Dunakeszi-Budapest VOLÁN-járatok probléma !!!


Vendég

#1

2015-01-08 10:06

Az a baj , hogy sajnos ezek a késések napközben is mindig előfordulnak ! A megoldás az lehetne ha a 104 104 A -s kijönne a lakótelepre vagy sűríteni a járatokat és tényleg csak Dunakeszi-Budapest között közlekednének a járatok nem kellene Vácról a várni a csodát hátha végre megérkezik óránként egyszer talán félóránként a 300-.as járat! Megoldás lehetne még ha a Volánbusz is kötelezően gps-et szereltetne a buszokra mert akkor központilag látni lehetne merre jár a busz és reklamálni is tudnának az utasok...Egyébként mindenben egyetértek , némelyik buszvezető lekezelő, nagyképű magatartása engem is zavar..

Vendég

#2

2015-01-08 15:50

A petíció minden szavával egyetértek. Sajnos nap mint nap tapasztalom az itt leírtakat. Az ember sokszor rohan olyan buszhoz ami nem indul.... Az, hogy kimarad egy járat valóban rengeteg bosszúságot okoz minden embernek. De amikor megérkezik a következő busz és arra két busznyi ember kell, hogy felférjen, az a hab a tortán. Remélem célt érünk ezzel a petícióval és végre meghallgattatik a fizető ember szava is. Hisz nap mint nap igénybe veszünk egy "szolgáltatást", amiért kemény tízezreket fizetünk, csak a szolgáltatás elmarad...
Csaba

#3

2015-01-09 07:22

MA reggel ( 2015.01.09 ) ismét kimaradt legalább 1, de az utasok számából ítélve inkább 2 járat! Ez már több, mint felháborító, amikor az emberek állásával, munkaidejével szórakozik a VOLÁN!!! Ossztáok légyszives, írjátok alá, akár dunakesziek vagytok, akár nem, akár busszal jártok, akár nem! Előre is köszi...

G!

#4 ötlet

2015-01-10 08:29

Egyébként az nem lenne járható megoldás - tényleg csak elvi síkon mivel nem vagyok sem közgazdász sem városvezető (bár milyen jó lenne :) ) - , hogy a város vesz egy-két buszt (plusz tartalék) ?

Nem kell új de jó állapotban lévőt. Ami nem csinál mást mint a reggeli munkába menőket és a délutáni hazajövőket szállítja.

DK-BP és BP-DK ! Semmi sallang.  Külön cég üzemeltetné külön tarifával (ésszerűvel persze).

Több okból lenne jó: 1. Az itt lakók igényeinek megfelelően lehetne kialakítani. 2. Egy két embernek lenne munkája. pl. a vezetők. 3. kiszámíthatóbb lenne ezáltal a közlekedés ill. a bejutás. És nem utolsó sorban színvonalasabbá tenné a várost ! 

Azt mondják az nem megoldható, hogy a 104-es kijöjjön mert a városnak fizetni kellene érte.  OK .

Azt mondják a Volánnal nem lehet egyeztetni és/vagy fizetni kell érte.  OK. 

Akkor miért ne oldanánk meg saját erőből. Én mint "kisváros" azt mondom ér nekem ennyit , hogy egy ilyen előremutató megoldást hozzak.... de lehet gyermeki gondolat. 

Kvázi mint egy közösségi közlekedés közösségi alapkon és közösségi igényeknek megfelelően kialakítva ! 


Vendég

#5

2015-01-11 22:01

Ami levan írva az mind igaz!

Vendég

#6

2015-01-13 12:58

Egyetértek!