Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Emberek, ezt nem kéne! Ez az ügy sokkal súlyosabb annál, hogy elbagatellizálja bárki is. Szégyellje magát, aki gúnyt űzni prőbál 32ezer ember szerencsétlenségéből!
Re:
Teljesen igazad van.
Szomorú, hogy ilyen ember is van aki a mások baján örül.
Az ilyen megérdemelné, hogy Ő is kerüljön ilyen helyzetbe, akkor átérzi, hogy mit érezhet a 32.000 ember és családja
Re:
Mi a cikk lényege? Mivel csak előfizetők tudják megnyitni! Köszönöm
Re: Re:
Egy fülesre alapozott remélhetően rémhír:
"olyan információk jutottak el lapunkhoz, hogy az ügyben eljáró alkotmánybíró a törvény rendelkezéseinek megsemmisítése mellett foglalt állást."
http://figyelo.hu/cikkek/425459-elbukhat-a-brokerbotrany-karrendezese
Re: Re: Re:
remélhetőleg nem merik megsemmisiteni a törvény, ami most is érvényben van.
Nem lehet, hogy 32000 embert kisemmizzenek.
csak a jogos pénzünket követeljük vissza.
Akkor perelünk 32 ezren. Beleremeg a föld.
Az AB nem szivárogtat infókat, ez kacsinger.
Azt hallottam egy banki alkalmazottól, hogy közeli döntésre vár az a törvény v rendelet, amellyel megemelik a BEVA által fizethető kártérítés felső határát 30 MFt-ra, mint ahogy az van évek óta az OBA-nál. Ha ezt elfogadják, segíthetne rajtunk, legalábbis akiknek nem volt ennél nagyobb befektetése a Q-nál. Akiknek volt, ők a 30 MFt feletti részt pedig a feltárt, ill. értékesítendő vagyonból kaphatnák meg. Lehet, hogy az AB megvárja ezt a döntést, és a saját ítélethozatalát ettől függően fogja kialakítani.
No para. Lesz megoldás. Don't worry.
Re:
Ahogy mondod, ez egy kacsa! Eddig még soha nem volt olyan "kiszivárogtatás" az AB-től, amely beigazolódott volna. Ha valamelyik szennylap/portál kavarja a szart az OK, na de egy komolynak tartott Figyelő?
Hétfőn 13.-óa parlament elött
Re:
Kérdés, hogy ez a megemelt BEVA ránk is érvényes lenne-e, vagy csak azokra, akik annak a tv-nek a hatálybalépése után buknak.
+ A Beva csak a fiktívek után fizet, a nem fiktívek után nem, tehát még mindig bukna mindenki, ha nem is annyit, mint jelen helyzetben.
Az AB még soha nem szivárogtatott ki infókat, nehezen hihető, hogy most ez történt.
Különben sem 1 alkotmánybíró dönt, hanem tanácsban járnak el.
Re: Re: Re: Re:
Normális ember figyelmen kívül hagyja azokat a cikkeket, amelyek híresztelésekre, "jól értesült forrásokra" hivatkozva jelennek meg.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nem tud értelmezni egy egyszerű mondatot? Normális emberről beszéltem, nem országról!
Kolláth György: Orbán elismerte, hogy maguk alá gyűrték az Alkotmánybíróságot
NOL
Meddig húzhatja az Alkotmánybiróság a döntést? Nincs határidő? Én 5 millió 600 ezerrel ragadtam be, a Bevatól 4 milliót kaptam juliusban, a többire várok.
Nem haggyuk!! Követeljük!! beeee..eee!
| This discussion has been closed. |
Az AB megszavazza a törvényt és indulhat a kártalanítás.