A szülői elidegenítés ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A szülői elidegenítés ellen petíció automatikusan generált fórumtémája
Erika |
#262016-01-16 15:55Én tudom, milyen az, fegyvernek lenni egyik szülő kezében a másik ellen. Teljes életen át tartó pokol! https://www.facebook.com/notes/katona-erika/szia-anyu/1092417817443984 |
Vendég |
#272016-01-16 17:25Magyar Fruzsina: Fontosnak tartom még a petíció szövegébe belevenni: vüntetendő legyen a másik szülőről illetve vele kapcsolatban (többségében Apákat érint) hazug megállapításokat tenni, hazug módon negatív színben feltüntetni, személyiségi jogait megsérteni, és ezekkel ráadásul gyermekét sokszor visszaforsíthatlanul elidegeníteni tőle. |
Vendég |
#282016-01-19 12:32Mert a gyermekek érdekei és jogai ezt kívánják! Mégha sokan próbálják is elbagatelizálni a gyermekek jogait! |
Vendég |
#292016-01-31 18:48Nemtudom tartani a kapcsolatot a kislányommal, kedves anyukája tiltja a számom, tehát két hetente látom ,itt kimerül a kapcsolattartás.... |
Vendég |
#302016-02-15 12:29Mert két fiam, az édesanyjuknál kaptak elhelyezést de nincs számomra biztosítva a rendszeres kapcsolattartás. Sem telefonon, sem a megegyezett láthatási időpontok sincsennek biztosítva. |
Vendég |
#312016-02-24 21:54Mert szenvedő alanya vagyok, sajnos. Nagyon szükség van ilyen változtatásra. |
Vendég |
#322016-03-17 08:00Mert szorító problémàkat jelez, aminek kárvallottja a gyerek és a család! Ez meg egy egészséges társadalom alapja. |
Vendég |
#332016-03-17 18:36teljes mertekben egyet ertek a tartalmaval |
Vendég |
#342016-03-17 19:09Szörnyű esetekről hallani, ez egyértelműen a jogi szabályozás felülvizsgálatát indokolja. |
Vendég |
#352016-03-18 08:09Mert velem is ezt csinálja a volt feleségem |
Vendég |
#362016-05-28 01:01Gyermekem apja elvette a kislányomat tőlem holott 10 évig én gondoztam, Már a szétköltözéskor sem volt korrekt a vagyonmegosztás tekintetében Sőt nem adott oda sok holmim és amiért kitartóan és rendszeresen kértem zaklatással feljelentet. PAS sindroma ami rá illi a viselkedésére Vagyis sülői elidegenitési szindróma, és az elsfeleségével is ezt tette,mert nála az első házasságából származó fia, mint a most 16 életévében lévő lányom. Ott az asszony azért hagyta a fiát nálam mert szerinte egy fiúnak az anyjánál volna a helye, Ezen vezérel szerint a kislányomnak nálam kellene lennie. Aljas ember , csak sajnos ahol a pénz ott a hatalom. Fél milliót keres havonta és igényli a minimál béres fizetésemből a gyerektartást amit most utólagosan vonnak a fizetésemből , és épp ezért alig tudok megélni. eddig 50%-ot vontak és volt olyan , hónap , hogy csak 44 ezer forintot utalt a munkáltatóm. LAufer Tibornak hivják ezt a szégyentelen apukát aki már a második gyerekének az anyját is tönkre tette. Feminim jellegű a volt felesége is mondta, és a PAS sindrómás szűlő leirásában ez is megtalálható. A család nagyon jó anyagi körülmények között él, mert a testévre a Laufer Tamás IVSZ elnőke. KRK szigeti tengerparti nyaralóval rendelkezik, ezt sem bérből és fizetésből a gyári keresetből spórolta. Az alábbi linken taglal PAS sindrómás leirás mintha rólam, vagyi saz én élethelyzeemről szólna.NAgyon rosszul van a gyeektartás mértéke megállapitva ha az egyik szülő pld aránytalanul sokat keres, mint pld jelen esetben apuka fél milliónál is tőbbet havonta,mert informatikával foglalkozik, akkor ne lehessen már a minimál béren tengődő anyától gyerektartást kérni aki ellen neveli apuka a leány gyermeket, holott anyuka 10 évig napi 24 órűban foglalkozott vele. Idézet a cikkből:"AZ elidegenitett szülő, akár évekig rászt vett a gyermek nevelésében, erős kötődésben a gyermekkel, mégis a PAS gyermekmost egyetlen olyan dolgot sem nevez meg, amit szeretett benne." Pedig én vittem mindig kislányom pici kora óta a sport foglalkozásokra. MÁra már a december 5-én a 16.életévét betöltő GAbriella 183cm maga és kiváló kosaras és edzője a 110 szeres válogatott Zsolnai Gyöngyi. "KIzárólagossági manőverek a gyermek életének fontos kérdéseiben történő döntésből is kizárja a másik szülőt" MInt pld a volt felesége esetében megtiltotta, RIdeg Évánakl, hogy szülői értekezleten rész vehessen, valamint nem tetszett neki ha a fia elelnőrzőjét aláirta. Ezt saját fülemmel hallottam. Sőt azt is hallottam, h a votl feleség kiabált a telefonba, hoyg LAufer Tibor tönkre tette az életét. MOst pedig az én életeem is tönkre tette azzal, hoyg kislányom elenm hangolta és nem jön hozzám , de a gyerektartás a hátralékkal együtt kemányen levonatja, AMelynek eredménye a mágy hónapalatt 210 ezer forint. Sőt lakásomra jelzálogot tetetett és a levonás ellenére ügyvédje az agressziv Dr Sárkány Márta végrehajtást kért. http://www.tabunyitogato.hu/cikkek/tudastar/pas--szuloi-elidegenitesi-szindroma.html Tehát kérem olvassák el a fenti linken lévő cikket, mert a jelenlegi élethjelyzetemre illik teljes mértékben. AMi a cikkben nem szerepel.hogy lAufer TIbor apuka alkohol kedvelő és a testvére is akinek külön vörös és fehérboros hűtője van, és a családban van egy hölgy a Laufer TAmás felesége aki pedig nagyon sörkedvelő, férje szerint is szarrá birja magát inni Szóval alkohol irányzat az nagymértékű, de ahol a pénz ott a hatalom és közben kislányom aki az én természetem örökölte, nélkülem nő fel. Apuka nem látja, hogy ezzel valamilyen szinten öngolt rúg magának.Ugyanis egyszer eljön kislányomban a felismerés pillanata és az apjától a nagy számonkérés.Remélem nem kell még sokáig várnom,mert minden nap a kislányom nélkül nagyon nehéz, nem látom ahogy felnő és az életének egy pillanatában sem vagyok ott.Addig a volt sógornőm aki szarrá birja sörrel inni magát a gyerekeit minden nap láthatja és azok meg azt látják, hogy az anyjuk szarrá issza magát és intenziven dohányzik. Én pedig antialkoholista vagyok és a cigarettát is messziről elkerülöm, sőt ha tehetem még a dohányos emberek társaságát is. |
Vendég |
#372016-05-30 20:01Hajdú Adrienn |
Mozgalma Jogfosztottak A petíció szerzője |
#38 Re:2016-06-06 10:42ugyan az a problémakör |
#39 Re:2016-06-06 10:43ez eddig is benne volt a btk.-ban csak bizonyítani nagyon nehéz... |
#40 Re:2016-06-06 10:45Nem állítjuk, hgoy csak anyákat érint a probléma, apáknál is megtapasztalható ez a probléma ahogy más rokoni kapcsolat által is nagyszülő is tudja úgy alakítani a zakaratát hgoy a baj megtörténjen... a lényeg, hgoy ezekre felfigyeljen mindeki időben s annak megfelelően cselekedjene ka hivatalok s szülők is, hgoy többé ne forduljon elő s megfelelően lépjen fel ellene, ne pedig bátorítsa s támogassa ezt a hozzá állást (sajnos ez jellemző tud lenni egyesekre) |
#41 Re:2016-06-06 10:48a jogi felülvizsgálat azt nézi, hgyo a jogszabályoknak megfelelnek-e, addig amíg rossz a jogi szabályoizás addig hiába vizsgálják felüle ha megfelelőe nérvéynesítették a rossz szabályokat. Sajnos a legtöbb probléma a hozzá állással van, hogy nem tudják megfelelően értelmezn ia jogszabályokat hanem a régóta beidegződött rossz hozzá állással érvényesíti kőket... lsd rabszolgaság attól ghyo amerikába na törénybe iktatták annka tiltását még nagoy nsok helyen sokáig fenmarad s ugyna úgy megvetették őket továbbra is... |
#42 Re: ???2016-06-06 10:51Miért lennél? A petíció a bűncselekményeket nem tekinti elhanyagolhatóvá hanem egy bizonyos viselkedést s hozzá állást tekintet annak s igyekszik elfogadottá tenni hogy aként is kezeljék. Amennyiben erőszakos s bántó a fél akkor az egyértelműen nem a gyermek érdekeit szolgálja s nem támogatható a kapcsolatot. Ak ia gyermeket bántja az nyilván nem megfelelő a további kapcsoaltra, de az is ugyna úgy bántja a gyermeket aki a ne mártó s szereteté kifejező félnek a jogos erre irányuló kifejezését tiltja vagy rombolja. |
Vendég |
#432016-09-27 17:36Klasszikus eset vagyok.A fiamat nem láthatom,ráadásul minden hülyeséget összehordanak rólam. |
Vendég |
#442016-09-27 18:48Ez a petíció teljes egészében tükrözi a mai magyar valóságot, hogy a törvény és annak betartása, betartatása mennyire hibádzik a szétszakított családok, az elvált családtagok esetében. A gyermek, mint ennek a társadalom jövőjének a záloga mennyire kiszolgáltatott és eszközként kezelt az elidegenítő szülő, és az úgynevezett ;családvédelem; kezében.Az a nyílt kizsákmányolásra épülő gyerektartási jogrendszer a külön élő szülő felé teljes mértékig már az emberi jog határait feszegeti napjainkban, miközben a gyermek mellett élő, sokszor abszolút, gyermek nevelésre alkalmatlan személy büntetlenül,az állam által támogatott jogi intézmények teljes védelme alatt pont a jövő társadalmának az alapköveit, magát a gyermeket lelkileg nyomorítja és tiporja meg.Ez tarthatatlan, ez ellen TENNI KELL! Bármi áron ! Petíciókkal, társadalmi megnyilvánulásokkal, bármivel, de azt a harangot már félre kell húzni, hogy az évezredek alatt kialakult család, mint fogalom, mint összetartozó egység ne csak a múlté lehessen! |
Vendég |
#452016-09-28 06:42Miután, Kislányom és jó magam is megszenvedem a hivatalok tutyi-mutyi, "anya központú" , valóságtól elrugaszkodott, szubjektív hozzáállását, ezért írtam alá. Valamint, a rettenetes hátrányba és jogfosztottságba taszított apák-anyák védelmében, amit azt gondolom, egyedül az AI mert teljes mellszélességgel felvállalni. Remélem, hogy mielőbb sikerre viszi-visszük ezt az ordas nagy aljasság elleni harcot, ami a gyermekeink és ellenünk, igazi szülők ellen folyik. |
Vendég |
#462016-09-29 17:01Mert minden szavával egyetértek ! |
fehérgalamb |
#47 Re:2016-12-17 18:01Nagyon egyetértek , a gyermek érdekében kellene ,de ezt sajnos a határozatok sem érnek semmit , ami nagy nehezen megszületik ,hosszú évek harca után ,sem lehet betartatni ,és mindenki lerázza magáról ,nem illetékes eljárni ,,,stb , Ha külföldre költözött az egyik szülő a gyerekkel ,............... |
fehérgalamb |
#482016-12-17 18:14Egyetértek nagyon sürgősen tenni kell a jogi ,igazságtalansággal szembe menni ,és a gyermekeinket ne tudják elszakítani a kapcsolattartás akadályozásával , és a külföldreköltözéssel ,,,,,,!!!!!!!!!!!!!!
Érintett vagyok ezügyben ,és már 7 éve küzdünk , hiába !!!!!!!!!A jogaink csak akkor lehetnek ,ha milliókat tudunk mellé tenni ??? |
zsuzs.o |
#49 akkor most mit lehet tenni?2016-12-29 08:30ugyanerről sok helyen írnak. DE hol a megoldás, vagy legalább lehetőségek, ötletek? mivel leht próbálkozni hogy az ember javítson a helyzetén? |
Vendég |
#50 Re:2018-09-22 20:38 |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3694 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
652 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1271 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
391 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
352 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
309 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
171 Létrehozva: 2025-04-21
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2305 Létrehozva: 2025-03-04
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
798 Létrehozva: 2025-01-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6949 Létrehozva: 2023-07-26
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
60 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
57 Létrehozva: 2025-04-15
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
71 Létrehozva: 2025-04-03
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
54 Létrehozva: 2025-04-28
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
51 Létrehozva: 2025-04-25
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
48 Létrehozva: 2025-04-30
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7830 Létrehozva: 2020-07-28