Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ha hamis terméket forgalmazott akkor Ő is és a kibocsájtó is egyaránt felel. A Beva helyt állási kötelezettsége tehát nem vitatható. !!! Miért nem engednek hozzáférést a részvényekhez ???Miért nem érhető el még emailon sem a felügyeleti biztos ? Osztalék fizetések ideje következik TILTSÁK LE, HOGY AZ OSZTALÉK A LEZÁRT CÉG SZÁMLÁJÁRA KERÜLJÖN. !!!!! Legalább ezzel a kis pénzhez lehessen hozzájutni a jogos tulajdonosnak. !!
Fő kérdés pedig, hogy most akkor jelentettek-e öncsődött
vagy sem !!! ?? Követeljük, hogy az ÁLLAM az elmaradt intézkedésekért felelöst-öket vonja felelősségre és az elmaradt intézkedései miatt álljon helyt a károsultak részére.
Vegyék észre, hogy a 2 nagy bróker, ill befektetői tanácsadó bedőlése az egész Magyar pénzügyi helyzetet a befektetők bizalmának megrogyása az egész gazdasági életet fenyegeti. !!!!
Mindenki
Mindenki nézze 11:20 kor atv egyenes beszéd című műsort erről lesz szó!
Re:
Nagyon jó levél, egyetértek minden szavával.
Csak és kizárólag a kormány jóindulatában bízhatunk.
Én nem vagyok "nyalós", de én rendületlenül bízom abban, hogy a kormány meg fogja oldani a kialakult helyzetet, ha a pénzügyi szektorral fogja megfizettetni, akkor úgy. Nem hagyhatja, hogy ennyi ember kerüljön a tönk szélére.
Reméljük el is olvassa ezt a levelet.
Viszont bemásolhatnád ide azt is, amit Rogán Antalnak írtál, mert a megoldási javaslat engem is érdekelne, amit felvázoltál neki.
Re: Re: Re:
Én is ezt csinálnám a kormány helyében. Április 1.-én nyújtja be a kormány a módosítást, most nem tudom, hogy abban benne lesz-e a BEVA értékhatár felemelése, de szó volt erről, az biztos. Viszonylag gyorsan törvény lehet belőle. Ha utána indulna meg a Quaestor felszámolása, akkor a felemelt BEVA alapján már sok befektető megkaphatná a teljes kártalanítást, a fennmaradóak már így biztosabban kapnák meg a felszámolásban a pénzüket.
Így valóban a "pénzügyi szektor" kártalanítana, ahogy Rogán Antal mondta. + A vezetők magánvagyona is benne lenne, ami még hatékonyabbá tenné a kártalanítást.
Ehhez valóban az kellene, hogy a törvény hatályba lépése UTÁN kezdődjön meg a felszámolás.
AZ MNB es az allam felelossege megkerdojelezhetetlen!
AZ MNB es az allam felelossege megkerdojelezhetetlen!
-ügyfélként (Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt) érintett vagyok; -az értékpapírok vásárlásakor biztosítottak probléma esetén a BEVA helytállásáról (leellenőríztem fenti cég valóban szerepel a BEVA tagok között)
-gyanús körülmények felmerülése: a.) a mai napig nem történt rendőrségi intézkedés, holott az eddig nyilvánosságra került infók szerint 170 mrdFt engedély nélküli kötvénykibocsátás történt!; b.)öncsőd jelentése, hogy a BEVA mentesüljön a fizetési kötelezettség alól!? (-a BEVA a BUDA-CASH botrány miatt igencsak kiüríti a pénzügyi alapját!?; mit számít az öncsőd jelentése egy ekkora - 170mrd-os - hiány mellett!? mondom én ezt mint közgazdaságban kevésbé jártas ember.
Nem értem, hogy az ügyleteket megkötő, a szerencsétlen ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban lévő ügyintézők felelősségét miért nem feszegeti senki. Végülis ők vették rá szándékosan elhallgatva a tényeket, tisztességtelen módoon az ügyfeleket a kötvényvásárlásra. A fejesek is feleljenek, de a kis ügyintézők is mind-mind sárosak, mert nem tájékoztatták az ügyfeleket a kockázatokról, a BEVA hiányról, a 10 milliós Hruria Kft.-ről, semmiről sem. Csalárd módon eljárva rábeszélték a kisbefektetőket egy rettenetesen kockázatos - általuk szionte kockázatmentesnek beállított - kötvényvásárlásra. Az ő felelősségükről miért hallgat mindenki? Nyilván a fejesek - akik mozgatták a szálakat - feleljenek, de az ügyintézők is!
Hétfőig el kellene érni az 5000 aláírást!
de nem hajlandók fizetni, pedig a csőd eljárás még benne sincs a
cégközlönyben
Stelli Emma
Szeretném, ha a facebook csoport ide is feltenné az új infókat, sokan nem facebook-oznak, nekik is joguk van tudni mindent.
Annyi új infó van, hogy a Q. elkészített egy reorganizációs tervet, ha ezt elfogadják, akkor nem megy felszámolásba, én ezt hallottam.
Szakértők szerint a reorganizáció lehet rossz is, jó is. Vagy sokat buknak vele a kisbefektőtk, vagyy keveset (kevesebbet is akár, mint a BEVA-val!), vagy semmit, csak fizetési haladékot kell adniuk a cégnek, vagy el kell engedniük a kamatokat.
Re: Mindenki
| This discussion has been closed. |
Re:
#758: -
Egyetertek Tibor!
John