Otthonszülés a kórházban

Otthonszülés a kórházban / Közlemények / Természetes szülés kórházban / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-02-03 10:31

Kedves Singhoffer Éva!

A citizengon is aláírtam a petíciót, mert a petíció célját nagyon fontosnak tartom, többek között azt, hogy mindenki meggyőződése és hite szerint eldönthesse, hogyan szeretne szülni. Ugyanakkor nem hallgathatom el a véleményemet arról, hogy a citizengo közösségének felfogását nagyon távol állónak tartom az Ön által indított petíció és egyben a magam szellemiségétől. A család védelmében szólítanak fel arra pl. hogy a szlovák népszavazáson szavazzanak nemmel a homoszexuális párok örökbefogadására. Mindezt olyan érvrendszerrel próbálják alátámasztani, amibe nagyon könnyű lehetne ellentmondásokat találni, de leginkább az emberi szabadságot korlátozó szellemiséget sérelmezem benne.

Kérdezem ezért, mik azok a "különböző okok", amik miatt a a citizengot használják felületként?

Válaszát előre is köszönöm!

Pál-Tumó Mária


Vendég

#2 Re:

2015-07-03 11:16

#1: -  

 Kedves Mária!

Elnézését kérem, hogy hosszú hónapok óta nem reagáltam, de a rendszer semmilyen emlékeztetőt nem küldött, hogy Ön levelet írt nekem. Miután átirányítottuk a petíciót, nem jártam ezen az oldalon. Teljesen véletlenül látogattam ide újra, és akkor láttam a levelét.

Válaszom a következő: néhány édesanya tőlem függetlenül is elindította ezt a kezdeményezést a citizengo oldalon. Később tudomást szereztünk egymásról és arra gondoltunk, hogy egyesítjük erőinket, hátha előrébb jutunk. Nekik akkor már 3000 aláírasuk volt, amikor itt még csak 1000 körül jártunk, így abban maradtunk, hogy az általuk indított petícióval megyünk tovább.

Sajnáljuk, ha az oldal üzemeltetői olyasmit is küldenek, amivel Ön nem tud azonosulni. Mi sem értünk egyet az általuk promotált összes petícióval. Ezekhez nekünk nincs közünk. Ez egy civil kezdeményezéseket felkaroló , petíciót indító honlap, mint az összes többi, ahol sokféle petíció indul. Egyáltalán nem kötődünk a többihez, sajnáljuk, ha ilyesmikkel zaklatták, mindenkinek egyéni döntése, hogy egy-egy témát támogat vagy sem. Egyébként az oldal hírleveléről le lehet iratkozni, ha nem szeretne a többi petícióról értesítést kapni.

Köszönöm levelét, fontos, hogy ezt megírta nekem, mert lehet, hogy másban is felmerültek hasonló kérdések.

Nagyon igyekszünk elhatárolódni minden tipusú hovatartozástól legyen az politikai, orvos szakmai vagy bármi más. Kizárólag civil szülők vagyunk, akik tenni szeretnének az édesanyák szüléshez kapcsolódó választási jogaiért, lehetőségeiért.

Amennyiben további kérdései lennének, elér minket a petíciónk oldalán feltűntetett e-mail címen.

Levelét ismét megköszönve, üdvözlettel:

Singhoffer Éva