Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3451 Re: Re: Re:2015-08-11 07:29A műsorban Takács Szabolcs a Bankmonitor szakértőjével készült egy hétperces interjú. Ebben semmi új nem hangzott el, megismételte az elmúlt napokban tucatnyi helyen elhangzottakat a második körös, Q-alapból történő kártalanítás módjáról, aminek feltétele, hogy az AB ne kaszálja el a Q-tv-t. |
Vendég |
#3452 Re: Re: Re: Re:2015-08-11 07:58de nem hangzott el a kártalanítás módja, ha bejön a "HA" változat. És a tegnapi médiamegjelenésekben nem volt a ha úgy kihangsúlyozva, mint a rádióban ma. Ezt ő is megmondta. |
Vendég |
#3453 Re: Re:2015-08-11 08:03A másik két bedőlt cégnél nem volt benne vastagon a politika! Ennek a firtatását akarták talán elkerülni a gyors törvénnyel. Az más kérdés, hogy 1. szándékosan maradt-e ki a készfizető kifejezés 2. le volt-e kártyázva előre, hogy valaki majd megtámadja az AB-nél |
Vendég |
#3454 Re: Re: Re:2015-08-11 08:34 |
Tomboy |
#3455 Tüntetéssel kapcsolatban.2015-08-11 10:36Kedves Sorstársaim, Testvéreim! Mind ahányan jó emberek vagytok, mert nem loptátok, fiktív számláztátok, stb. nyugdíjas korotokra össze azt a pénzt, amiért harcolni kell. A következő tüntetésre néhány gondolatébresztő megjegyzésem: A statisztika szerint 6 394 petíció aláíróból 1 189 budapesti, majd ezt követi a Debrecen, Szeged, Kecskemét. Nézzétek meg. Azt nem értem, hogy a 32 000 károsultból hol van a többi? Budapesten több ezer károsultnak kellene lennie. Ha én is pesti lakos lennék, biztosan elmennék valamennyi tüntetésre. Megköszönöm előre is, ha a pestiek többed magukkal részt vennének. Ne 40-50 fő legyen a tüntetéseken. Nem lesz elég súlya! Vidéken olyan kevés az aláíró károsult. Vidéken semmi értelme tüntetni. Pesten viszont sokkal nagyobb tömeggel és nagyon kemény beszédekkel lehet valamit elérni. Kedves Pesti károsultak! Ezt a meccset nektek kell lejátszani, mert vidékről nagyon nehéz feljutni. A másik pedig, hogy több ezer pesti károsult van! A kötvényeinket abban bízva, hogy 30 millióig kártalanítják, írásunkkal ellátva átruháztuk a QKKA alapnak. A csapból is az ígéreteik folytak. Mostmár jogilag nincsen meg a fiktív kötvényünk sem. Helyettünk az alap dolga lenne a követeléseink kifizetése. A készfizető klezesség vállalás nem véletlenül maradt ki. Semmi sincsen véletlenül. OV annyira sáros már ebben a buliban, hogy normális jogállamban régen nem lenne miniszter elnök. Túlzok, ha hazaárulónak nevezem, mint a többi politikust is? A saját pénzüket és a köz pénzét is jó befektetésnek vélve betették a QUAESTOR-ba, ahol FOREX rövid határidejű és nagy tőkeáttéttel ügyletekkel próbálták fiaztatni. Legfőképpen a svájci frank és a jegybankjának a döntése okozta nekik a veszteséget. Még akkor is FOREX-eztek, amikor már régen le volt állítva az egész QUAESTOR csoport. Kecskeméten a saját fiam látta, hogy az ügyfélszolgálaton a belső monitorokon még akkor is próbálkoztak, amikor már a számunkra régen bezárult minden. Kérdem, miért nem nyomoz az elvárható tempóban és eredménnyel az ügyészség? A számítógépeken a FOREX-el kapcsolatos műveleteket miért nem vették észre? A politikusok telefon beszélgetéseit már régóta le kellett volna hallgatni. Ehhez persze független ügyészség kellene. Mi lett a magyarokból? Bocsánat a kifejezésért, de magamat is beleértve olyan birkák vagyunk! A Honvéd Egészség Pénztárt felhívtam, mert nem hittem el. 28 000 ember pénze elveszett. A DRB bankcsoport bedőlése miatt. Milyen katonák azok, akik nem harcolnak a saját pénzükért? Egyáltalán nem hallani, hogy mi lesz velük. Építik a kerítést, nem érnek rá? Én, mint naív adófizető nem értem, hogy miért nincsen lassan sehol sem biztonságban a pénzünk? Az MNB és a PSZÁF csinál valamit a festmények vásárlásán kívül? Ugye ők 10 x annyit adóznak és keresnek! Az MNB nem ad hitelt a QKKA alapnak, de már ha jól tudom 200 milliárdot eltékozolt az alapítványainak a közpénzből? Helyén van ez így? A kormánynak már nem írhatok levelet, mert ebben a demokráciában nemzetbiztonsági kockázati elem, ha valaki a véleményét kifejti. Nem tetszik nekik az igazság! Moderálják az E-mail leveleket. Nehéz lesz megszabadulni tőlük! Drága pestiek! Bennetek van minden reményünk! Nagyon megköszönöm komolyan! Éva és István köszöm a kitartást. Ne adjátok alább! |
Vendég |
#34562015-08-11 19:45Ma is folytatódik a hülyítés.Ez a legszebb:"Már kártalanították a Quaestor-ügyfelek többségét"Tüntetni! Tüntetni! Tüntetni! |
Vendég |
#3457 Re:2015-08-11 20:35 |
Vendég |
#3458 Re: Re:2015-08-11 20:38 |
VENDÉG |
#3459 DEMONSTRÁCIÓ!2015-08-12 03:20DEMONSTRÁCIÓ A QUAESTOR TÖRVÉNY betartásáért és a teljes kárrendezésért Aug.13. Holnap, 11:00-kor
1027 Budapest, Bem rakpart 47. Külgazdasági és Külügyminisztérium előtt!!! |
vendég |
#3460 DEBRECENI DEMONSTRÁCIÓRA JELENTKEZNI!2015-08-12 03:34KEDVES SORSTÁRSAK! Nagyon kevesen jelentkeztek ezidáig a 19-i debreceni demonstrációra! Kérünk Benneteket gyertek el, legyünk minél többen! Szabadi Kati posztja alá várjuk a buszra jelentkezőket, ugyanis jelenleg nagyon kevés a létszám, így nem éri meg! Ha nem lesz meg a megfelelő létszám, akkor autókkal megyünk, de azt is természetesen tudnunk kell! Minél előbb kérjük a jelentkezéseket! Aki megteheti, feltétlen jöjjön el! Az időpontot Attila még nem tette fel, úgy tudom 14 óra, de várom, hogy biztos legyen!
|
Vendég |
#3461 Re: DEBRECENI DEMONSTRÁCIÓRA JELENTKEZNI!2015-08-12 04:03#3460: vendég - DEBRECENI DEMONSTRÁCIÓRA JELENTKEZNI! én biztos mennék többedmagammal, hol kellene felszállni, a buszra és mennyibe kerül. sajnos nem vagyok facebookos hol jelezhetem a részvételemet |
Vendég |
#3462 Re: nézzétek meg2015-08-12 06:38 |
Vendég |
#3463 Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-12 07:00#3441: - Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!! Sajnos sokan nem figyelnek fel az összefüggésekre: 1. Nem kell aggódniuk...... 2.Következő mondatba pedig ott a "ha" az AB döntése..... Akkor most mi van???? Mégiscsak aggódni kell? Mert ugye a törvény több sebből vérzik...sajnos Mintha a Bankmonitor munkatársa már tudná mi fog történni (több információja van, jósol?) vagy csak próbálja elaltatni a károsultakat milyen indokai van...... Húzzák a kifizetést mint a rétestésztát! Ha lenne akarat, akkor nem tennék! Nem is tolták volna a feleősséget a károsultakra az elején...törvénnyel elaltatták a károsultakat...addig is lehet munkálkodni... Egyéltalán nem üti meg a mércét ez az újságcikk, nem felel meg egy jó cikkírónak... Manapság már nem kell minőségre törekedni, sőt 1 újságcikk vagy riport mehet több médiába is (szóról- szóra ugyanaz volt), akkor miért vannak ennyien?
|
Vendég |
#3464 Re: Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-12 07:31#3463: - Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!! 3444, 3457, 3458! |
Vendég |
#34652015-08-12 07:50bankmonitor.hu Quaestor-kártalanítás – MNB: az ügyfelek többsége már kapott kártalanítást "...A kártalanítás mostani szakaszában tehát a Beva ezen nem létező, hiányzó kötvények után végez kártalanítást 6 millió forintig, míg a meglévő kötvények után nem kártalanít, hiszen azok rendelkezésre állnak, kiadásukra pedig a Quaestor kárrendezés körében kerülhet majd sor – fejtette ki Fülöp Zsuzsanna." Tehát a fiktív kötvény után kaptunk, amit kaptunk. Van aki semmit. A valós kötvényeinket meg kiadják, azt jónapot? Elvileg átruháztuk a QKKA-ra. Az Alap kellene, hogy megvegye tőlünk, névértéken kifizessen, csináljon vele, amit akar. De ha az AB elmeszeli a törvényt, és a QKKA nem tud, nem akar fizetni, akkor mit csinálunk? Mehetünk a Hrurirához beváltani? Ja, hogy addigra már a Hrurira sem lesz, mert végelszámolják.... |
Vendég |
#3466 Re:2015-08-12 08:28És hol van az általunk befizetett és ellopott pénz??? Keresi valaki? |
Vendég |
#3467 Re:2015-08-12 09:02Látjátok? Jól látjátok! Úgy b*sztak át bennünket mint sz*t a palánkon. Más fórumokon már örömködnek, hogy fizet a QKKA! Szó nincs róla! Az MNB szóvivő nyilatkozott: Már kártalanították a károsultak többségét "további kártalanításra a Quaestor alapból és az Alkotmánybíróság (Ab) döntése után kerülhet sor - tájékoztatta Fülöp Zsuzsanna, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az MTI-t. " MTI + szóvivő tökéletes párosítás! Legalább 6 portálon megjelent mint győzelmi jelentés. Tüntetni meg egyre kevesebben megyünk. Majd mások, akinek még több hiányzik...majd ők kikaparják a gesztenyét. Ez nem igaz. Nekik bizonyára máshol is van befektetésük az a pár millió meg nem hiányzik. De nekünk ez volt az egész életünk munkája az összes megtakarításuk! Nem szégyellem: FIDESZ szavazó voltam . Bíztam bennük. Bíztam abban, hogy olyan törvényt hoznak ami a tényleges kártalanítást eredményezi. Ma már látom a legfelsőbb utasításra olyan normaszöveg született ami eleve megakadályozza a kifizetést (Készfizető kezes). Ennek megváltoztatása kormánypárti kezdeményezésre nem várható, (pedig az ellenzék már csak kényszerből is mindenképp támogatná!) hiszen direkt szövegezték így - az ellenzéki kezdeményezést pedig csípőből elutasítják. Az AB negatív döntése pedig eleve kódolva van. 30 – 50 károsult meg ha tüntet is…. na és majd hazamennek mint már tudjuk korábbról. A média meg beállt a sorba. Még véletlenül sincs egy korrekt elemzés információ. Kritika nélkül átveszik egymás híreit. Hát itt tartunk. DE MEGÉRDEMELTÜK! |
Vendég |
#34682015-08-12 09:28A 30 millió fölöttiek úgyis mennek perre gondolom, - hacsak nem minimálisan több a bentragadt pénz mint 30 millió - hisz nekik reményük sincs egy esetleges pozitív AB-i döntés esetén a 30 millió fölötti részre. Aki 6 és 30 millió közt van, s perre menne - én szívesen mennék, csak nemigen tudom ki az akivel érdemes. Őszintén szólva Palotás a maga "kisezer" szerződésajánlatával nem nyerte el a tetszésem túlzottan. Így ha valaki megírná - főleg akinek van Facebookja, s ott esetleg össze tudja szedni az infót - mik a lehetőségek, milyen pertársaságok alakulnak, s kihez lehetne (lenne érdemes) csatlakozni, azt nagyon megköszönném. Sajnos úgy néz ki a végén marad a (hosszú) pereskedés, de annyiban azért nem hagynám a dolgot, családon belül 10-10 milló maradt a QKKA-ban, 20 millióért az ördöggel is lepaktálok ha kell... |
Vendég |
#3469 Re:2015-08-12 12:02a mai metro ujság 3. oldalán láttam az MTI jelentést, ami persze hamis. Valószínüleg mindenhol ez az igazságtól nagyon távol álló cikk jelenik ma meg mindenhol. Ők a beva jogszabályról irnak és nem a Q-törvényről |
z |
#3470 Re: Re:2015-08-12 12:09 |
Vendég |
#34712015-08-12 12:18A 3470-est mindenki olvassa el! Éva, István, Attila, ha az MTI nem csinálna ezzel semmit, elkülditek legalább az ATV-nek és a Klubrádiónak? Ők legalább foglalkoztak a károsultakkal eddig. Vagy 1-2 napilapnak? |
Vendég |
#34722015-08-12 17:11Azert mert teljesen a konkret igazsagot tartalmazza,es ugyerzem csak teljes osszefogassal erhetjuk el celjainkat.koszonom a lehetoseget |
Vendég |
#34732015-08-12 17:25Köszönet az MTI-nek írt levélért. Az MTI-nek erre a hivatalos megkeresésre válaszolnia kell, és megtalálni a módját, hogy tekintélyvesztés nélkül igazítsák helyre a félreinformáló interjukat, amelyekben a hibásak elsősorban az interjút adó szakemberek a sok mellébeszéléssel. |
vendég |
#3474 Re:2015-08-12 18:36Kérlek csinálj facebook fiókot, nem tart semeddig sem, de ha gondolod csinálok én Neked, álnéven anoním...ne ezen múljon már...az ég szerelmére! mondd mit akarsz...beajánlak a csoportba is, csak tegyél már valamit magadért Te is és mások is...semmi személyes adat nem kell ok? értesz engem? |
Vendég |
#3475 Re:2015-08-12 19:04Igen! És ez a harc lesz a végső! További esélyek nem igen lesznek. Ezért kell jönnie mindenkinek aki él és mozog, de legalább is járóképes a holnapi demonstrációra - ha egyáltalán pénzt akar látni a jövőben!!! 50-100 lézengőt úgy mint eddig is lesöpörnek- Szaknyelven szólva a médiákban a ”hírhatár” alatt vagyunk. (fontosabb , nagyobb hírértékkel bír egy kis …t*köm tudja takonyfejű tapírborjú születése!)… Ma végre- és KÖSZÖNET mindazoknak akik tettek érte- végre a médiákban is korrekt tájékoztatás jelent meg a hiányos kártalanításokról. A holnapi nap ügydöntő lehet! A vasat addig kell ütni amíg meleg. Most még az!!!. 8. 12. 17:25 Quaestor-károsultak: Inkorrekt a tájékoztatás Magyar Nemzet Online
|
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3670 Létrehozva: 2025-04-02
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1270 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
627 Létrehozva: 2025-04-25
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
342 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
307 Létrehozva: 2025-04-23
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2304 Létrehozva: 2025-03-04
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
171 Létrehozva: 2025-04-21
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
109 Létrehozva: 2025-04-02
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6949 Létrehozva: 2023-07-26
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
796 Létrehozva: 2025-01-19
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
60 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
54 Létrehozva: 2025-04-28
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5857 Létrehozva: 2025-03-17
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
51 Létrehozva: 2025-04-25