Újbudai óvoda összevonás

Újbudai óvoda összevonás / Közlemények / Szülői munkacsoport az összevonás ellen / Hozzászólások

ovi

#1 ovi

2015-03-22 11:27

Szia Bea, szívesen segítenék, az üggyel kapcsolatban, bármivel.... 2 Kislányom jár a Törcsvár Oviba, + 2 Kisfiam van itthon... Üdv. Németh-Bedike Andrea bedike@amega.hu


Vendég

#2

2015-03-23 07:21

Kedves Bea!

A Szívárvány Óvodába járnak a gyerekeim, ami így is egy hatalmas intézmény, két tagóvodával, összesen 15 csoporttal és elvileg még 4 csoportot hozzáépítenek az egyik épülethez (döntés van, pénz nincs). Az igazgatónő szuper, így is tudja az összes gyerek nevét és ismeri a szülőket, de őt meg lehet kerdezni, hogy ezt is alig bírja. Most még egy teljesen más jellegű intézményt is hozzácsapnak. Számomra még kérdés, hogy a régi vezetők tényleg nem pályázhatnak-e, és ha nem, ki lesz, aki ismeri ezeket az intézményeket és képes is eligazgatni. Ma beszéltem a csoport szmk-s vezetőjével, ő bármit tud tovabbítani az szmk vezetőnek, bár az itteni szmk nem túl aktív. A Szívárvány Óvoda részéről szívesen vállalom a kapcsolattartást. Köszönjük az eddigi szervezést! A csoportból is sokan aláírták a petíciót!

Üdvözlettel
Dióssi Adrienn

Vendég

#3 Re:

2015-03-29 12:36

#2: -  

 Sajna a Mozgolóda oviban is z a helyzet,a szmk-s szülők nem túl aktívak. De mint szülő és alkalmazott,kiállok az ügy érdekében!

Beáta Szegedi
A petíció szerzője

#4 Re: Re:

2015-03-30 10:57

#3: - Re:  

 szia, alakulóban van egy szülői csoport, elég sokan vannak már.  Szeretnél hozzánk csatlakozni? ha igen, akkor küldjed az email cimedet és felveszünk egy belsős listára.

köszi, Bea

 


Vendég

#5

2015-04-09 21:09

Kedves Bea! A kelenvölgyi ovi SZMK elnöke vagyok. Mi sem támogatjuk az összevonást, úgyhogy szívesen teszünk valamit ellene!

Üdvozlettel:
Szabó Henriette