Kiállunk Magyarország mellett!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Kiállunk Magyarország mellett! petíció automatikusan generált fórumtémája

Zoé

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-23 20:43

#75: nem vagyok megvezethető! - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

abcdef

Még hogy nem vagy megvezethető? – a sok mocskos hazugsággal mégis Orbán ellen tudtak hangolni!

Vedd már észre, hogy ez a céljuk! 

Annyi hazugságot terjesztenek Orbánról, hogy ekkora gyűlöletet tudtak kelteni benned!

Ezzel elérik, hogy puccsot intézve Orbán ellen újból visszaszerezzék a hatalmat és az Uniós pénzeket, amire Orbánnék helyes gazdasági politikájuknak köszönhetően jogosultak lettünk, ellopják.  Csak ezekre a pénzekre fáj a foguk, nehogy azt hidd, hogy neked akarnak jót! Volt rá 8 évük és nem törődtek se veled, se az országgal, csak a zsebüket tömték.

Most van egy kormány, aki értünk dolgozik, de nem tudnak csodát tenni! – fizetik az MSZP által felvett hitelek hatalmas kamatát és törlesztik az esedékes hiteleket. Amit tudnak, megtesznek jövőre már jobb lesz! Renget mindent épített, felújított, vásárolt, fejlesztett a Fidesz már eddig is! – de az eredményekről szerettek megfeledkezni! Az adókat nem mi fizetjük! A kiadásaink csökkentek!

Kíváncsi lennék te személy szerint mennyi adót fizetsz. A bankból a pénzfelvétel 150 000-ig ingyenes, ha ettől több pénzt veszel fel meg is tudod fizetni a díját.


Vendég

#77 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-24 12:19

#76: Zoé - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Olyan hülye vagy, mint a raklap...

A Feleségem és én is egy számlára kapjuk a fizut, mert így olcsóbb a számlavezetés. Ha csak egy fizut kapnék az ingyenesre, nem teljesülnek a feltételek. Ha pedig mindkettőt (a cég ad valamennyi számlavezetési hozzájárulást mindkettőnknek) és aktívan használom a számlát (csoportos beszedés, átutalás, stb...), akkor ugyan teljesülnek a feltételei az ingyenes számlavezetésnek, de a többi költséggel, az "ingyenes" a legdrágább... no comment...

A rezsirizsáról meg annyit, hogy a földgáz ára is csökkent a világpiacon, mégpedig valamivel több, mint 20%-kal. Abból könnyű adni a "rezsicsökkentést". Villany is olcsóbb lett, azt nem tudom pontosan mennyivel, de az is csökkent. Helyette emelkedett minden más, mert csak a lakosságnak engedték el az amúgy is csökkenő árakat, a közületnek nem, így a péknek sem, meg más szolgáltatónak sem, függetlenül attól, hogy az Magyar-e, vagy sem. Üzemanyagárak egekbe szöktek, ami rárakódott mindenre, mint szállítás, stb...
Hogy most csökken az olaj világpiaci ára? Nem is kevéssel, közel feleannyiba kerül most az olaj, mint az év elején, ezért csökken az üzemenyagok ára, de ne hidd, hogy az árakba beépült díjak ettől csökkenni fognak! Viszont az üzemanyagár talán 15%-ot ha csökkent az év elejéhez képest.

Hogy mennyi adót fizetek? A világon a legtöbb adót fizetem bármire is, kezdve a 27%-os ÁFA-val, meg sorolhatnám még. A világon nálunk van a legtöbb adónem, és a legmagasabb adókulcsok A 16%-os jövedelemadó is csak a gazdagabbaknak, nagyobb keresetűeknek jó, a kis emberek megszívták, kivezettek minden kedvezményt ezzel egyidőben. Mindent egybevetve, drágábban élünk, mint mikor a tolvaj gecik hatalomra kerültek!
Csak egy példa: 2011-ben azért lett hirtelen kevesebb a nettóm, mint előző évben, mert a br. nem érte el a 300 000 Ft-ot... HURRÁ!!! 2012-ben pedig azért, mert éppenhogy meghaladta 202 500-at. HURRÁ!!! A beígért kompenzáció, mert senki nem járhat rosszabbul, az is rizsa volt! NEM KAPTUK MEG!!!

Több adót fizetek, mint amit ezek egyáltalán megérdemelnének, mert nem azért fizetem, hogy ellopják, meg mindenféle baromságra (pl. stadionépítések, haverok gazdagítása a kijátszott közbeszerzésekkel...) Lenne annak jobb helye is mint a telibaszott foci, plusz a tehetségtelen túlfizetett focisták! Nekik kéne fizetniük, hogy egyáltalán az adófizetők pénzén épített pályára léphessenek!

Mindezzel NEM azt akarom mondani, hogy a hazug geci jobb volt, bár kicsit jobban éltem akkor, SŐT az elmúlt 25 év összes politikusa is mind csak a saját zsebét tömte! Nem kell engem agitálni semelyik irányba, mert mindegyik hazug korrupt geci volt eddig! El kéne érni, hogy felelősségre lehessen vonni a politikusokat, vissza lehessen hívni, ha épp úgy látjuk és mást küldeni helyette, akit pedig visszahívtak, akár büntetőjogi felelősségre vonni! És a sok köpönyegforgató faszt kivonni a politikából. Nincs olyan, hogy az én komcsim (fideSS) jó komcsi!

Részemről lezártnak tekintem a dolgot!

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!


Vendég

#78

2014-12-26 22:16

Kiállunk teljes akarattal, öntudatosan, hazafiasan!!!!

Vendég

#80

2014-12-27 15:26

...nincs pénzem.....
Zoé

#81 válasz a 77-es vendégnek

2014-12-28 09:22

abcdef abcdef

A bank költséggel kapcsolatban azt tanácsolnám, ha nem hitel miatt vagy elkötelezve egy bizonyos bank mellett, akkor nézzél szét, hogy melyik banknál a legkevesebb a költség és váltsál bankot. Lehet valahol előny, hogy egy bankszámlátok van, de az ingyenes pénzfelvételnél viszont hátrány.

A 27%-os Áfát azért vezették be, mert valamiből működtetni kell az országot, mivel sok vállalkozó nem fizetett adót a bevétele után, ezért kénytelenek akkor beszedni, amikor elkölti. Aki sokat keres, az sokat költ. Azért arra is emlékezzél, hogy ebből a 27 %-ból csak 2%-kot emelt a Fidesz.

A rezsicsökkentéssel kapcsolatos nevetséges baloldali szöveged sem hat meg senkit. Csodálkozom, hogy a fűtött medencéket nem hoztad szóba! (mindenki annyit fizet, amennyit fogyaszt)

Amennyiben azok maradtak volna hatalmon, akik a gáz árát az egekbe emelték, akkor teljesen mindegy, hogy mennyi a világpiaci ár, mert őket, csak a saját hasznuk érdekelte, amikor a MOL-nál vagy egyéb energiaszolgáltatónál volt érdekeltségük.

Most ezek a vállalatok NONPROFIT jelleggel üzemelnek!

Abba gondolj bele, hogy az előző kormány hitelekből működtette az országot!

A Fidesz kormány fizeti : a hitelek kamatát,

törleszti a hiteleket, (belegondoltál már? - ez azt jelenti, hogy a mostani kormány fizeti az előző évek működését is)

 működteti az országot

fejlesztéseket végez,

 visszavásárolja, amit az előző kormány fillérekért átjátszott a haveroknak,

munkahelyeket teremt 11,4 %- ról már csak 7% a munkanélküliségi ráta,

lakossági költségeket csökkent,

támogatja a családokat,

lassan ingyenes lesz a gyermekétkeztetés és a tankönyvek,

a családalapításhoz bevezetik a szocpolt,

a fiatal családok haladása érdekében a Gyed Extrát…….

Mind emellett odafigyel a gazdasági mutatókra, hogy az Uniós pénzeket igénybe vehessük.

Ez a kormány NEM korrupt és NEM a saját zsebét tömi! – ha azt tenné, nem itt tartanánk, hanem csúsznánk lefelé egyre mélyebbre. Az előző kormány mindent elkövet, hogy azt a látszatot keltse, hogy ez a kormány NEM becsületes, nekünk nem szabad felülni ezeknek a hazugságoknak!!! NE gyűlölködj, ne irigykedj, mert ezek a tulajdonságok rossz tanácsadók!!!

A HAZÁNK A TÉT!!!!

Nicknév... ezt kellett választani ugye? :D

#82 Re: válasz a 77-es vendégnek

2014-12-28 21:04

#81: Zoé - válasz a 77-es vendégnek 

 Szrintem amit leírtál, még te sem hiszed el :D:D:D

Méghogy nem a saját és haverok zsebét tömik? Akkor kedves agymosott, mégis mivel magyarázható a fideszesek és haveri köreik gyors, jelentős gazdagodása? :D:D Vicceltél remélem :D:D:D Mert jót röhögtrm! :D:D:D

Nicknév... ezt kellett választani ugye? :D

#83

2014-12-28 21:05

Az előzőt igazából a #81. nek írtam!!!

walaki

#84

2014-12-29 13:03

Szerintem is csak a saját és haverok bukszáját vastagították. LINK Méghogy nem korruptak? Még ráadásul kotonszökevények is.

 


Vendég

#85

2014-12-29 20:05

Ez helyettesíthet egy békemenetet.120 címre tudom továbbítani üdvözlettelFecske család

Vendég

#86

2014-12-30 18:25

Elítélem a nemzeti a nemzeti függetlenségünkbe való alatomos beavatkozást, valamint az önrendelkezésünket sértegető államokat vagy személyeket is ! LE A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGRÓL !

Vendég

#87

2014-12-30 19:02

"Örvendezzetek hát, magyarok, bármit is lát szemetek a ma sötétjében: a szabadulás perce közeledik! Ne várjátok azonban, s ne keressétek se ágyúk dörgésében, se hangzatos politikai jelszavakban: az Úr igazsága halkan jár, és békesség kíséri. Az Ő akarata rendelkezett már minden dolgotokban, s az Ő rendelkezését nem az idő méri, hanem tudás, lelki tudás. Gondozzátok csak a mustármagvakat s egyébbel ne törődjetek." Wass Albert: Hagyaték

Vendég

#88

2014-12-31 05:43

Felháborító amit művelnek, a kormány csak teszi a dolgát. Az országot fent kell tartani, el kell látni,igaz mindenki kedvére nem lehet tenni,de anno,amikor a nyugdíjasoktól és egyes dolgozóktól ég hvi bérüket vettekel,akkor senkinek csinált ekkora cirkusz,.miert, mérten lehetett, kordonok bűvöletében éltünk.
Ki z nem beszámítható ember, akciókat akarj visszahozni.
Remelem senki. Mert abbolkosz nem kérünk. Szeretnem, ha bemutatnak,az alkalmas vezetőjüket, nemcsak nagyvilágban össze,vissza őrei állnának, és nem ártatlan embereket sértegetni és buta neveletlen senki,akik azt sem tudjak, hogy mit jelent az, hogy nincs. Mindenki jól gondolja meg, hogy, mit mond, és mi cselekszik.

Vendég

#89

2014-12-31 10:02

Ez is érdekes... Klikkeljetek fidióták a linkre!

Egy Igaz Magyar

#90 Igaz Magyarok!!

2015-01-02 09:07

Igaz Magyarok nem nézhetik tétlenül hogy a jelenleg az ország kirablásán, megsemmisítésén buzgolkodó fidesz maffia bevégezze küldetését!

 

El kell takarítani őket!

Magyarország többet érdemel!

Jóakaród

#91 Re: válasz a 77-es vendégnek

2015-01-02 09:09

#81: Zoé - válasz a 77-es vendégnek 

 Hülye barom!!!

Húzd már ki a fejed Orbán seggéből és nézz körül mi folyik ebben az országaban!


Vendég

#92

2015-01-04 11:56

Nagyon remélem sokan aláirjákés észhez tér mimden magyar ember.
2015.01.04.

#93 Re:

2015-01-04 20:12

#2: -  

 Az a szomorú manapság ,hogy nem  " EZÉRT "  az ügyért vonul a magyar nép az utcára !!!  Ez nagyon szomorú !!!  Ennek a kormányellenes paródiának ,ha a nagyhatalmak komolyan kezdik venni ,csak az lehet a következménye ," HOGY EZT AZ ORSZÁGOT LERADIROZZÁG A TÉRKÉPRŐL " ,a nyelvével együtt .....majd a következő generáció élhet  abban a" RENDBEN " ,amiben  vannak a " CSÁNGOK " Romániában !!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015.01.04.

#94 Re: Re: válasz a 77-es vendégnek

2015-01-04 20:30

#91: Jóakaród - Re: válasz a 77-es vendégnek 

 A te tüntesésed folyik ,nemzetáruló barom !!!  Aki ilyen baromságokat ír ,annak nagyon hiányzik az a miniszterelnők ,aki elismerte " AZ ISTENADTA NÉPNEK ", :" HOGY NEM CSINÁLTUNK MÁST ,CSAK HAZUDTUNK REGGEL ,HAZUDTUNK DÉLBE ÉS HAZUDTUNK ESTE ,AZ ISTENADTA NÉPNEK " !!!  Ki gondolya ,hogy így nyílatkozik egy " HAZAFIAS SZEMÉLY   ???????????????  Ja ...szerintem ez az " ÖSZÖDI BESZÉD " -ből idézet ,ha jól emlékszem !!!!!!!

  Én nem ISTENÍTEM ORBÁN VIKTORT , de azt tudom ,hogy teszi a dolgát ,annak rendje-módja szerint TISZTELETRE MÉLTÓ MODON ! Aki az Ő FEJÉT szeretné ,mégis kit akarna helyette ??????? Gondolkodom......., ÁÁÁ Tudom  " DOPMEN " Igen ő a felkészült nagyság .a miniszterelnőki posztra .....kezdem érteni ...ha ez így van ,akkor értem a tüntető tömeget !!!!!!!!!!!!!!

2015.01.04.

#95 Re: ketezer-amerikai-zsoldos-erkezett-magyarorszagra

2015-01-04 20:36

#79: Moja - ketezer-amerikai-zsoldos-erkezett-magyarorszagra 

 Ez szép !!!!!!!!!!!!!!!!!!   Ki hívta őket ,vagy ki kérte ,hogy jöjjenek ??????? Ez itt a kérdés és jó lenne erre a fontos kérdésre választ IS kapni !!!!!!!!!!!!!!

Én írtam ,aki nemcsak jogot követel ,hanem tudja ,hogy kötelezettsége is van !!!!!!!!!!!!!!!

#96 Re:

2015-01-04 20:43

#2: -  

 Álj az elenyésző kisebbség mellé ,ha szereted a " HAZÁDAT " !!!!!!!!!!!!!!  Ez nem jótékonyság ,hanem állampolgári kötelezettség ,mert ilyen is van ,nemcsak " JOG " !!!!!!!!!!!

 

2015.01.04.

#97

2015-01-04 20:52

4-5-nappal ezelött azt hittem ,hogy mára már százával írják alá a peticiót ,de sajnos nem úgy tünik !!! Ez SZOMORÚ !!!!!!!!!!!!!


Vendég

#98 Re:

2015-01-05 10:59

#97: 2015.01.04. -  

 keresd fel anyádat, 'tán megvígasztal :P


Vendég

#99

2015-01-05 21:53

A gonosz erő hatalmába keríti a világot,de a Magyarok ISTENE megvédi majd ami az övé.

Vendég

#100

2015-01-08 00:14

Trianon: Ha Franciaországot, vagy bármelyik antant hatalmat földarabolták volna, vajon belenyugodtak volna-e?
Ha az USA belügyeibe beleszólnak, vajon szó nélkül hagyja- e?... SZENT JOBB NKDSZ