Biztonságos 10-es útért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Biztonságos 10-es útért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2014-12-01 11:04

Javaslom, hogy terjesszétek ki a kritikus jelzőt a Solymár és Pilisszentiván települések főút szakaszára is, mivel a solymári Auchan körforgalmától a pilisszentiváni 10-es út bekötőjéig ez az útszakasz tehermentesíti nagymértékben a 10-es út átmenőforgalmát. Ha erre az útszakaszra nem tudnának az autósok - köztük a vonatpótló buszok - lehajtani, a 10-es úton még a mostaninál is megterhelőbb lenne a dugó!!!
Lilla

#2 Re:

2014-12-01 16:16

#1: -  

 Teljesen jogos a felvetés, utánajárok, hogy pontosan milyen szám/megnevezés illeti ezeket az utakat. A 10-es út forgalmát jelentős mértékben átveszi ez a szakasz, balesetveszélyesség szempontjából nem tudom, mennyire számít veszélyesnek - erről a szakaszról ritkábban hallok balesetről (a szentiváni leagázást leszámítva, ahol rendszeresek).

Sándor Judit

#3 Re:

2014-12-01 17:34

#1: -  

 Az Egerbe vezető halálút problémáját ugyanaz a Közút Heves megyei része kiválóan kezelte:

 

http://www.tveger.hu/lassits-ne-te-legy-a-kovetkezo/

 


Vendég

#4

2014-12-04 05:02

Nap mint nap ezen az utvonalon jarok munkaba, piliscsabatol kezdve egeszen solymarig. Felhaborito hogy szinte naponta latok olyan eseteket amint nehany agressziv sofor teljes mertekben fittyet hany a kresz minden szabalyara. Addig amig ezeket csak lattam nem nagyon erdekelt. Viszont az elmult 2 hetben 3szor volt olyan esemenyben reszem amikor csak a szerencsen mulott,hogy ezt az uzenetet most irom. A sebesseg korlatozas ugysem vezet eredmenyre, kar is vele foglalkozni. Fizikai akadalyt kell allitani az autosok ele. Maykepp nem lassitanak. Akkor talan betartjak az elozni tilos szabalyat a zarovonalat, a forgalom elol elzart terulet fogalmat. Es talan nem kezdenek elozni kanyarodo, illetve gyorsito savban. Ezen mulnak eletek. Korforgalmat kell epiteni a szentivani keresztezodesbe. Valoszinuleg a szabalyos kozlekedesnek is jot tenne. Udv mindenkinek, es sok sikert a peticiohoz.

Vendég

#5

2014-12-08 14:09

A tények beszélnek!