Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
Kétszer hívtam már a Beva-t,ők azt mondták hogy 10.-ke körül javarészt már postára adták az értesítőket,és hogy türelmet kérnek:)
Én is említettem nekik a 30 napot,ők állítják hogy postázták már.
Kicsit fura hogy ennyi idő alatt nem kaptuk meg,valami nem százas ebben az ügyben az tuti.
Re: Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
#2727: Undertaker - Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
Az általam ismertek közül még senki semmit sem kapott, pedig tel. szám és e-mail is meg lett adva.
Re: Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
#2727: Undertaker - Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
Ilyen tempóban haladva ebből félév mulva sem lesz pénz,mert ez még csak a regisztráció,ezután jön az átvizsgálás,hiánypótlás......stb. igy haladva félév mire ebből pénzt látunk.Azt találom furcsának,hogy a felszámolónak a regisztrációhoz egy hét elég volt,vélhetően ugyanannyi ügyfélhez.Most már nagyon félek,hogy mégsem lesz ebből semmi.
Re: Re: Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
#2729: - Re: Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
Még nem futottunk ki az időből! Július végéig igérték,hogy kártalanítanak bennünket.
Addig,nem kellene ilyen negatív megjegyzéseket írni!
QKKA levél megérkezett!
Ma a párom is és én is megkaptuk a QKKA és a BEVA aláírásával az értesítést, mely szerint az általunk megadott egyenleg (kötvényérték) megegyezik az ő nyilvántartásuk szerintivel. Ami nekem sem egyértelmű, az ez a mondat: "A kárrendezés feltételeinek teljeskörűségét még vizsgáljuk, a kifizetés összegéről ezt követően küldünk értesítést." Remélem, nem a Csányi Alkotmánybírósághoz beadott Questor-törvény megtámadásának fejleményére várnak. Én bízom a júliusi kifizetések ígéretében ennek ellenére, hisz eddig tartották a szavukat.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Mi is megkaptuk az QKKA levelét ma igényünket máj 12én adtuk le a kormányablaknál
Re: QKKA levél megérkezett!
#2731: - QKKA levél megérkezett!
Ettől tartok én is. A questor törvényben ez áll:
10. § (1) Az Alap a kérelmet annak kézhezvételétől számított 30 napon belül megvizsgálja, e határidő a kárrendezés feltételeinek megállapítása érdekében meghosszabbítható.
Ráadásul a törvényben nincs időkeret a hosszabbításra, így akár ki is várhatják az Alkotmánybíróság döntését.
Azért reménykedem én is, hogy csak rémeket látok.
A törvényt jogászok alkották mert ugye a FIDESZbe szinte mindenki ügyvéd.
A köztársasági elnök aláirta. Akkor miért kell félnünk az Alkotmánybiróságtól??
Re: Re:
Nem kell félni a kifizetés elhúzódásától,mert komoly szakemberekre van bízva, akiknek nagyon fontos,hogy mielőbb,precízen,időben kifizessék a jogos kártérítést.Az ő munkájuk erről szól. A kormány is felügyeli ezt a folyamatot. Bennük lehet bízni! Ők betartják a törvényt! Nem akarják lejáratni magukat, ország,világ előtt.Minden a legnagyobb rendben fog történni ezzel a kifizetéssel!
ad 2737
Csodálom a nyugalmát, de ez mazohizmus, vagy talán a Kormány iránti végtelen lojalitásból ered ??
Az ügyfélnél lévő követelés és a felügyeleti biztos, majd a felszámoló biztos által kiküldött igazolás EGYEZŐSÉGE esetén miért nem történik meg a kifizetés !!!!!?????
Mintegy 30 ezer károsult, milyen sorrendben, ütemezésben fogja megkapni jogos tulajdonát !!!???
NAGYON KÉREM AZONNAL TÁJÉKOZTASSON, HA KIFIZETÉSRE MÁR SOR KERÜLT. 100 NAP TELT EL A qUAESTOR
BEZÁRÁSA ÓTA !!!!!!!!!
Re: Re: Re:
Hasonlóan gondolom. Az én olvasatomban (már az áprilisi törvény előterjesztésekor is így képzeltem) június elejéig beérkeztek a kérelmek, július elejéig "osztanak, szoroznak, ellenőriznek", s augusztus elejéig fizetnek. Részemről teljesen rendben van ez, nem tudom ki az aki 2-3 nap alatt pénzt akar(t) látni, s miután nem látott azonnal jön a rémképeivel, meg azokkal az elméletekkel amiket az eddigi ügymenet abszolút nem támaszt alá. Eddig minden rendben folyt, reméljük pár hét és meglesz a pénz - nem érdeke itt senkinek a simliskedés már.
Re:
Ha nincs türelme,nem kellett volna oda vinni a pénzt,ne háborogjon
Re: Re: Re: Re:
Nekem annyi,hogy kaptam egy két oldalból álló levelet a QUAESTOR Értékpapír és Befektetési Zrt.-től,amelyben leírták,hogy a beragadt pénzeszközöm tekintetében benyújtott tulajdonjogi igényemet nyilvántartásba vették,ill. a beküldött hitelezői igényemet befogadták,feldolgozás folyamatban,továbbá a követelés összege a nyilvántartás adataival megegyező nagyságú.
Budapest, 2015.06.16 / dr. Piller Zs. felszámolóbiztos
Türelem ? !
ad2737, 2739, 2740
A türelem rózsát terem, de másról nem hallottam.
Valamennyi károsult egy befektetési szolgáltatásra szerződött és nem türelemre. !!
A bizalmat és nem a türelmet az jelentette, ha TBSZ számlája is volt. Kérdezem akkkor most mi van az
akaratunk ellenére feltört TBSZ számlával és annak adóügyi következményeivel ??
Nem estem hasra az eddigi intézkedésektől .
Kedves sorstársaim változatlanul kérem tájékoztassák a többieket, ha a sok sok papír-munkán túl
már konkrét kifizetésről is tudnak. !!!
ad 2743
Ez valóban új hír. Kérem sziveskedjék megírni, hogy a hitelezői igényt mikor nyújtotta be a PSFN-hez.
Köszi
Re:
A QKKA-nak a salgótarjáni kormányablaknál adtam le 05.14-én , a PSFN-nek pedig ajánlott levélben adtam fel 05.18-án.
Re: Re: Re: Re: Re:
szeretném megkérdezni, hogy adott meg email címet a két benyújtott kérvényen?
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
igen , mindkettőn (PSFN-től email-ben jött visszajelzés az iktatásról)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#2748: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
nekem is, és a QAtól levél, de nem kétoldalas. Ezek szerint még egy olyat is kell várni.
http://tv2.hu/musoraink/mokka/180026_a_nyugdij_2016-ban_is_tartja_realerteket.html
7 p 35 mp-nél kezdődik a számunkra lényeges. Hááát.........
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Nem vagy egyedül,én 05.08.-án adtam be szintén a kormányablakba.
#2725: - Re: