Aláírás a kormány támogatására és újabb külön adók bevezetésére


Vendég

#226

2015-01-07 15:19

ez harc lesz a vegso !!!

Vendég

#227

2015-01-07 15:51

ez már tényleg sok a kurva anyátokat
Nyugoljál le a kurva anyádba

#228 Mi a faszért kell még többet lopni a magyartól ?

2015-01-07 15:52

zsici zsici zsici zsici 

tele van a t...m veletek

#229 Jó olvasni ezt a petíciót

2015-01-07 16:20

Jó olvasni ezt a petíciót. Érezni, hogy vannak még értelmes emberek. De sajnos én nem vagyok normális, így hát félörülten csak azt mondhatom, hogy menjetek a jó büdös picsába. Csak így lazán és vigyétek magatokkal a főnökötöket is

Papo

#230 Barmok

2015-01-07 16:46

Ekkora állatokat még nem hordott a föld. Elmegyógyintézetbe kellene zárni őket, de sürgősen.

Csak halkan bízok benne, hogy csak szórakozik valaki, és röhög a kommenteken. Addig sem beszélünk a korrupt bandáról.


Vendég

#231

2015-01-07 16:46

a különadók kérdésében vegyetek vissza, ha nem óhajtjátok az előrehozott választásokat.Észak-Korea vizet nem visz nektek!!!Muszály így égetni a Fideszt? Nincs elég bajuk! Bantu-Sztánban is kiröhögnek, s mily csodás, ha látja a világ, hogy ilyen elvakult agyamentek a kormány támogatói?!
Minden normális ember felháborodik, ha a szégyenbélyeget előszeditek.Szálljatok magatokba, járjatok sűrűbben az Isten házába, hátha az csíszol valamit rajtatok?!

Vendég

#232 lel

2015-01-07 17:52

én komolyan azt hittem,hogy ez csak valami rossz vicc, de sajnos nem :(


Anonymous

#233

2015-01-07 19:53

Szentséges Atyaúristen! Mennyi retardált!?

Yamago

#234

2015-01-07 21:58

 

Fog ez még nektek fájni!!!! De nagyon! Az Isten nem ver bottal! Hugyosok!

Jövő Generációja Egyesület

#235 Nyilatkozat

2015-01-08 08:01

Nyílt levelünk Budaörs polgármesterének Wittinghoff Tamásnak:

 

Elküldve: 2015. január 8. 6:58

Tisztelt Wittinghoff Tamás!

Mély megdöbbenéssel értesültünk lépéséről, melyet az M0 és M1-7 autópályák bekötő útjainak fizetőssé tételre adott válaszul. 
Az útszakaszok fizetőssé tétele a közérdeket szolgálja, ugyanis ez által valósul meg az igazságos közteher viselés, mely egy működőképes polgári demokrácia egyik alapeleme. Eddig a távolabbi településekről ingázók csak fizetős sztrádaszakaszokon közelíthették meg a fővárost, vagy több településen áthaladva kerülőutakon- a többlet benzinköltségről nem is beszélve. Ezzel szemben a Budapest környéki települések polgárainak nem kellett fizetni a sztráda szakaszokért, és a főváros közelsége miatt kevesebb benzinköltséggel is járt az utazás. Ezt a diszkriminatív anyagias megkülönböztetést egy polgári demokráciában nem lehet megengedni. Amennyiben ezt Ön nem látja be, abban az esetben tisztelt  Wittinghoff Tamás Ön a kettős mérce és a megkülönböztetés híve. Úgy gondolja, hogy Budaörs polgárai előrébb valóak mint Tatáé vagy Biatorbágyé?
Úgy gondolja önöknek alanyi jogon ingyen jár az utazás és az így megspórolt pénzt joguk van zsebre vágni, míg más távolabbi települések lakói a távolság miatti többletet benzin költség után még fizessenek is az úthasználatért? Nekik nem jár egy kis zsebpénz? Aki használja a közpénzekből épített utakat az fizessen értük! 

A közvilágítás biztosítása  mindig az adott település feladata a település közigazgatási határain belül futó főutakon. Legyen az fizetős útszakasz, vagy ingyen használatos. Lépésével Ön a közlekedés biztonságot veszélyezteti. Azzal, hogy lekapcsolja a világítást és ennek feladatát a költségvetésre terheli azzal az államkasszát károsítja meg, melynek fő bevétele az állampolgárok adójából jön össze. Ezzel gyakorlatilag az állampolgárokat- így saját településének polgárait károsítja meg. Ha nem hajlandó a közvilágítást biztosítani akkor mondjon le a város az autópálya szakaszról és az autópálya túloldalán található ipari és kereskedelmi övezetről!

Vannak kötelezettségek is a jogok mellett. Ha Ön ezt nem látja be akkor alkalmatlan a polgármesteri székre. Mi jogon várja el másoktól, hogy olyasmiért fizessenek ami városának alanyi jogon ingyen jár? A közteher viselés Önökre nem vonatkozik? Mások pénzéből tartsák fenn az autópálya Budaörsre eső szakaszát is, hogy városának polgárai ott ingyen tudjanak száguldozni?

Javasoljuk gondola át lépését, és ha továbbra is kitart lépése mellett akkor mondjon le a tisztségéről, adja vissza bizonyítványait és kezdje elölről tanulmányait.
Aki a demokrácia és az egyenlőség híve nem tesz olyan lépéseket mint Ön!     


Tisztelettel: Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület-Elnökség
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b

http://www.facebook.com/egres.bela


Csongrádi Eszter

https://www.facebook.com/sztee

Vác-CÖF klub
Péleusz nyelviskola
www.peleusz.mindenkilapja.hu
Szoros együttműködésben a Jövő Generációja Egyesülettel!

 


Vendég

#236 Re: Nyilatkozat

2015-01-08 14:17

#235: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Éééédes "fiam"! te tényleg ennyire retardált vagy? Úgy látom, a logikai apparátusod nincs a helyzet magaslatán, illetve enyhén szólva hiányos! Akarom mondani, a teljes hiányával küszködsz, úgy általában!

IGEN BASZD MEG, ÍGY KELL EGY SZARHÁZIT BURKOLTAN LEHÜLYÉZNI! CSAK, HOGY te IS MEGÉRTSD!!!

kabefaszom

#237 Re: Nyilatkozat

2015-01-08 16:56

#235: Jövő Generációja Egyesület - Nyilatkozat 

 Foglalkoznátok azzal. ami azon a tetves tanyasi Pécsen történik! Köcsög zsidók!

Egy ZSIDÓ!

#238 Re: Re: Nyilatkozat

2015-01-09 07:57

#237: kabefaszom - Re: Nyilatkozat 

 Kedves Kabeafaszom!

1. Pécsen az emberek ugyan úgy szívnak mint fenn Budapesten. Ez az ember inkább szégyen ránk nézve- főleg mivel agymenéseivel bennünket is szivat!

2. Én is egy köcsög zsidó vagyok aki panelban él és minimálbérért gályázik! 
Engem a kormány sarcai ugyan úgy szivatnak mint téged vagy bárki mást. Az én jövedelmemből is minden fillér lemegy ami a tiédből is- és felém ezekkel a pénzekkel ugyan úgy nem számolnak le mint feléd. Én ugyan úgy nem kapok ebből vissza semmit sem mint te. És elárulom ezzel ugyan így van még több ezer zsidó családi is az országban. De azért csak zsidózzál tovább! Akik ellen igazából irányul a gyűlöleted azo olyan pozícióban vannak hogy nincs az az Isten aki őket onnan kirobbantsa. Akiken viszont a gyűlöleted igazából le fog csapódni azok 10-12 órában ugyan úgy robotolnak mint te és fizetnek mint a katonatiszt. 

Kersztanyád Náncsi Néni

#239 Közgyógy

2015-01-09 10:04

menjetek ti a picsába egybites katicabogarak.....


Vendég

#240

2015-01-09 10:14

igazi idióták vagytok
nik

#241 Re:

2015-01-09 14:43

#11: -  

 Akik ezt alá írták ,"csak "közönséges PROVOKÁTOROK !

Vagy ami még rosszabb, FIZETETT",HAZA ÁRÚLOK !"

Ráadásul gondolkodásra képtelen,embertelen...( de ezt már ,nem is írom,hogy mík ! )

Nem fogják ,fel? ( dehogy -nem ! )Hogy nyílván csak azok vóltak a tüntetéseken, akiknek még tellet a vilamos jegyre ! Remélem ez még nem von maga útán ,külön adót ???

( vagy majd csak ,jövőre ?Remélem nem adtam ötletet ??? ) !!!

Ha meg ótt volt valaki ,az nem azt jelenti,hogy jó módu,feltétlen .

Csupán csak annyít,hogy " még nem munka ,nélküli talán ...!                                                         Vagy közmunkából éli ,a szép világát !

Nyílván  a te következtetésed.:

akik ott voltak ,és volt egy tiz-20.000 ft -os telefonjuk !"azok már gazdag emberek ,szerinted !? "

Öszintén sajnállak ,ha ténleg csak ennyire ,telik !/ IQ / ez  bizony

elkeserítő !


Vendég

#242

2015-01-10 13:59

Külön tiltakozom az új FIDESZ-es városvezetés döntése ellen, miszerint Esztergom legnagyobb parkolóját újrabetonozzák. Igenis ragaszkodom ott is, mint ahogy a város járdáin, a megszokott hepéhez és hupához. A babakocsis zsengék imádják a rázkódást. Szóltam. Ufff!
reményhal

#243 komoly

2015-01-10 14:06

Most mi van? Kis hazánk népe mindig híresen jól viccelődött a saját nyomorán. Ha valami túlságosan komoly, megesik, hogy vicessé válik. Szerintem ez a vitriolos irónia sokkal jobban hat, mint a kummogás, hőbögés, mert az már olyan megszokottá vált, hogy senki nem figyel rá. Arról nem is szólva, hogy mennyit sírdogáltunk, ideje kicsit röhögni is. Aki nem találja, üzenem, a humorérzéke a bal hátsó nadrágzsebében van :o)))

Pécsi

#244 Ezt most találtam!

2015-01-12 09:26

Most találtam! 

Frodó Lajos!!!!!!!

#245 Re: Ezt most találtam!

2015-01-12 11:00

#244: Pécsi - Ezt most találtam! 

 Akár mennyire is durva sajnos igaza van! 
Ami ebben az országban zajlik a mi hibánk is mert hagyjuk! 

Csak így tovább CÖF meg JGE és akik mögötte vannak.

Iktassátok törvénybe a kútbaugrást- egy kis felvonulás után mindenki sorban állna az első kútnál. Aki meg nem fér oda ásni fog magának egyet! 

Heni

#246 Re: Re: Esztike és társai!

2015-01-28 15:21

#222: Egy volt iwiw felhasználó - Re: Esztike és társai! 

 Egyik barátnőmnek van egy zaklatója. Írt egy rövidet erről a facebookon:

https://www.facebook.com/help/community/question/?id=583948768308248

Csak egy Kaltenekker Anikó van a facebookon, de az ismerősei között fellelhetőek ennek a petíciónak a megalkotói! Cs. Eszter, S. Róbert, P. ferenc és még lehetne sorolni- közüük sokan ugyan ezen az oldalon osztották a tavalyi angol érettségin pórul járt diákokat, de a nyelvvizsga botrány kapcsán is lehetett róluk hallani!
Az iwiwen nyafogós topik és Békebíró néven futattak topikot.
Szlovák söröző, Bonyai étterem, Macskafogó- ezek voltak a törzshelyeik!
Az iwiwen is egy rakás álnévvel nyomultak. A jó Kaltenekker civilben állatvédelemmel foglalkozik. A társaság tagjainak profilja ránézésre szinpatikus, csak ha személyesen össze fut velük az ember akkor mutatják ki a foguk fehérét!

Károly!

#247 Re: Re: Re: Esztike és társai!

2015-01-28 15:36

#246: Heni - Re: Re: Esztike és társai! 

 Ezek az emberek még tavaly tavasszal az angol érettségi botrány kapcsán nyilatkoztak az eduline.hu oldalán- persze nem a diákok érdekében. Volt itt egy petíció amit azért hoztak létre, hogy az érettségit felülvizsgálják- ott szólogattak be többen is a haveri körükből a diákoknak. Csongrádi Eszter és Vámosi Edina a váci Péleusz nyelviskolát próbálják feltámasztani- ami két éve bele keveredett a nyelvvizsga botrányba. Studniczky Róbert az egyik nagy banknál dolgozik. Több névre nem emlékszem, de anno az iwiwes időkben eléggé "ismert" volt ez a társaság. Ha arról a Kaltenekker Anikórol van szó akire gondolsz akkor vigyázz velük! Ismeri ezek az embereket, sőt aktív tagja a társaságnak. 

Pintér Sanyi

#248 Re: Re: Re: Esztike és társai!

2015-01-29 07:50

#246: Heni - Re: Re: Esztike és társai! 

Ezt köszönd meg Pintér elvtársnak aki azt ígérte, hogy két hét alatt rendet tesz. Sajnos az ilyen jellegű bűncselekmények a digitális világban csak szaporodni fognak. Az iwiw vesztét is részben ez okozta, de úgy látszik a facebook sem mentes ezektől a betegségektől.
Persze akinek nem tetszik a net annak ott a nyomtatott sajtó a posta és a telefon, csak győzze az ember pénztárcája no meg a türelme amíg a válaszlevél megérkezik!


Vendég

#249 Re: Levél a Kormánynak

2015-02-05 10:39

#196: Péleusz Oktatási Központ - Levél a Kormánynak 

 Remélem soha nem érsz haza ,te gyökér, és a tüntetők fogják kitaposni a beledet! Faszszopó....

Helyzet

#250 Helyzet

2015-02-05 15:46

A jelek szerint pont ezeknek az akarata fog érvényesülni! 

1. Mi törvényes keretek között próbálunk fellépni a törvénytelenségek ellen!
2. Március 1-lesz a blokád, ergo adunk időt a hatalomnak az ellen reakció kidolgozására. Lásd ez a petíció.
3. Látjuk, tudjuk, hogy kik ennek a petíciónak az alkotói, és némán tűrjük a tevékenységüket.
Nyelvvizsga csalás, zserolás, sikkasztás még hozzá oly módon, hogy ezzel minket nyomorítanak!
Akinek van pénze vesz egy nyelvvizsgát, vesz egy diplomát és ha van politika mögötte a fejünk tetejére ültetik ahol a mi adónkból kapja a fizetést azért, hogy a fejünk felett rólunk hozzon döntéseket.
Tavaj az angol érettségi kapcsán sem volt semmi felháborodás!
Most miért legyen? Jó lesz nekünk a jobbágyság az Orbán Tiborcz földeken!

Ezt mi mind megérdemeljük mert hagyjuk!

Persze ha abban az elmúlt 8 éveben lett volna hasonló lángokba borult volna az ország!