Dunakeszi-Budapest VOLÁN-járatok probléma !!!

G!

/ #4 ötlet

2015-01-10 08:29

Egyébként az nem lenne járható megoldás - tényleg csak elvi síkon mivel nem vagyok sem közgazdász sem városvezető (bár milyen jó lenne :) ) - , hogy a város vesz egy-két buszt (plusz tartalék) ?

Nem kell új de jó állapotban lévőt. Ami nem csinál mást mint a reggeli munkába menőket és a délutáni hazajövőket szállítja.

DK-BP és BP-DK ! Semmi sallang.  Külön cég üzemeltetné külön tarifával (ésszerűvel persze).

Több okból lenne jó: 1. Az itt lakók igényeinek megfelelően lehetne kialakítani. 2. Egy két embernek lenne munkája. pl. a vezetők. 3. kiszámíthatóbb lenne ezáltal a közlekedés ill. a bejutás. És nem utolsó sorban színvonalasabbá tenné a várost ! 

Azt mondják az nem megoldható, hogy a 104-es kijöjjön mert a városnak fizetni kellene érte.  OK .

Azt mondják a Volánnal nem lehet egyeztetni és/vagy fizetni kell érte.  OK. 

Akkor miért ne oldanánk meg saját erőből. Én mint "kisváros" azt mondom ér nekem ennyit , hogy egy ilyen előremutató megoldást hozzak.... de lehet gyermeki gondolat. 

Kvázi mint egy közösségi közlekedés közösségi alapkon és közösségi igényeknek megfelelően kialakítva !