Csendrendeletet vasárnapra, ünnepnapokra!

melós

#1

2015-04-07 06:47

A legbunkóbb az az unatkozó semmittevő, aki a petíciót írta! Mindenki akkor végzi el a munkát otthon, amikor ideje van rá.  Aki igazán fáradt, az tud aludni, aki meg nem igazán fáradt, menjen át segíteni a szomszédnak, hogy neki is legyen ideje pihenni. Ebben az országban nagyon sokan dolgoznak heti 6 napot, valamikor otthon is el kell végezni, ami szükséges.

 


Vendég

#2

2015-04-07 06:50

Mi az, hogy délután álljanak neki?! Valamikor azoknak a szerencsétleneknek is kell pihenni! Ne, hogy már az ilyen unatkozó senkiháziak akarjanak parancsolni másoknak! Engem sokkal jobban zavar az éjszakába nyúlóan parizó, sivalodó, zenét bömböltető idióta, mint a normális, füvet nyíró szomszéd.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-04-09 20:31



Vendég

#4

2015-04-10 07:00

Na a petíció szerzőinek oda kéne költözni hozzánk és visszasírnák a régi szomszédokat. Hajnalban a hipermarketnél tolató teherautók sípolása, a buszvégen a buszok járatása, forudlása, plusz még egy kocsma is van a ház aljában, éjszakába nyúlóan üvöltözés.

dreher 50

#5

2015-04-10 17:22

 

 

Pontosan az ilyen alakok (“melós” ) miatt tart itt az ország! Egyetértek a petícióval! Senkinek nincs joga ahhoz, hogy tönkretegye a másik ember egyetlen pihenőnapját! Azok az emberek csinálják ezt akik hétköznap nem dolgoznak eleget! Egy értelmes ember, akinek normális munkahelye van és magasan képzett, igenis tekintettel van más emberekre!

Mindig is ezekkel a "melós" parasztokkal volt a gond! El lehet gondolkodni miért tűnnek el itthonról az értelmiségi emberek és marad a normákat betartani nem képes , csak magával foglalkozó "csürhe" ......Minden más országban szabályozott ez a dolog és jól működik. Magyarország van lemaradva a tulok melós felfogásúak  miatt! Hozzáteszem szinte az összes kulturálatlan, viselkedni nem tudó......szakmájában katasztrofális emberekről van szó......akiknek egy karácsony sem számít, ahelyett, hogy a családjával lenne, az udvaron zajong kizárólag mások bosszantása miatt! És ezeknek van nagy pofája ész nélkül!!!!!!!!


Vendég

#6 Bp

2015-04-10 17:31

(Bp)-A petíció jogos!!Hol tart ez az ország ha ilyen alakok élnek itt?Ha tudnám ki vagy melós bazdmeg nem aludnál azt hiszem!Ne aludj ne pihenj dolgozz!!dolgozz!!dolgozzá culáger!!

linkoln66

#7 tiRe:

2015-04-11 06:04

#5: dreher 50 -  

 tisztelt dréher öt,a pihenövel énis eggyet értek természetesen.de lássuk be vannak kivételes esetek.egyszrü példa,ha panelban laksz, van eggy csőtőrésed.also szomszéd szétázik.mert csend rendelet van és nem lehet csak hétfön 10 töl bontani,a vizvezeték szerelö kizárja a vizet.hétfö estig nem lessz több családnak vize.ezt még az önkormányzat sem szavazná meg.füvet stb bár miko lehet nyirni ezzel eggyet értek,én sem szeretnék stil fürész hangra ébredni.bár kertes házban lakom.környezetembe tiszteletben tarjuk a szomszédokat,és ök is minket.szép napot.

dreher 50

#8 Re: tiRe:

2015-04-11 07:53

#7: linkoln66 - tiRe:  

 Tisztelt Linkoln66 ! Mi akkor teljesen egyetértünk! Kivételes helyzetek nyilván mindig vannak és  ilyen esetekben normális, hogy cselekedni kell! Egy tüzoltó is bármikor kimegy egy égő házhoz, legyen az éjjel 3-kor. Ez természetes dolog! Bármilyen szabályt hoztak, mindig is voltak kivételes helyzetek, mert muszáj, hogy legyen! A sürgős dolgok, a balesetek, az emberi élet védelme is ide sorolható! Gondolom a petíció írója is azokat célozná meg ezzel a  rendelettel, akik gátlástalanul, szánt szándékkal a mások nyugalmát megzavaró tevékenységet folytatnak. Itt nem a vízvezeték szerelő meg a tüzoltó lenne megbüntetve, hanem azok a "bunkó civilek" akik nem bírnak magukkal! Nálunk is volt olyan, hogy reggel 7-9 közt hangoskodtak. Na most ezt akkor meg lehetett volna oldani 10-12 közt vagy délután 2-4 közt. Akkor lesz szebb a jövő, ha megtanuljuk tisztelni egymást és odafigyelni, békében élni! Szép napot, jó hétvégét!