és gyilkos gyűlölködésének okát azok erkölcstelenségében látod, akik ellen ez a vallás bármiféle erkölcsi vizsgálódástól függetlenül is vallási parancsolatban (fatva) adja ki az alávetés (iszlám) parancsát.

 

Az iszlám szerinti teljes alávetésbe az egyszerű társadalmi kirekesztéstől és háttérbe szorítástól az üldözésen és gazdasági ellehetetlenítésen keresztül a fizikális megsemmisítésig minden belefér, mégpedig mindazokkal szemben, akik a Mohamed által kiötölt megfélemlítő szellemi fantazmagória kategóriáját súroló Allah képet és egyoldalú rituális kötelességeken alapuló embertelen vallási-társadalmi értékrendet bármiért nem hajlandóak magukévá tenni. Tehát az Iszlám nem csak az ”erkölcstelen kereszténységgel” szemben kíván ALÁVETŐ (iszlám) lenni.

 

Ezzel szemben az "erkölcstelen kereszténység" nem akarja önmagának alávetni az iszlámot. Vajon miért nem? Azért, mert erkölcstelen? Azért, mert erkölcstelennek érzi önmagát, s ezért nem érez rá erkölcsi jogalapot? Mert ha az utóbbi igaz is, de ezek szerint felismerte erkölcsi állapotát, megtérhet, rendezheti viszonyát az Örökkévalóval és Megváltóval. Ám az iszlám akkor sem fog lemondani arról, hogy önmagának alávessen mindent, ami még nem iszlám.

 

 

 

Tehát az, hogy az iszlám a sajnos valóban meglehetősen gyökértelenné vált posztkeresztény értékrend isteni megbűntetésének volna az erkölcsi letéteményese, úgy hazug, ahogy van. Először is Allah nem azonos a zsidó-keresztény Biblia Istenével, aki az embert a saját képére és hasonlatosságára teremtette - de nem bűnösnek! -, mégpedig hogy Vele személyes közösségben legyen örökké és Vele együtt uralkodjon. Ezzel szemben Allah csak elvár, de nem nyújt semmit, egy erősen szexuális töltetű paradicsomi kéjsóvárgás hamis ígéretén kívül, amiért meghalni öngyilkos merénylőként vagy fanatikus golyófogóként, önmagában teszi értelmetlenné az emberi létezést. Az iszlám az embert az Örökkévalóhoz hasonló bölcs lény helyett egy ösztönös szexuális motívációjú lénnyé alacsonyítja. Vajon ez az iszlám világkép rendelkezik-e magasabb erkölcsi értékrenddel, mint a Bibliával nyíltan szakított nyugati világ? Ugyan már...

 

 

 

És tisztelt Vendég, Te, aki az erkölcstelen kereszténységet ostorozod és az iszlám általi megbűntetés kiérdemesült alanyának állítod be, Te vajon erkölcsös keresztény vagy-e? S az általad felmagasztalt fundamentalista iszlám gyilkológépezete erkölcsösebb-e az ultraliberális humanizmusban fuldokló nyugati értékrendnél? Az isteni büntetést hagyjuk a gyűlölettől lihegő s sajnos már-már sátáni kéjjel gyilkoló terroristák helyett a valóban igazságos Teremtőre, Ábrahám, Izsák és Jákób Istenére, aki ehelyett hosszan tűr és aki a rögtönítélő és azonnal kárhoztató jogosultságát már a bűnbeeséskor félretette, hogy a saját Fia haljon meg helyettünk, az én bűneim miatt, meg a tiedért. A hozzá megtérőket pedig fiaivá fogadja. Allah hol tett vagy tesz ilyet?

 

 

 

A Mindenható kegyelmének és irgalmának jóhírét (evangélium) hirdető Názáreti Jézus meghalt, lement a Pokolba, megállt a Sátán előtt, de az nem talált benne semmi saját bűnt. A Vádlónak (Sátán) az emberiség történetében először el kellett engednie egy Pokolba jutott embert. Sőt, Isten Fia akkora nagy árat fizetett a tulajdon kiontott vérével, hogy az összes valaha élő ember életénél többet nyomott a serpenyőben. A zsidó Jézus – Isten Fia – feltámadt, és most is él.

 

 

 

Ezzel szemben a zsidókkal és keresztényekkel szembeni kisebbrendűségi érzését egy gyűlölködő és öldöklő vallás megalapításában kiélő Mohamed próféta meghalt, és még mindig halott. A jelenleg létező legkrisztusellenesebb (antikrisztusi) és legvádlóbb (sátáni) vallási rendszer megalapítója ma is a Sátán foglya, ha halála óráiban meg nem tért, de erről nem tudunk. Mohamed egyoldalú és gyűlölködő tanainak, az Iszlámnak ma több mint egymilliárd most élő ember van alávetve. S elvágva Isten elvégzett kegyelmének, azaz a megváltásnak a valóságától.

 

 

 

S még valami. Nem a kereszténység erkölcstelen. Tudniillik a bűn soha nem kollektív, hanem személyes. Ezért nem lehet a bíróságokon sem másfajta ítéletet hozni, mint személyre szabottat.

 

 

 

Jónást elküldte Isten, hogy Ninivének kihirdesse az ítéletet. Ninive minden egyes lakója szivéből megtért – Isten részéről a megígért ítélet helyett helyreállás és kegyelem következett Jónás korában. Isten nagyobb úr, mint a Sátán, aki kezdettől fogva embergyilkos volt, s ma is az.

 

 

 

Minden ember megtérhet és őszintén Istenhez fordulhat. Ezért nem is az a keresztény (krisztianosz), aki “történelmileg” vagy “születésétől fogva” az, hanem aki úgy él és cselekszik, mint ahogy Krisztus (Felkent) tette és teszi.

 

 

 

Az iszlámnak pedig mint vallás, már bizonyára nincsen hosszú távú jövője az emberiség történelmében. Egy olyan vallás, melynek legfőbb célja az ember teljes, gondolkodás nélküli alávetése egy embertelen társadalmi rendszernek, az a saját jövőjét számolja fel, mégpedig pontosan azt a jövőt, amelyet módszeresen vesz el mindazoktól, akik nem hajlandóak félelemből követni beteg eszméjét...

 

 

 

 

 

A globális megfélemlítés támogatása helyett megtérésre intő üdvözlettel!

 

 

 

 

 

ifj. Pályi Zoltán

 

egy emberséges ember

 

(s egy nyírségi erdőmérnök)

 

 

 

 


Vendég

#6

2015-04-16 16:46

Te egy olyan szánalmas csicska ajvékoló féreg vagy, hogy ilyennel már rég találkoztam, mindenféle faszságot kitalálsz és így szítod a tüzet..
Lehet, hogy pont az ilyen szarházi sutyerákok miatt (mint amilyen te is vagy) utálják a hétköznapi rendes zsidóságot...
El kéne gondolkozni magadban te szűk látókörű horgas orrú faszfej......
dr Dániel Péter

#7 Re:

2015-04-26 12:37

#2: -  

 Drága Emese !

Magácskának borzasztóan tyúkagya van ! Honnan a csonkolt faszomból szopjak magának LINK-et ?

 


Vendég

#8

2015-05-05 20:48

EN SEM TUDOM ALAIRNI, NEKEM IS AZT IRJA ,, MAR ALAIRTAM...

Vendég

#9 Re: UNDORITOAN BESZELSZ! TE VAK VAGY ,, VAGY NAGGGGYON GAZDAG ORBAN HAVER, A SZOKINCSEDROL SUTTYO VA

2015-05-05 20:51

#6: -  

 


Vendég

#10

2015-05-05 21:00

AZT AMIT ORBAN CSINAL A HAVEROKKAL, LOPNAK CSALNAK HAZUDNAK HULYENEK NEZIK A NEPET, ES MEG ROHOGNEK IS A  HAJLEKTALANOKON AKIKET OK TETTEK AZZA, EZEKNEK SEMMI KOZE A VALLASHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!! TOK MINDEGY KI MIT VALL MIT HISZ ,,! 

PELDAUL ORBAN AKI CIGANY, ES AZOKNAK A FAL TELI VAN ISTEN KEPEKKEL, KOZBEN MEG CSALNAK RABOLNAK GYILKOLNAK ,, NA HAGYJUK A VALLAST.  FEJEZZETEK BE A ZSIDOZAST, MEG A CIGANYOZAST, AKI EZT CSINALJA AZ ALJA PATKANY  BUTA PARASZT!!! EZZEL NEM LESZTEK NAGYOBBAK, EZZEL EPP AZT BIZONYITJATOK HOGY NULLAK VAGYTOK EGYEDUL ES KELL EGY PATKANY BANDAHOZ ,, MINT A NACIK TARTOZNI , MERT AKKOR UGY ERZITEK MAGATOKAT MINT VALAKI,,,,,, NEVETSEGES..  

ORBANEKNAK MAR KIJARNA EGY CSAUCSESKU   BEFEJEZES,, EZT ERDEMLI ,, SOK EMBER ELETE ES NYOMORUSAGA SZARAD MAR A LELKEN ,, AMI  NINCS,, 

EZT A SOK BUNKO MOCSKOS SZAJU FIDESZESNEK ES ORMANY NYALONAK IRTAM.. 

ES MEG EGY ,, HA MAR ANNYIRA MOCSKOLODTOK A CIGANYOKRA IS MEG LEGSZIVESEBBEN IRTANATOK OKET IS, AKKOR LEHET KEZDENI ORBANNAL,, 

 


Vendég

#11

2015-05-05 21:01

JA CSK HOGY TUDJATOK EN NEM VAGYOK ZSIDO,, DE TISZTELEM OKET MERT VAN MIERT!


Vendég

#12

2015-08-29 18:43

A Jobbik már Választási Kampányában megfogalmazta és nyíltan a közvélemény tudtára adta. Több felvétel is bizonyítja, a Kampány
felvételeken. A következő feladatukat, ha hatalomra kerülnek: a Cigányokat biológiai Kasztrálásnak vetik alá!-mondta Vona Gábor. Felháborító, hogy ilyen aljas gondolat jut eszükbe és aljas cselekedetre készülnek!! NINCS joguk a Kisebbségi csoportok születésének szabályozásába beleavatkozni.