Quaestor károsultak megmentéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1426 Re: Re: Re:

2015-03-28 19:04

#1418: - Re: Re:  

 Jogos! Osszuk be, hogy ki mikor megy a luxus szállodába nyaralni a családjával.


Vendég

#1427 Re:

2015-03-28 19:06

#1424: -  

 Nem hiszik, tudták, és előtte is tudták  !  !  !

gkg

#1428 Re:

2015-03-28 20:10

#1404: -  

 Sztem is ez az egész átb.szás a kisemberek lehúzása,ők azt hiszik bármit megtehetnek az emberekkel,csak nem mindenkivel,én azt hiszem hogy a tiszt.kormány csak ki vett pénzt de be nem tett semmit,ezzel csődbe vitte ezt a csaló céget-hogy finoman fogalmazzak..


Vendég

#1429 Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 20:13

#1426: - Re: Re: Re:  

 Elöbb a Béla jöjjön haza.

gkg

#1430 Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 20:13

#1426: - Re: Re: Re:  

 gondolkoztam bemegyek a qrva qvestor-ba oszt mondom hogy hoztam péézt,de fiktivbe szeretném...

 


Vendég

#1431 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 20:16

#1430: gkg - Re: Re: Re: Re:  

Én meg bemegyek a helyi Quaestorba, oszt viszem a berendezést, a székeket, az asztalokat, a számítógépeket, a nyomtatókat, a laptopokat, a fénymásolókat, úgy alles cuzammen...és még így is nagyon messze leszek a követelésemtől. Azért elviszem az iratmegsemmisítőt is, ki tudja, mit találok benne ledarálva.


Vendég

#1432 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 20:17

#1429: - Re: Re: Re: Re:  

 Béla házát is viszem meg az összes kutyáját, na meg a szürke Opelt, és az Audit is.


Vendég

#1433

2015-03-28 20:18

Ja, én meg felásom a győri ETO focipályáját, és viszem a gyeptéglát haza a kertembe. A.....anyjukat.


Vendég

#1434

2015-03-28 20:24

"Harminc ingatlant, több mint 30 cég tulajdonrészét és nagy értékű ingóságokat is lefoglalt már a rendőrség a Quaestor-ügyben. A zárolt vagyonnak később a kártalanításban lehet szerepe."

Ugyan már...minden ingatlanon komoly jelzálog lehet, mind hitellel terhelt. Ebből biztos, hogy mindenki fog kapni, csak a kisbefektetők nem.


Vendég

#1435

2015-03-28 20:40

Azta: benne van a Quaestor botrány a román tévében!

http://stiri.tvr.ro/

 

 


Vendég

#1436 Re:

2015-03-28 20:41

#1435: -  

 Sajna linket képtelenség ide betenni, de bemásolom a tudósítás címét, ha így rákerestek, kidobja a videót és a Google fordítóval le is tudjátok fordítani (merthogy én pl. nem tudok  románul)

Scandal financiar de proporţii în Ungaria. Fondurile de investiţii cad unul după altul


Vendég

#1437

2015-03-28 20:50

Azért, mert károsult vagyok az ügyben.

Vendég

#1438 Tisztelt Miniszterelnök Úr

2015-03-28 20:54

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Quaestor károsultak többsége kis ember, akik kőkemény munkájuk után kapott fizetésükből takarékoskodtak különböző célokra. Van aki a nyugdíjas éveire, mások tanulásra, sokan pedig életük legfőbb céljaként kitűzött lakásra spóroltak. A tisztességesen, becsületesen takarékoskodó embereken nem hagyhatja hogy felülkerekedjen egy kapzsi, törvénytelenül működő, többszörösen hazugságon, csaláson rajta kapott cég. Nem, ezt kérem NE HAGYJA. Hisz Ön volt az aki immár több évtizede kiállt az emberek jogaiért, kérem ezt most különösképpen tartsa szem előtt. Gondolja végig a károsultak helyzetét, hogy milyen érzés lehet mikor hosszú évek-évtizedek verejtékes munkájának eredménye egyik napról a másikra veszélybe kerül, s egész nap csak az jár az ember fejében: ugyan mi lesz velünk. Életemben nem gondoltam volna hogy ilyen csalás áldozata leszek. Mert HITtem, hogy nemcsak én, de mások is IGAZat mondanak. De úgy látszik, az ERÉNY ezen a földön nem kifizetődő.

Végül, de nem utolsósorban KÉREM ÖNT, HOGY MINDEN LEHETSÉGES ESZKÖZZEL TÁMOGASSA A QUAESTOR KÁROSULTAK TELJES JOGOS KÖVETELÉSEINEK KÁRTALANÍTÁSÁT, ÉS NE HAGYJANAK SENKIT AZ ÚT SZÉLÉN, MERT AZ NAGYON NAGY EGYÉNI ÉS TÁRSADALMI TRAGÉDIÁKHOZ VEZETNE.

Köszönettel: egy Quaestor károsult, akinek 10 millió oka van e levél írásra


Vendég

#1439 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 21:04

#1431: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Azonnal elvinnének a rendőrök és a bíróság előzetesbe tenne mert fenn áll a bünismétlés lehetősége, még visszamennél az ott maradt 1 db székért.


Vendég

#1440 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-28 21:30


Vendég

#1441

2015-03-28 23:06

Értesülésem szerint a FIDESZ ma ünnepli megalakulásának 25-dik évfordulóját. Van mit ünnepelni? Vagy most döntenek a sorsunkról? Hova lettetek Bibós fiuk? Az egyetemi évek alatt még úgy gondoltátok, hogy a demokráciáért kell harcolnotok.


Vendég

#1442 Re:

2015-03-29 05:11

#1441: -  

Itt a hab a tortájukra !

Kár ezt szépíteni. Tarsoly Csabáék ellopták az emberek pénzét, ebben pedig a fideszesek is segítettek nekik. Hogy kik és milyen szerepet töltöttek be ebben? 

Tarsoly Csaba, a tolvaj. Százmilliárdos nagyságrendben lopta el a "keményen dolgozó kisemberek" pénzét. Közben egy offshore cég volt a Quaestor tulajdonosa. A lóvé valószínűleg soha nem kerül elő, mert azt különböző offshore számlákra menekítették. Eközben a Fidesz főemberekkel, a banda többi tagjával működött együtt, hogy ezt a lopást valóra váltsa. Letartóztatására egyébként csak a kamuöncsőd után 17 nappal került sor. 

Matolcsy György kókler. Miután nagy nehezen végre megszerezte a pénzügyi felügyeletet magának, kiderült, hogy persze nem ért hozzá. Mindenkit kibaszott (SIC!), aki értett hozzá. Így fordulhatott elő, hogy lényegében alig ellenőrizték a brókercégeket. A Quaestor 2013 nyarán, másfél éve esett át részletes átvilágításon. Mindent rendben találtak. Tavaly novemberben, alig pár hónapja a jegybank engedélyezte a Quaestor kötvényprogram folytatását és a kibocsátott összeg felemelését 50-ről 70 milliárd forintra. A jegybank mondta idén januárban a svájci frank erősödése után, hogy minden rendben a brókercégekkel. Talán még a bandatagok is azt hitték, hogy okés a dolog, hiszen közpénzek milliárdjait tartották a Quaestornál. Persze most nem vállalja a felelősséget. 

Polt Péter, a bűnsegéd ügyész. Miután borult a bili, gyorsan megvédte a bandát. A ma is hatályos jogszabályok alapján az ál-öncsőd bejelentésének napján elrendelhette volna az egész Quaestor-csoport zár alá vételét, de nem tette meg. Helyette inkább nem vette észre, hogy nincs is csődeljárás bejelentve és egy 10 napos ablakot biztosított a banda tagjainak. Milért? Hát azért, hogy Tarsoly Csaba gyorsan át akarta adni a cég vezetését másoknak, és a korábbi offshore tulajdonos helyett a kötvénykibocsátó Quaestor cég lett a tulajdonos. Ahol 10 millió forint az alaptőke. Amelyik cég tartozik az embereknek. Így majd ha jön a cégcsoport végelszámolása a keményen dolgozó kisemberek pénzét csak a legvégén kell kifizetni. Minden más tartozás előbbre való. Polt Péter nem a köz javát szolgálta az ügyben, hanem a banda tagjainak az érdekeit. Amúgy az külön vicces, hogy Tarsoly titkára Polt lányának az élettársa. 

Szijjártó Péter, a hazug, a Quaestor-miniszter. Szijjártó Péter a kudarcos keleti nyitás egyik főszereplőjévé tette földijét és cimboráját, Tarsoly Csabát. Ő kapta a privilégiumokat, hogy kereskedőházat nyisson a kudarcos keleti nyitás ikonikus helyszínein, az illiberális demokráciák fellegvárában: Moszkvában és Isztambulban. Neki adták azt a különleges jogot is, hogy a haverok gazdagítására indított letelepedési kötvény businesst intézze. Az általa vezettet minisztérium cégei naná hogy a Quaestornál tartották a pénzüket. Hogy aztán a csőd napján gyorsan, még az utolsó pillanatban kimenekítsék onnan. A keményen dolgozó kisemberek elől. Hogy nekik ne jusson belőle. Azonnal le kell mondania és távoznia a közéletből. 

Orbán Viktor, a bandavezér. Orbán Viktor önként ismerte be, hogy a banda vezetője. Elismerte, hogy tudott arról, hogy bajban vannak a brókercégek és gyorsan döntött. Kivették a pénzeket. A keményen dolgozó emberek elől, hogy nekik ne jusson. De azt is elismerte, hogy az emberek pénzét brókercégeknél tartották. Ahelyett, hogy az erre létrehozott államkincstár vezette volna számláikat. Ezen is a banda tagja zsírosodott. Orbán Viktor tudott mindenről, ő a banda feje.


Vendég

#1443 Re: Re:

2015-03-29 05:15

#1442: - Re:  

 Nem tűnt fel,hogy a kincstár a "biztonságos állampapír" HELYETT pénzt kapott vissza? 


Mert,ha igaz,hogy ők állampapírba fektették a pénzt,akkor az a nagyon durva dolgot sem lehet kizárni,hogy ez a pénz: 

1, az állampapírok értékén felüli pénz volt, 
2, hazudtak az állam papírról! 

Egyik válasz rosszabb,mint a másik... 

Tegnap este a TV-ben elhangzott,hogy 40 milliárdot vettek ki a Q.-ból márciusban 
a botrányig.Ez nagyon sok... 

Remélem egyszer ki fog derülni,hogy ebből mennyi volt a kötvények értéke.


Vendég

#1444 Re: Re: Re:

2015-03-29 05:19

#1443: - Re: Re:  

Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is tudtak, amit mi sohasem fogunk megtudni. Kivéve azt az esetet, ha valaki az irháját akarja majd menteni a haditörvényszék előtt. 


És nincs kongresszusi vizsgálóbizottság, nincs különleges ügyész, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz egy Deep Throat, aki majd megkeresi a maga Bernsteinjét és Woodwardját. Nincsenek fékek és ellensúlyok. Függő viszonyok vannak, Orbán az ügyészségtől az alkotmánybíróságig mindent a kezében tart, az Állam valóban Ő. 

A miniszterelnök gátlástalan bűnözők seregével vette körbe magát, akik beleházasodnak a családjába, vagy a barátai családjába, akikről mindent tud és akik nélküle senkik sem lennének. 

Egyetlen ember volt, akit nem tudott eltaposni, mert az illető, midőn York napsütése rosszkedvünk telét tündöklő nyárrá változtatta át, pontosan úgy döntött, mint Orbán, és most nem akarja neki odaadni, amit összeharácsolt. Valaki visszanézett Orbánra és nem volt félelem a tekintetében. Orbán nem azért került veszélybe mert ezerszer sértette meg az emberek törvényeit, hanem mert egyszer a farkasokét. 

Az orrunk előtt építik fel a pártállam saját médiáját, a legsötétebb gazemberek segítségével, az idiótákban már nem bíznak. Olyanokra van szükségük, akik élvezik, hogy fehérnek nevezheti a feketét, akik nem dadognak, amikor hazudni kell, akik bárkit és bármit hajlandók elárulni. A Bernsteineket és a Woodwardokat meg kell semmisíteni, el kell érniük, hogy az emberek inkább higgyenek Orbánnak, mint a saját szemüknek. És lehet, hogy el fogják érni. És lehet, hogy azért nem fogják elérni, mert a farkas, akibe az alfahím beleharapott, nem adja meg magát. 

Nem véd minket semmi, sem a jog, sem a hagyomány, sem az erkölcs, sem a hazaszeretet. Ezek a szavak az értelmüket veszítették. 


Vendég

#1445 Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 05:20

#1444: - Re: Re: Re:  

Tarsoly csak 2010-től lett fideszes, korábban a szocikat is sikeresen megfejte." 


Vendég

#1446 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 05:26

#1445: - Re: Re: Re: Re:  

A pénzünket nem azért lopták el, hogy visszaadják !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd vissza csorgatnak másoktól 10 %-ot, oszt ők a jófiúk !!!!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#1447 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 05:30

#1446: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Megoldás:  1848, 1956,  2015 !!!!!!!!!!!!!!!

 


Vendég

#1448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 05:34

#1447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Márciusi ifjak, rohamra fel !!!!!!!!!!!!!!!


Vendég

#1449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 05:39

#1448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Talpra magyar, hí a haza!

Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!


Vendég

#1450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-29 06:04

#1449: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

A holnap háborúinak nincsenek nyertesei !

Az erőszakra sosem lesz válasz, minden lehetséges megoldást megöl. 

Darabokra szedjük a világot az élvezet után kutatva, anélkül, hogy magunkban keresnénk. 

Tényleg annyira boldogak vagyunk az iPhone-okkal, a nagy házainkkal, a csodálatos kocsiinkkal? Kiszakadtunk a valóságból. Olyan emberek bálványozunk, akikkel soha nem találkoztunk. 

Nem vesszük észre, hogy a politikusok nem minket szolgálnak; hanem azokat, akik őket finanszírozzák. 

Vezetőkre van szükség, nem politikusokra !  !  !

Ebben a „follow”-er világban, elfelejtettük, hogy milyen magunkat irányítani. 

Ne várj a változásra, legyél a változás, amit látni szeretnél !  !  !

Nem úgy jutottunk el idáig, hogy a seggünkön ültünk.Az emberi faj nem azért élte túl, mert a leggyorsabb, vagy a legerősebb volt, hanem mert együtt dolgoztunk, de  nem velük ! ! !

Az un. zsidóknak - zsidó mentalitásúaknak - egyébként már jó ideje van saját országuk. Miért nem ott élnek, vagy miért nem egy nagyobb több-millió km2-es birodalomból /USA - Oroszország - Brazília stb./ hasítanak ki maguknak egy területet. Miért kell pont szegény maradék-Magyarországot elfoglalniuk és a magyarokat itt mindenből kirekesztve kisemmizniük, koldusbotra-juttatniuk és innen elüldözniük. Mi például nem megyünk Izraelbe hogy különféle pozíciókat, politikai-gazdasági-média-hatalmat és zsidó vagyont babráljunk.

Lehet hogy azért, mert nem zsidók hanem magyarok vagyunk, magyar mentalitásúak !  !  !