Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Van valami hír az Alkotmánybíróság döntéséről?
Az a baj hogy mindenki csak irogatni tud de a demonstációkra mindig csak ugyan azok az emberek jönnek, hol az a kb. 10.000 Budapesti károsult.
Végre jöhetnének már azok a károsultak is akik nem voltak eddig.
csötörtökön 12 órakor Sándor palota elött lesz demonstráció aki végre jöjjön, hogy minél többen legyünk!
Re: AB döntés
Te ott voltál az ülésen? Tudsz valami közelebbit is?
Gondolom az aktivisták biztosan részt vesznek ezen a lenni vagy nem lenni jelentőségű eseményen. Jó lenne, ha ide is csepegtetnének némi infot.
Re: Re: AB döntés
- Felhívás az újabb tüntetésre: Biztosan rossz a döntés az AB részéről a számunkra!
- Cáfoljatok meg.
Azert a tomegek a birosagra csak eljonnek perelni a jussukat. Ott felbukkan 32.000 karosult.
Aki pereleni akar majd, az kit perel?
Az államot?
Az MNB-t?
A kormányt?
KIT?
Re: Re: Re: AB döntés
Ezeket a tüntetéseket rutinszerűen hírdetik meg, tök mindegy, hogy mit dönt az AB.
Re:
Ez egy fogas kérdés! A kereset indítása igen drága vállalkozás, saját zsebre megy, ott nem elég jelszavakat hangoztatni.
Re: AB döntés
Ha megszületett volna a döntés, akkor azt még ma nyilvánosságra hozták volna, de ilyen nem történt. Így borítékolható, hogy újabb forduló következik.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: AB döntés. November 17 én újra targyaljak
Az Alkotánybíróság honlapjáról:
2015.11.11Közlemény a Quaestor károsultak kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény vizsgálatárólAz Alkotmánybíróság 2015. október 20-i ülésén megkezdte, majd 2015. november 3-i és 2015. november 10-i ülésén folytatta a Quaestor károsultak kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény egyes rendelkezéseinek alaptörvény-ellenességét állító indítványok tárgyalását, azonban az ügyben döntést nem hozott. Az ügy további előkészítését követően a következő tárgyalásra 2015. november 17-én kerül sor.
Re: Re: Re: Re: AB döntés
#4334: - Re: Re: Re: AB döntés
Hogy lenne már tök mindegy ! Minek tüntetni , ha végre kihírdetnének egy számunkra kedvező döntést ?!!
Ezt a tüntetést is úgy hirdették meg jóval az AB ülés előtt, hogy teljesen mindegy mit fognak dönteni, mindenképpen megtartják.
Minek tüntetni kedvező döntés esetén?
Számos oka lehet, pl. megszokásból, "benne leszek a TV-ben", ki lehet engedni a gőzt, jókat lehet anyázni stb.
Re: Re: Re: Re: Re: AB döntés
#4340: - Re: Re: Re: Re: AB döntés
Te még reménykedsz? Miben! A döntés kész, csak az nem tudják hogyan kell beadni a sok szerencsétlen károsultnak. Várható a következő öngyilkossági hullám. neked meg "4341" a Q* anyád! Már csak megszokásból.
Re:
nem úgy tünik, hogy te is károsúlt lennél. ha igen elég szomorú, hogy ilyeneket írsz
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AB döntés
#4342: - Re: Re: Re: Re: Re: AB döntés
Látom, te a kényelmesebb megoldást választod, neked nem is kell tüntetésre járni ahhoz, hogy jókat anyázhass.
Re:
Időhúzásnak tűnik. Kérdés mi ennek az oka.
Sok jogász azt mondja, hogy ha meg akarnák semmisíteni, ahhoz nem kellene ennyit tárgyalni, akkor azt már megtették volna. Nem egyértelmű a helyzet, ezért ülnek rajta ennyi ideig.
Re: Re:
Az ügy tárgyalásának megkezdésekor az Alkotmánybíróság úgy nyilatkozott, hogy várhatóan november végére megszületik a döntés. Szerintem ehhez tartják magukat. A törvény több pontját is megtámadták, köztük volt az is, hogy az egész törvény alkotmányellenes. Logikusan ezzel kellene kezdeni a megtárgyalást, mert ha ezt kimondják, akkor az összes többi paragrafusra vonatkozó beadvány vizsgálata értelmét veszti. Valósszínű, hogy ez nem így lesz, ha még mindig tárgyalják az ügyet. Remélem nem tévedek.
Re: Re: Re:
Szerintem nem tévedsz, ez tűnik a legvalószinűbb forgatókönyvnek.
Re: Re: Re:
Én is remélem, hogy nem tévedsz. Ez a leglogikusabb egyébként, amit te írsz.
(Más kérdés, hogy lassan már nem hisz az ember a racionalitásban, a logikában, amióta ez az ügy kirobbant.)
Re: Re: Re: Re:
Pávatánc!
Most találják ki hogyan tartsák meg a törvényt, de még se kelljen fizetni.
Lehet rajta agyalni de leghamarabb jövő kedden vagy még akkor se tudjuk meg.
Bármilyen vége is lesz újra meg kell tanulnom aludni és leállni a nyugtatókról mert már függő lettem.
Re: Re: Re: Re: Re:
a ma 18 órás ATV hiradóban elég terjedelmes Q-téma volt, de nem a mostani AB tárgyalással és nem a Q-törvénnyel kapcsolatban
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#4325: - Re:
oda is beraktam most reggel