Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Az igazság hangja... / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-09-09 18:51

Péter, néha az álmok valóra válnak! Megeshet, hogy ez az álom is valóra válik! Nagyot fordulna a mi kis világunk!

Vendég

#2

2014-09-09 19:07

Kedves Péter!
Egy barátom mondta nekem már évekkel ezelőtt, hogy (ő nem álmodta, ő szeretné azt amit te álmodtál), én tiltakoztam ellene, mert alapjaiban ítélem el az erőszakot. Ahogy telt az idő, rájöttem arra, hogy hiába vallom azt, hogy a talpnyalói (pld. a településem polgármestere és majdnem az összes képviselője, ahogy az ország minden településének hasonló tisztségviselője) a bűnösök ebben az egész őrületben, mert olyan nincs, hogy "én" elhatározom ma, hogy holnaptól diktátor leszek, ahhoz bizony támogatókra van szükség. Azonban, miután nincs esély arra, hogy a támogatók felébredjenek és azt mondják: no ezt én már nem tudom vállalni (egyről tudok!), ezért sajnos így utólag el kell fogadnom a barátom érvelését, mert ha ez megtörténne, akkor ez az egész maffiabirodalom szétesne. Az persze már egy más kérdés, hogy kitörne-e egy polgárháború, vagy milyen lenne a folytatás? Tartok tőle,, hogy még sem jó álom a tiéd és nem jó gondolat a barátomé sem, mert előbb egy olyan ellenzék kellene amelyik képes egységes lenni és egy orbáni bukást elősegíteni, majd nyugati demokráciában elfogadott, megszokott módon irányítani az országot! Attól is tartanék, hogy egy hirtelen "eltűnése" a mi kis viktorunknak, csak az újfasisztáknak kedvezne, mert ismerve a mai népszerűségüket, bizony ők kerülhetnének hatalmi pozícióba, attól pedig az Isten mentse meg ezt az országot, mert ilyen már volt 1944-ben. Tehát, attól függetlenül, hogy közben elmúlnak felettem is az évek, mégis azt tartom ésszerűnek, hogy először legyen egy demokratikus ellenzék (jó lenne egy nyugati értelemben vett igazi jobboldal is, mert magamat jobboldali liberálisnak tartom) és utána kell megnyerni a népet és a diktatórikus hatalmat eltakarítani örökre hazánkból! Lehet, hogy ez az igazi álom, nem tudom, csak reménykedem, hogy megérhetem ezt és azt, hogy ha még akkor is szeretnéd, te is hazatérhess a liberális demokráciává alakult hazádba!
Üdv. Gyuri

Vendég

#3

2014-09-10 03:39

Gyurcsány Ferenc, már évekkel ezelött nyilatkozta, hogy puccsot fogunk csinálni...


Vendég

#4

2014-09-10 03:50

Bagóly mondja verébnek hogy nagyfejű...: 

Gyakorta azok beszélnek diktatúráról, akik komolyan a diktatúra pöcegödrébe sodorták a Magyar Köztársaságot.

Tüntetők közzé lövetés, s még sorolhatnám..

 

Komolyan, mit gondolnak magukról? 

Még a legelfogúltabb embereket is kiábrándítsák! Nem véletlen, hogy a régi matektanárnőm aki családjával együtt mindig is a baloldali ellenzéket képviselte már egy ideje inkább a Jobbikhoz igazolt..

Látják hogy igen, ti beszéltek a szabadságról amikor pont ti csináljátok a szarkavarást. Ti csináljátok a sok vérontást meg mindent.

 

 


Vendég

#5

2014-09-10 05:26

péterkém!
ne is haragudj! egy olyan országban, ahol a volt mazsihisz elnök, v. főtitkár beül a ......k közé, ott teljesen feleslegesen koptatod a szádat, az energiádat. látom évek óta, h. milyen kevesen írják alá ezt apetíciót. nem lenne jobb abbahagynod, mielött végképp nevetségessé válnál? tudod széllel szemben nem lehet... igaz barátsággal mondom. te jó helyen vagy- relative- ami meg volt kis hazádat illeti, hagyd a csudába. nem érdemli meg, h. harcolj a demokráciájáért. őszinte barátsággal éva

Vendég

#6

2014-09-10 13:14

Tisztelt Péter!
Nagyra értékelem és köszönöm, hogy bátran harcol a demokráciáért, és a gyűlölet szító nácik ellen. De a módszerek nem alacsonyodhatnak le a gárdisták szintjéig. Nekem ez az "álom" már az uszítás, gyűlöletkeltés kategóriájába tartozik.
Nagyon sok sikert és egy kicsivel több józanságot kívánok.
surdillo

#7 Re:

2014-09-10 20:16

#4: -  

 Nem gumival kellett volna,sőt!!!!!!A mocskos csőcselék és felbujtója!!!!Ezért tartunk itt!!!!

:)

#8

2014-09-12 07:25

Te hülye vagy veszett dani :::)))
De nézd, hogy nem csak álmodtuk, hogy horn pufajkás gyuszi felfordul...

ezt a képet neked ajánjuk :::))))


Vendég

#9

2014-09-14 11:12

FREE ISRAEL